gixu Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 merci....eram putin chior...e cat casa de mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 (editat) pt fibra mai stiu si eu p cineva in brasov 0723 55 77 36 si spalatorie mai e faina 4 ron la petrom spre ghimbav akolo..merita distractia o vapuiesti singur si ti o dai si cu ceara si etc.. Salutare, Am o trotineta, Ramzey WOLF si am o problema cu aparatorile laterale. S-au zgariat, s-au crapat. Ma gandeam sa caut pe cineva care sa mi le refaca, eventual din aluminiu si eventual pe interior sa le lipesc pe interior o bucata de cauciuc pentru a elimina vibratiile. Credeti ca ar fi o idee mai buna cu fibra de sticla? Ma gandesc sa nu se crape. Motorul este fara viteze si cu cat turatia este mai mare, cu atat creste viteza. Si pe la 60 la ora e mai buna decat un scaun cu vibromasaj. Si daca stie cineva un pret aproximativ, va rog. Multumesc, George Editat Martie 22, 2007 de anothergxg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 De ce nu zice nimeni nimic de o alarma k m-ar interesa si pe mine o alarma macar sa tzipe akolo cand e ceva si as comandao de pe net da nu stiu ce sa fac .......paote cineva sa imi dea un numar de telefon ceva ..ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
QUAD Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 garaj Maniac Motors pe strada 13 decembrie monteaza alarme au pe stoc diferite modele etc..e o poarta verde ca si reper si niste bannere cu aprilia si etc inauntru e vis a vis de servicii funerare vrei nu vrei tot la noi ajungi aia ) sau alt punckt d reper pe langa Salsa night club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 (editat) ms mult o sa incerc samerg pe la ei (dar alarma o am ) poti sa imi dai orientativ asa niste preturi pentru montat......mersi oricum Daca vrea cineva un CBR F4 de 600 din 2000 intrati aici /index.php?showtopic=107155 Editat Iunie 8, 2007 de Ionut_cretzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 (editat) am fost azi la vulcanizarea de pe Pictor Luchian 10. Super beton, lucrat rapid, curat, frumos, dar mai ales atent. Asadar va recomand cu maxima caldura sa ii vizitati.Pretul pt demontat anvelopa de pe janta, pus cauciuc nou si echilibrat = 20 lei. PS: pacasel, sterge dracu rahaturile alea care n-au ce cauta pe aici...Te dam jos daca nu ! Numai ca eu azi,am mers acolo sa -mi schimb cauciucurile. Tariful este:85 ron(demontat,schimbat,echilibrat,montat)pt ambele roti. A m fost si pe Strada Lunga iar acolo era 40 ron pt ambele roti ,numai ca trebuie sa stati pe langa 'meseriasi' ca la final aveti sansa sa ramaneti cu piese in plus (de a trebuit sa demontez din nou roata spate) Editat Iunie 20, 2007 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 As vreau si eu sa dau o informatie am fost ieri la vulcanizarea de pe Alexandru cel Bun.....am avut o problema cu roata si mi-au pus oamenii cauciucu echilibrare tot si m-a costat doar 15 lei .....destu lde ieftin zic eu L-am intrebat daca da jos si roata de pe mottocicleta da a cam strambat din nas apoi a zis k vedem noi ce putem face..... oricum sper sa nu aveti probleme dar daca e sa apara puteti merge akolo Asfalt uscat si sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Schimbat cauciuc pe spate si echilibrat cu demontat/montat si echilibrat roata fata cu demontat/montat: 25 RON pe strada Vidin. Nu au cric de fata dar am suspendat motorul de sus de undeva si au dat roata jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Schimbat cauciuc pe spate si echilibrat cu demontat/montat si echilibrat roata fata cu demontat/montat: 25 RON pe strada Vidin. Nu au cric de fata dar am suspendat motorul de sus de undeva si au dat roata jos... Care e strada Vidin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Care e strada Vidin? E strada paralela cu Grivitei si Mihai Viteazu si perpendiculara cu Plevnei (unde e Bar Jamaica, Spalatoria Fresh, Compozite SA). Vulcanizarea e imediat dupa Panfil, cand vii dinspre Plevnei. Cred ca sunt suficiente detalii ca sa ajungi acolo. Mie mi i-a recomandat de la Motto, ca inainte mergeam la Harman dar acolo doar schimba cauciucul...cu 5 lei, fara echilibrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 E strada paralela cu Grivitei si Mihai Viteazu si perpendiculara cu Plevnei (unde e Bar Jamaica, Spalatoria Fresh, Compozite SA). Vulcanizarea e imediat dupa Panfil, cand vii dinspre Plevnei. Cred ca sunt suficiente detalii ca sa ajungi acolo. Mie mi i-a recomandat de la Motto, ca inainte mergeam la Harman dar acolo doar schimba cauciucul...cu 5 lei, fara echilibrare. Tot acolo mi-am rezolvat o pana... cu 3 lei... mai mult decat convenabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Daca nu va suparati sa-mi fac si eu un pik de reclama ... La 60 km de Brasov spre Bacau: Tg. Secuiesc, pe DN11, vizavi de benzinaria Rompetrol. Parc moto, piese echipamente ... Vizitati "BLB motors" Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Parc moto, piese echipamente ... Vizitati "BLB motors" Va asteptam Fratzica, daa aveti o adresa de e-mail afisata pe site la sectiunea CONTACT, de ce nevoia nu merge ? Tocmai am primit mail-ul inapoi. "Delivery to