MotĂśrizer Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 sarumana? primiti cu laseru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Primim, primim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Stie cineva: culoarea B508 de la GIVI seamana cu albastrul Yamaha ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Stie cineva: culoarea B508 de la GIVI seamana cu albastrul Yamaha ? B508 - blue (a.k.a. "Burgman 650 blue") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 ok deci tre sa citesc 109 pagini ? sau imi face cineva un rezumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 ok deci tre sa citesc 109 pagini ? sau imi face cineva un rezumat ai putea sa citesti, sau direct joi la academie. Mesaj completat La multi ani colegului SDS!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Pai LMA sa fie! Nu am adormit si de abia am venit de la plimbare, motorul inca e cald. Alex, ii facem o vizita sa-i uram de bine? ) ) Sau asteptam surpriza joi la Academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 B508 - blue (a.k.a. "Burgman 650 blue") Corect maestre ! http://www.twistedthrottle.com/article/art...rint/169/-1/13/ C46 add-on lid panels for V46N topcase G753 - Cerulean silver (’04 & ’06 Yamaha FJR1300) G755 - gray (matches ’04 Yamaha Majesty) G765 - titanium (matches ’05 Honda Silverwing) B550 - blue (Yamaha FZ1, etc.) B572 - blue (‘05 Yamaha FJR1300, FZ6, V-Star 650, Majesty etc.) B579 - blue (’04 Suzuki Burgman 400) B594 - blue (‘06 Yamaha FJR1300 and '08 Yamaha FZ6S) R346 - red ('05 Honda ST1300) B572 imi trebuie mie, fir-ar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Pai LMA sa fie! Nu am adormit si de abia am venit de la plimbare, motorul inca e cald. Alex, ii facem o vizita sa-i uram de bine? ) ) Sau asteptam surpriza joi la Academie? astept pana Joi, ca sa aiba timp sa stranga bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Multumesc pentru urare, sa fie la toata lumea. I-mi cer scuze dar ieri nu am mai intrat pe forum, nici la servici si nici acasa ptr. ca am ceva treburi de rezolvat si vreau sa intru si eu in concediu. Nu vreau sa zice-ti ca ma dau la fund dar nici joi nu o sa vin la Academie din cauza problemelor de rezolvat plus ca mi-am tavalito si eu pe jos, ne mai auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Cum o dadusi fratioare pe jos?!?!? Esti ok? Hai ca de fiecare data cand ma vad cu cineva, se "lauda" ca a dat cu cascarabeta de asfalt! Cu asigurarea aia ce ai mai facut? Ti-au marit despagubirea de la 300 Ron la 500 Ron ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos_11 Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Salut pe toata lumea Incerc si eu o intrebare aici - urmeaza sa imi cumpar primul motor si oscilez intre ducati monster si yamaha FZ6n... Din cauza inaltimii (1,85 m) si a altor considerente, incep sa imi iau gandul de la monster, mai ales ca as vrea sa tin motorul mai mult timp. Intrebarea mea ar fi, pe scurt: este ok FZ6 pt inceput? Stiu si eu ca in turatii joase e destul de "blanda", dar am vazut niste filmulete cu acest motor care, sincer, m-au facut sa cred ca e prea mult pentru mine. Am cautat si pe net, insa doar pareri contradictorii. Mai mentionez ca am mers 6 luni pe scuter, nu prea sunt crispat pe motor... etc . Mersi mult de ajutor, orice sfat e bine primit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 1.82, FZ6 primul motor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_D Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Salut pe toata lumea Incerc si eu o intrebare aici - urmeaza sa imi cumpar primul motor si oscilez intre ducati monster si yamaha FZ6n... Din cauza inaltimii (1,85 m) si a altor considerente, incep sa imi iau gandul de la monster, mai ales ca as vrea sa tin motorul mai mult timp. Intrebarea mea ar fi, pe scurt: este ok FZ6 pt inceput? Stiu si eu ca in turatii joase e destul de "blanda", dar am vazut niste filmulete cu acest motor care, sincer, m-au facut sa cred ca e prea mult pentru mine. Am cautat si pe net, insa doar pareri contradictorii. Mai mentionez ca am mers 6 luni pe scuter, nu prea sunt crispat pe motor... etc . Mersi mult de ajutor, orice sfat e bine primit.. Daca stai pe c_u_r_u tau si nu-i dai peste 7-8000 de ture e buna pentru un incepator. Are centrul de greutate ceva mai sus dar la inaltimea ta nu e o problema (poate daca aveai 1.50 ). Bafta-n trafic pe viitor ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Salut pe toata lumea Incerc si eu o intrebare aici - urmeaza sa imi cumpar primul motor si oscilez intre ducati monster si yamaha FZ6n... Din cauza inaltimii (1,85 m) si a altor considerente, incep sa imi iau gandul de la monster, mai ales ca as vrea sa tin motorul mai mult timp. Intrebarea mea ar fi, pe scurt: este ok FZ6 pt inceput? Stiu si eu ca in turatii joase e destul de "blanda", dar am vazut niste filmulete cu acest motor care, sincer, m-au facut sa cred ca e prea mult pentru mine. Am cautat si pe net, insa doar pareri contradictorii. Mai mentionez ca am mers 6 luni pe scuter, nu prea sunt crispat pe motor... etc . Mersi mult de ajutor, orice sfat e bine primit.. Vino joia viitoare la Academie, la Eroilor, si ai sa vezi Fazere si Fazere.... Iti faci o parere, vezi cum e si cu carena si fara carena, te urci, vezi cum stai, cum o manevrezi pe loc. Se merita sa-ti iei Fazer ca prim motor, mai ales daca nu ai bani sa-l schimbi dupa ce prinzi ceva experienta. E un motor destul de docil, care e lenes pana-n 7-8000 rpm, dar trage aprig si dupa 8.000 rpm. Poze de la intrunirea de joi de la Academie. /index.php?...t&p=2062496 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos_11 Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Mersi de sfaturi si mai ales pentru invitatie. Sper sa ajung si la voi si la monsteristi (cu ei ma vad miercuri, lucrez pe doua fronturi ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Salut pe toata lumea Incerc si eu o intrebare aici - urmeaza sa imi cumpar primul motor si oscilez intre ducati monster si yamaha FZ6n... Din cauza inaltimii (1,85 m) si a altor considerente, incep sa imi iau gandul de la monster, mai ales ca as vrea sa tin motorul mai mult timp. Intrebarea mea ar fi, pe scurt: este ok FZ6 pt inceput? Stiu si eu ca in turatii joase e destul de "blanda", dar am vazut niste filmulete cu acest motor care, sincer, m-au facut sa cred ca e prea mult pentru mine. Am cautat si pe net, insa doar pareri contradictorii. Mai mentionez ca am mers 6 luni pe scuter, nu prea sunt crispat pe motor... etc . Mersi mult de ajutor, orice sfat e bine primit.. Pentru ca esti inalt, iti recomand mai bine un FZ6 decat monsterul. Monsterul e o motocicleta destul de joasa, indiferenta ca e de 600, 900 sau 1000. Iar cum ai de gand sa o folosesti mai mult timp, e mai avantajos un FZ si mai confortabil pe distante lungi. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Gata cred ca o marit pe a mea..............ma trag spre un FZ1 sau un R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Gata cred ca o marit pe a mea..............ma trag spre un FZ1 sau un R6 Marit-o linistit, la ce motor e ala, e pacat sa o tii doar pentru tine. Lasa si pe altcineva sa se bucure de ea! Mesaj completat Mi-am luat carena de la vopsit. A iesit super, a nimerit un rosu aprins de imi venea sa plang langa ea. Lipiturile au iesit la marea meserie. La iarna o sa vopsesc la ea si ce a mai ramas (codita, aripa fatza si rezervor) si inca oscilez daca sa-i vopsesc sau nu si jantele tot rosii. Deci, daca aveti nevoie de un vopsitor si carene de reparat, am omul. Ca bani, mai mult decat decent. Joi, la Academie o sa vedeti lucrarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Fa-i poze si coloreaza jantele in photoshop. Eu am concluzionat cu negru e culoarea cea mai buna, atat ca aspect cat si intretinere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 (editat) Fa-i poze si coloreaza jantele in photoshop. Eu am concluzionat cu negru e culoarea cea mai buna, atat ca aspect cat si intretinere Pai sunt negre de cand a iesit din fabrica........dor la sa este putin rosu dar am si imbracamintea originala a sei care este tot neagra.......... Editat August 25, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Am un set de furtunase frana metalice noi fata + spate . Sunt de vanzare la 300 ron. Le-a luat cumnatu meu pt fazer dar are abs si nu se potrivesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Am o yamaha Fz6n 2004 si as vrea sa-i schimb uleiul. Imi poate spune careva cat ulei intra si ce fel de ulei sa pun??? Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Pai ai putea sa incerci Motul 10W40 semisintetic sau full sintetic. Depinde de bugetul tau. Daca schimbi si filtrul de ulei, o sa-ti intre cam 3 L de ulei, daca schimbi doar uleiul fara filtru, iti intra cam 2,8 L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 ok Ms mult pt sfaturi!!!... Asfalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate