livius_ereticus007 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Cine stie unde pot rebobina un stator de generator? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratu Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) Cine stie unde pot rebobina un stator de generator? Multam E un atelier de bobinaj in Stupini. Cand iesi din Brasov pe strada cu cimitirul... spre stupini mergi ceva... 3km si pe stanga e o casa care are un panou la poarta, "atelier de bobinaj" sau ceva de genul... Mai era atelierul din uzina UTB. se numea Reutcom UTB SA. E in cadrul UTB spre triaj exact langa Remat. Editat Septembrie 29, 2008 de piratu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Am nevoie si eu de o guma: 130/80-V18 (66V). Stie cineva unde as putea sa gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denesu Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Salutare frati motociclisti Inca nu ati scapat de mine Am si eu nevoie de cateva informatii , daca stie careva ceva. Ma intereseaza ptr un amic, daca se pot gasi urmatoarele piese ( in afara de reprezententa ) ptr un CBR '98 si cam la ce preturi pot ajunge piesele S.H. sau noi ? - carene -far , ceasurile oglinzi etc din fata -furca Orice informatie e bine venita Ms mult , o iarna cat mai scurta si cat mai placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronbike Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 SALUT! AM URMATOARELE VARIANTE! Pt preturi te rog mail pe kronbike@gmail.com o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Service moto TopAuto - str. Calea Feldioarei nr.73R , iesirea din Bv spre Targu Mures, pe partea stanga Puteti face programari on-line si cere si un deviz in prealabil : TOP AUTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusica Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 vine iarna si poate vrei sa schimbati cauciucurile. aici puteti afla mai multe informatii. http://www.carbibles.com/tyre_bible_pg2.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Gata, s-a terminat cu monopolul numerelor din retelele de telefonie. De curand te poti transfera in orice retea pastrandu-ti numarul existent. Detalii aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Gata, s-a terminat cu monopolul numerelor din retelele de telefonie. De curand te poti transfera in orice retea pastrandu-ti numarul existent.Detalii aici Mda fain si nu prea...pt ca acuma o sa crezi ca suni pe vodafone si suni defapt in alta retea si te incarca altfel... si asa pot "umfla" facturile mult mai usor... am patit-o si pe sistemu dinainte... dar sa vedeti ce-o sa fie de acuma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Mda fain si nu prea...pt ca acuma o sa crezi ca suni pe vodafone si suni defapt in alta retea si te incarca altfel... si asa pot "umfla" facturile mult mai usor... am patit-o si pe sistemu dinainte... dar sa vedeti ce-o sa fie de acuma... Operatiunea se numeste portare. Atunci cand apelezi un numar portat ai o avertizare sonora (un bip) care ramane alocat numarului. Adica daca tu treci cu numar de Vodafone la Orange si dupa te intorci la Vodafone, bip-ul va ramane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Operatiunea se numeste portare.Atunci cand apelezi un numar portat ai o avertizare sonora (un bip) care ramane alocat numarului. Adica daca tu treci cu numar de Vodafone la Orange si dupa te intorci la Vodafone, bip-ul va ramane. N-ai inteles nimic din ce-am vrut sa spun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Mda fain si nu prea...pt ca acuma o sa crezi ca suni pe vodafone si suni defapt in alta retea si te incarca altfel... si asa pot "umfla" facturile mult mai usor... am patit-o si pe sistemu dinainte... dar sa vedeti ce-o sa fie de acuma... Io's pe Vodafone acum, maine ma mut la Orange (cu acelasi numar). Daca ma suni maine, o sa auzi un beep si o sa inchizi, ca esti prea chitros ca sa ma suni pe Orange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Io's pe Vodafone acum, maine ma mut la Orange (cu acelasi numar). Daca ma suni maine, o sa auzi un beep si o sa inchizi, ca esti prea chitros ca sa ma suni pe Orange. Bai "Pacasac de pe net" eu ma refeream ca iti pot umfla ei facturile mai usor... nu ca nu te sun... in ideea ca la un moment dat stiam sigur ca am vorbit de vreo 3$ erau p'atunci si la cost imi apareau 11 si ceva... si am sunat si le-am zis si ei senini de tot... "- A da, e o greseala... se va rezolva imediat"... asta s-a intamplat o singura data (sa tin cont de cat am vb) ...de cate ori ne-or mai fii tras in tzatza nush... La asta ma refeream! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Pai ei oricum iti pot umfla facturile, si cu portare si fara portare. Asa ca nu mai fii chitros si platesteti factura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Vreau si eu pe cineva BUN sa imi faca un tatuaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Vreau si eu pe cineva BUN sa imi faca un tatuaj! tot....jeff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Vreau si eu pe cineva BUN sa imi faca un tatuaj! tot jeff saracu' ...daca poate acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 tot....jeff tot jeff saracu' ...daca poate acuma Stiam si eu de Jeff, dar ma-ndoiesc ca e in starea necesara... si ar fi si nesimtit din partea mea sa ii cer asa ceva acum. Merci oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramo bv Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Stiam si eu de Jeff, dar ma-ndoiesc ca e in starea necesara... si ar fi si nesimtit din partea mea sa ii cer asa ceva acum.Merci oricum! Daca vrei ceva de calitate, mai ai putintica rabdare sa se puna pe picioare. Ceea ce se vede in poza este umarul meu tatuat de JEFF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Daca vrei ceva de calitate, mai ai putintica rabdare sa se puna pe picioare. Ceea ce se vede in poza este umarul meu tatuat de JEFF. Umarul ala trebe studiat live... poza e oarecum relativa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramo bv Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Umarul ala trebe studiat live... poza e oarecum relativa! Esti sigur ca ai curajul sa privesti de aproape " bestiuta" tatuata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Esti sigur ca ai curajul sa privesti de aproape " bestiuta" tatuata Nu ma speriu eu asa usor! Esti sigura ca vrei sa risti sa mi-l areti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Nu ma speriu eu asa usor! Esti sigura ca vrei sa risti sa mi-l areti? hm...i\ti vand un pont : nu\i singurul ei tatuaj ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 hm...i\ti vand un pont : nu\i singurul ei tatuaj ! In cazul asta ma declar NEINFRICAT si vreau sa le vad pe toate... sa studiez detaliile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 In cazul asta ma declar NEINFRICAT si vreau sa le vad pe toate... sa studiez detaliile! Alo domnule ce vrei tu sa zici acolo cu starea aia??? Putin tica rabdare si te servesc cu placere numa' sa nu-mi plangi si tu ca astia care-mi fac reclama moca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate