EvilxClau Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Acum vreo 2 ore sa pretrecut accidentul chiar langa linia de cale ferata, motociclistu a vrut sa depaseasca tramvaiu, dar o masina din stanga ia sarit in fata, cand am ajuns eu, motociclistul era urcat in ambulanta, iar tarfa cu loganu se scarpina in cap si zicea ca nu la vazut. Nr moto : B 32 BNK Sanatate Motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Pe Sos. Giurgiului, intersectia asta de la Luica si cea de dinaintea ei (cum te duci spre Giurgiu, dinspre Eroii Revolutiei), sunt cele mai periculoase... Nici pe verde nu poti sa treci, mai ales daca ai drum liber si vii primul... Atentie mare la intersectiile astea, pentru ca toti se baga cu tupeu, la intimidare... Chiar acolo, m-am certat cu cativa care mi-au calea, ca am avut "tupeul" sa trec pe verde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 mda, de tarfe pe 2 sau 4 roti e plina lumea.oricum doar dupa ce masina conduce nu ti poti da seama avand acelasi motor ( xx) stii cum e, ti se pare ca este ceva apropiat chiar daca nu l cunosti. ceva util ca informatie ? ( starea rider-urului, contextul. etc) sanatate maxima sa fie pentru toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvilxClau Postat Mai 20, 2010 Autor Share Postat Mai 20, 2010 (editat) am inteles de la cei 2 domni politisti ca este la spital si este in stare perfecta de functionare.. nimic grav decat vanatai si julituri.. beatrice stai cumva pe strada nufarul galben ? http://img62.imageshack.us/img62/1876/17843268.png Editat Mai 20, 2010 de EvilxClau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Asteptam Update cu stare motociclistului. Da,stau in zona,toti se baga de nebuni ,iesi dupa Pieptanari,parca asa ii spune strazii ,si vor sa mearga pe Oltenitei.si se baga in fata,fara sa fie atenti. Era sa ma ia un traximetrist acu de 2 zile ,l-am spurcat la semafor ,omu vorbea la mobil,nu tu oglinzi,nu tu nimic. Sa speram ca este teafar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 mda, de tarfe pe 2 sau 4 roti e plina lumea.oricum doar dupa ce masina conduce nu ti poti da seama avand acelasi motor ( xx) stii cum e, ti se pare ca este ceva apropiat chiar daca nu l cunosti. ceva util ca informatie ? ( starea rider-urului, contextul. etc) sanatate maxima sa fie pentru toti pe doua roti nu sunt tarfe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 pe doua roti nu sunt tarfe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Banuiesc ca e vorba de tarfele masculine pe care le tot injuram in trafic,nu? In nici un caz de dragalasele colege de trafic pe care le iubim si apreciem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Banuiesc ca e vorba de tarfele masculine pe care le tot injuram in trafic,nu? In nici un caz de dragalasele colege de trafic pe care le iubim si apreciem. nu e bine sa banuiesti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate