Florin Daniel Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 salut.sunt nou pe forum...am si eu o intrebare...am achizitionat un fz6 2004 acum cateva zile si nu am sticla de la parbriz la ea.....suportul il am...nu stii unde as putea gasi....si daca s-ar putea sa nu cumpar tot ansamblul...m-ar interesa numai sticla...multumesc anticipat:) Codul de pe www.louis.de este urmatorul 10006591 http://www.louis.de/_30cd727aa9bed3b1c2fc9...tnr_gr=10006591 sau pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 sau pe ebay. http://cgi.ebay.co.uk/Fly-screen-Puig-Yama...%3A1|240%3A1318 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizz@r Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 http://cgi.ebay.co.uk/Fly-screen-Puig-Yama...%3A1|240%3A1318 mersi mult:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 mersi mult:) Si sa nu uiti de asta , da??????????????? /index.php?showtopic=228709 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Si sa nu uiti de asta , da??????????????? /index.php?showtopic=228709 Ia zi man, se anunta gasca mare la adunarea de la inceput de sezon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Ia zi man, se anunta gasca mare la adunarea de la inceput de sezon? Da Doamne, cu vremea asta nici nu stiu cand o sa fie inceput de sezon. Instinctul de turma o sa ne adune pe toti mai devreme sau mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 se prevede vreme buna de sapt viitoare. sper sa fie asa si se adevereasca procnoza pt martie cu temperaturi de 15 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 azi neavand ce face am facut cateva poze laserului. (e cam strochit ca nu e spalat de cand a venit iarna, si e inca frig sa-l duc la spalatorie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Si doua poze cu Cerbul de acum un an. Anul asta inca n-am iesit cu ea si n-am dat decat o tura prin curtea biroului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 frumos cerbu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Cumparat pentru calutul meu: Kit lant DID Filtru aer Hilo Filter Filtru Ulei Hilo Filter Placute fata FerodoX2 mai am de luat ulei Yacco Si sa le pun, schimb. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmotica1 Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Salutare , De unde cumpar si eu o baterie ptr un FZS-6 ? Si ce tip de baterie imi trebuie ? Multumesc anticipat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Salutare , De unde cumpar si eu o baterie ptr un FZS-6 ? Si ce tip de baterie imi trebuie ? Multumesc anticipat ... Huh?!?!? Ce motor zici ca ai? FZS600 Fazer sau FZ6 (Fazer/N)??? Daca ai FZS 600 Fazer, iti trebuie baterie 12V 10Ah, eu am o Yuasa care cred ca are cel putin 3 ani (motorul l-am luat cu bateria asta in 2007 si e buna in continuare; cine stie de cand o fi fost pe motor). Baterii Yuasa gasesti la My Moto Tuning, magazinul de pe Sos. Cotroceni (in cazca esti din Bucuresti). Daca ai FZ6, aici nu mai stiu ce tip de baterie-ti trebuie, s-ar putea sa fie la fel ca amperaj, dar s-ar putea sa difere dimensiunile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Gata, am terminat si eu cu consumabilele de cumparat. 3L ulei Motul 10W40 - primit cadou de la baieti 1 L ulei 15W pentru furca Motorex lichid de frana DOT 4 Motorex antigel 1L Motorex si niste sprayuri pentru lant si un degripant Acum negociez pentru o asigurare, si sper ca sambata sa reusesc sa termin de inlocuit consumabilele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Salutare , De unde cumpar si eu o baterie ptr un FZS-6 ? Si ce tip de baterie imi trebuie ? Multumesc anticipat ... yuasa e 421 de ron si toplite tot cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Azi am iesit si eu cu a mea. Altfel frate, dar se cere o carburatie urgent, pe la 8.000 rpm in treptele inferioare se ineaca si nu mai are putere, daca trag de gaz in continuare, pe la 9.000 ii revine si parca-mi trage un sut in fund. Daca nu polua in we asta, o sa-i fac revizia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 (editat) Azi am iesit si eu cu a mea. Altfel frate, dar se cere o carburatie urgent, pe la 8.000 rpm in treptele inferioare se ineaca si nu mai are putere, daca trag de gaz in continuare, pe la 9.000 ii revine si parca-mi trage un sut in fund. Daca nu polua in we asta, o sa-i fac revizia. eu tot merg de ceva vreme cu a mea. momentan se odihneste sub husa in fata blocului. teoretic trebe sa ii fac si eu reglare la carburatoare ca nu imi place cum suna la relanti. si e singurul lucru pe care nu i l-am facut. Editat Martie 6, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Pai eu o sa o duc saptamana viitoare, dar mai intai sa-i pun bujiile noi si filtrul de aer. Cand o duc la service, o sa-i schimb si uleiul din furca. I-am luat 15W (in carte scrie 10W) si sper sa se mai intareasca un pic