the following recipient failed permanently: motors@blb.ro " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Fratzica, daa aveti o adresa de e-mail afisata pe site la sectiunea CONTACT, de ce nevoia nu merge ? Tocmai am primit mail-ul inapoi. "Delivery to the following recipient failed permanently: motors@blb.ro " Da am observat si noi. Niste probleme de la administratorul site-ului. 1-2 zile, se rezolva. Trimite te rog pana atunci la blb@blb.ro. Multumesc pt intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Daca tot vorbeam candva de statii de comunicare, am gasit pe net modelul care il au si cativa din Bv, inclusiv subsemnatul. Sunt multumit de ele si fac toti banutzii. Asadar, acesta este link-ul : http://www.on-line-shop.ro/pd338804978.htm?categoryId=95 --- Mesaj completat în 11 Aug 2007 22:33 ------------- Da am observat si noi. Niste probleme de la administratorul site-ului. 1-2 zile, se rezolva. Trimite te rog pana atunci la blb@blb.ro. Multumesc pt intelegere. de trimis v-am trimis unde ati vrut voi, dar nici macar un mesaj de confirmare ca ati primit cererea mea. Sincer, ma asteptam la ceva mai mult. In Romania toti asteapta sa isi "grasaneasca" stocurile de hartii verzi, dar nu se omoara prea multi. "Pomana, da-ti de pomana, sa ai norock, fiule" , si altele asemenea La intins mana si nu la munca, asta ne caracterizeaza pe noi !!! Scuze de exagerare, dar sunt prea capsat !!! Toate bune !!! PS: auzi vantul in urechi cum se zbate ??? Gandeste-te bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 (editat) V-am trimis raspuns, mai trimit o data. Multumesc pt exagerare ... O zi buna va doresc. Editat August 14, 2007 de BLB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ricco Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Salutare! Azi am trecut pe la "Schneid "(Centrul comercial situat intre podul din Bartolomeu si metro Ghimbav) s-a deschis un nou magazin de echipamente moto . Momentan au stoc mic de marfa dar au un catalog de unde se poate comanda! Merita vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusica Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 De ce nu zice nimeni nimic de o alarma k m-ar interesa si pe mine o alarma macar sa tzipe akolo cand e ceva si as comandao de pe net da nu stiu ce sa fac .......paote cineva sa imi dea un numar de telefon ceva ..ms Ai fost acolo langa 'vrei nu vrei tot la noi ajungi" sa-ti montezi alarma??? Sunt si eu interesat. Maine primesc alarma...si vreau sa merg s-o intalez. Poti sa-mi spui cat a costat...si daca esti multumiti de lucrare? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Atelier de reparatii scutere in Sacele... stiu sigur ca exista! Stiu ca este in Sacele, intr-o curte unde tine omul 200 si ceva de scutere ca are 4 angajati! Dar ce nu stiu e asta: Unde naiba in Sacele ca am facut azi cu scutericiul 36 de km invartindu-ma pe acolo shi tot nu am gasit! Daca se poate o informatie despre adresa ar fi excelent! Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forro_m Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Care stie unde as putea sa ma duc sa indrept discul de fata, am indreptat eu un pic dar ar mai fii ceva? Stiti atelier care se ocupa cu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Care stie unde as putea sa ma duc sa indrept discul de fata, am indreptat eu un pic dar ar mai fii ceva? Stiti atelier care se ocupa cu asta? Vezi ca nu e chiar asa simplu cu discul de frana. Mai bine iti cauti unu second. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusica Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Care stie unde as putea sa ma duc sa indrept discul de fata, am indreptat eu un pic dar ar mai fii ceva? Stiti atelier care se ocupa cu asta? Din cunostintele pe care le am discurile de frana odata deformate singura varinata prin care pot fi aduse in aliniament ar fi sa iei un "shpan" din el. Pt asta ai nevoie de un strungar, care stie sa faca asa ceva.Dar in nici-un caz sa te apuci sa intrepti la el cu ciocan si nicovala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu\cbr Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 ma baiatule .tu te joci cu franele lasa prostiiiiiiiille si cum a zis alt frate.second daca nu ai de unu nou.dar cu carpitu la frane eu unu nu maS JUCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forro_m Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Am ascultat de voi si mi-am comandat pana la urma unu nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 S-a tot discutat pe aici de echilibrari, vulcanizari. Eu am fost la un atelier de acest gen in apropiere de Spitalul Judetean, pe str. Alx. cel Bun nr. 16. Dl. Serbanuta e patron acolo si e fff amabil. program : Luni - Vineri 8-20 , Sambata , Duminica - inchis telefon 072 40 287 84 aduc si cauciucuri la preturi rezonabile. Eu am fost multumit de treaba facuta. Si pret rezonabil. Ca sa fiu mai explicit, cum mergi pe str. Carpatilor, venind de la Judetean, prima str. la stanga dupa statia de autobuz. Apoi tot inainte pana cand ajungi la 1ul bloc turn pe partea stanga. Inainte de bloc e o alee, unde se si vede atelierul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate