Sari la conținut

Accident In Timisoara In Fata La Pencop.

easybiker
 Share

Postări Recomandate

Astazi veneam cu un prieten cu motoarele spre casa.Cand am ajuns in fata unui centru comercial ( la Pencop pentru cei din TM ) era o coada de masini de vreo 200 de metri.Cand ne-am apropiat in final am vazut in mijlocul drumului un Golf 5 albastru cu o Jawa de 350 rosie infipta intre usa din fata si aripa.Motocicleta statea in picioare fixata intre tablele masinii.Cand am ajuns noi tocmai pleca salvarea cu motociclistul probabil si politistii dirijau circulatia in jurul locului accidentului.Golful avea toate airbag-urile iesite afara.Boul cu masina a iesit din curtea centrului comercial intr-un drum pe doua benzi cu linie continua si vroia sa faca la stanga pe intrzis.Probabil a iesit afara fara sa se asigure.Curiosii ziceau ca motociclistul avea doar o lovitura la fata.Probabil a zburat peste masina si a aterizat pe asfalt.Nu am sat sa mai vedem ce s-a intamplat pentru ca motociclistul plecase cu ambulanta si oricum era o mega aglomeratie acolo.Nu il stiu pe cel cu motorul dar sa speram ca este OK.Trebuie avuta grija maxima cu idiotii de pe drumurile astea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

se circula ca`n codru si gaborii imputiti imi iau mie talonu ca am numar de plastic si toba care suna!oricat ar suna tot nu ma aude nimeni!ne vazut ce sa mai vorbesc.....bine ca bastanii care merg la Zambara si blocheaza toata circulatia au voie sa parcheze in mijlocul drumului...mosii de 80 ani care nu vad au voie sa conduca....Romania ...tara de rahat!

Link spre comentariu

• Admin

la Pencop pentru cei din TM

Acolo si cu masina e haiducie sa treci, tot timpul ies/intra tiruri si tarani colectivizati fara sa se asigure :disappointed:
Link spre comentariu