suspensia. Sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Pai eu o sa o duc saptamana viitoare, dar mai intai sa-i pun bujiile noi si filtrul de aer. Cand o duc la service, o sa-i schimb si uleiul din furca. I-am luat 15W (in carte scrie 10W) si sper sa se mai intareasca un pic suspensia. Sa vedem. bujii estem noi, filtru este nou. dar momenta e nasol ca nu mai estem bani de carburatie. Oricum m-am decis anul asta nu o dau sigur si ma apuc sa bag ceva banuti in ea. am eu cateva idei mai ales de vopsit. idei pe care vroiam sa le pun in practica iarna asta cat sta in garaj. dar a trebuit sa fac reparatii la motor nu in vopsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 bujii estem noi, filtru este nou. dar momenta e nasol ca nu mai estem bani de carburatie. Oricum m-am decis anul asta nu o dau sigur si ma apuc sa bag ceva banuti in ea. am eu cateva idei mai ales de vopsit. idei pe care vroiam sa le pun in practica iarna asta cat sta in garaj. dar a trebuit sa fac reparatii la motor nu in vopsit. Bre, carburatia costa 120 lei. Nu-mi spune ca nu-i ai?!!?!? E pacat sa mergi asa cu ea, mai ales ca daca la vara ti se pune pata si vrei sa le sincronizezi, sunt sanse mari sa trebuiasca sa schimbi din nou bujiile si filtrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Bre, carburatia costa 120 lei. Nu-mi spune ca nu-i ai?!!?!? E pacat sa mergi asa cu ea, mai ales ca daca la vara ti se pune pata si vrei sa le sincronizezi, sunt sanse mari sa trebuiasca sa schimbi din nou bujiile si filtrul. nu mai e job nu e bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Ieri am stattoata dupa-amiaza cu nasul in Cerb. I-am schimbat uleiul, filtrul de ulei, filtrul de aer, bujiile, lichidul de racire si i-am curatat lantul. Am desfacut si capacul de la pinionul de atac si am verificat si piulita buclucasa. Era acolo, in regula. Partea nasa e ca era o mazga naspa rau acolo. Am curatat si eu cat am putut dar era deja intuneric afara. Daca aveti timp, din cand in cand, e bine sa va uitati acolo si sa curatati, se strange multa mizerie. Nu trebuie decat un lighean, o perie si niste motorina. Mai ramane sa vedem ce facem cu franele, carburatia si uleiul de furca saptamana viitoare http://www.youtube.com/watch?v=K1apGp1UqK4...re=channel_page Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmotica1 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Am gasit baterie Exide la un tip de pe forum din Zalau , noi , la 135 Ron , cu tot cu transport duce la 155 Ron .Factura si garantie . Recomand. Prin urmare sa ma prezint : proaspat posesor de Yamaha Fazer 600 din 2004 la 10000 Km. Ma bucur sa ma alatur voua , o comunitate rastransa. Eu sunt fan honda , dar am avut o problema de estetica in a alege Honda Hornet , asa ca am optat pentru Fazer. Deocamdata am iesit doar de 2 ori cu ea la plimbare si ma pot declara destul de multumit de noua mea achizitie. Sunt fericit de ea si trist ca sunt in datorii pana in gat . Ce inseamna revizie de inceput de seson ? Ce service imi recomandati pentru o revizie de inceput de seson ?; inca nu o pot face singur (revizia ), nu am suficienta experienta . La Dual Tour ( pipera ) mi`au cerut 3 mil , e bine , e rau ? Unde as putea sa merg sa imi schimb si eu cauciucul de pe spate ? ( am deja unul nou ) Doamne cati soferi indiferenti am vazut in 3 ore de mers cu motorul , nu imi venea sa cred !!!!!!! In rest de`abia astept sa vina vreme frumoasa .... Born to be wild !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Revizia de inceput de sezon nu-i mare filozifie, se poate la orice serivce. Depinde pentru tine ce inseamna 3.000.000 la Dual tours, daca-i mult sau putin. Eu am preferat sa economisesc banii astia, si cu ajutorul unor prieteni le-am facut eu fara nici o problema. Deci, in principiu ar trebui sa schimbi uleiul (iti intra aprox. 3 L), filtrul de ulei, filtru de aer, bujiile si lichidul de racire. Daca vrei sa te stii si cu constita impacata, mai poti schimba si lichidul de frana din pompe plus o aerisire corespunzatoare si o verificare a placutelor. Cauciucurile le-am schimbat la Motor Team, ma rog, impropriu spus schimbat. Ei mi-au pus motocicleta pe standere, mi-au dat rotile in brate si m-am dus la o vucanizare din apropiere unde s-au schimbat cauciucurile fara nici o problema. Partea naspa e ca nu le pot echilibra la vulcanizarea aia. Apoi m-am intors cu rotile si mi le-au montat, au intins lantul si aia a fost. Oricum, cauta pe aici pe forum despre My Moto, e un service cu recoamndari bune si mi se pare ca acum au nu stiu ce promotie la schimbul de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Eu mi-am schimbat si Placutele spate ( 100 de RON) ca erau varza. Mai am de sincronizat carburatorele si imi fac probleme un etrier pe fata..sa vedem cum il rezolv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate