marcone Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Unde putem duce in vederea reciclarii/eliminarii deseuri lichide gen ulei de motor, de furca, antigel, lichid de frana sau solide gen filtre aer, combutibil, ulei rezultate in urma activitatilor de intretinere motocicleta? De ex am niste ulei de furca rezultat in urma recoditiionarii furcilor motocicletei unui prieten si nu stiu unde sa-l duc, nu vreau sa-l arunc la gunoi. Exista ceva centre de colectare a unor asemenea deseuri prin Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 benzinariile colecteaza sigur ulei de motor. restul de deseuri nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Metro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 in canalizare. sa-i ia dracu' de pesti ca si asa nu imi plac si oricum, dupa mine potopul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Am vazut un butoi de colectat ulei la AGIP-ul de langa podul Constanta de la inceput de cartier Bucurestii Noi/Chitila. In rest f rar mai rasare asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 lukoil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 in canalizare. sa-i ia dracu' de pesti ca si asa nu imi plac si oricum, dupa mine potopul ) Ce caracter urat ... Si esti galatean, vorba aia ... Dunarea e in fundu curtii... Ai copiat de la Napoleon ce e mai nasol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Ce caracter urat ... Si esti galatean, vorba aia ... Dunarea e in fundu curtii... Ai copiat de la Napoleon ce e mai nasol... pai tocmai ca am dunarea aproape mwuie pestilor! glumesc, te duci la orice service care schimba uleiul... de fapt orice service si atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate