itc Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 Am gasit o Jawa 500 OHC, in 4T. E modificata total, numai motoru' a ramas din ea original. Care stiti sau auziti ceva chestii tehnice care sa ma ajute la reconditionare, va rog sa-mi ziceti. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Martie 18, 2004 Autor Share Postat Martie 18, 2004 Am uitat sa mentionez, asa arata ea cand era in apele ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 Man, asta era super motor la vremea lui...din pacate nu ai nici cea mai mica sansa de a gasi in Ro piese pentru ea....io unul nu am vazut Jawe de-astea decat in poze!!!! Deci cam orice trebuie schimbat in motorul ala ar trebui adaptat sau facut la strung.Sad but true Da o tura pe www.projectjawa.com si vezi daca are careva date tehnice pentru ea... Spor la treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Septembrie 22, 2004 Share Postat Septembrie 22, 2004 hei man! cred ca ai cazut in mare pacat de te-ai ales cu asa ceva... nu de alta dar a si eu una cam la fel...din tot ce ai spus tu ! 1 an de zile m-am rugat de cineva sa ma ajute, si cand imi pierdusem orice speranta , mi-a zis sa o duc la el...bla bla...mai vorbim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 22, 2004 Share Postat Septembrie 22, 2004 Marfa scula! Merita reconditionata! - 4 timpi - 2 cilindri - 488 cmc - alezaj/cursa (mm) 65/73,6 - raport compresie 6,8 - 26 CP - avans aprindere 28 grade - ungere pompa ulei - 4 viteze - transmisie finala prin lant - 168 kg - 150 km/h viteza maxima in cartea tehnica - consum mixt (dat de constructor) 4 litri/100 km cu viteza de croaziera 80 km/h - incarcare maxima 340 kg - disponibila numai in culoarea rosie Sper ca ti-a fost de folos ceva din astea. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Asta-i Jawa lui Joe Black. Poza e facuta in seara in care am dus-o impinsa pana la locul in care speram ca va renaste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Mai e una mai reusita dar, nu stiu din ce motiv, imi da "You cannot upload this type of file". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 am facut rost de cam tot ce inseamna documentatie ... curand , max 2 zile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 ...cum postez si eu un fisier pentru download? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 mai bantuie cineva pe aci ??? ca tare vreau sa scap de jaw®a mea.... deja am scapat de toata fata, roata spate shi rezervor, cu o conditie: cand vreau ma dau cu motorul pe care ajunge una din piese ( shi mi-am facut rost si de bani de shcoala )....mai ramane in suspans un cadru modificat shi motorul plus ce mai am pe la el... Imi cer scuze ca nu am postat materiale, dar sunt peste 20 megi ...tnx P.S. aveti nevoie de ceva ... mail me... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Decembrie 3, 2004 Autor Share Postat Decembrie 3, 2004 Vreau si eu manualu' ala, daca l-ai luat de pe net zi-mi si mie adresa, daca nu, zi cum facem. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate