ERU Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 We trecut a fost momentul primei ture adevarate pt mine . Asta inseamna multi km , stat la cort si bagajele implicite . Asa ca mi-am pus sidecase-urile si topcase-ul pe mobra si am plecat . Destinatia manastirea Rila in muntii Rila Bulgaria . Plecare vineri seara cu prima noapte dormita pe langa Veliko ; urmand ca de abia a 2-a zi sambata sa ajungem la Rila unde oricum am ajuns nopatea dupa niste reprize de ploaie , grindina si vant de ne dadea jos de pe mobre. A doua zi a urmat intoarcerea in viteza spre Ro si pt ca aveam mult de mers am folosit cu incredere autostrazile bulgarilor pe care le evitasem pana atunci . Initial vroiam sa scriu un RT mai detaliat dar pt ca printre noi a fost cineva care scrie muuult mai bine decat mine ma limitez la atat si pun si linkul unde gasiti povestea acestei ture : http://kalisiss.blogspot.com/ Momentan nu e completa dar va fi cu tot cu fotografii . Asfalt uscat si ture faine tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalisiss Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Exceptionala tura! La mai multe si mai lungi ture cu mine alaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) f faina excursia si poiana unde ati campat, super Editat Iunie 2, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Daca tot e topic facut la zona de poze din calatoriile moto, ce ar fi sa si sui aici pozele din plimbare. Chestia asta cu link catre blog e chiar enervanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Foarte frumoasa excursia voastra! De povestire nici nu mai vorbesc Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalisiss Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 O incantare a mobrelor nu altceva!!!! http://kalisiss.blogspot.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Interesant. Pe forumul asta eu puteri prea mari n-am, insa e regretabil ca unii prefera sa posteze imagini si impresii din calatorii pe site-uri externe, ca sa nu mai vorbesc de bloguri personale... In curand o sa vedem link-uri catre site-uri personale cu recleme, de genu: " am fost in tara X, dar vand si termopane pt cine-i interesat". Intr-adevar, poate forumul merge greu, se incarca greu, insa ar fi bine ca impresiile sa stea si aici, nu numai pe bloguri personale, picassa, etc. E o consideratie personala si o rugaminte totodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iunie 4, 2010 Autor Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) Avand in vedere ca eu nu am reusit sa urc nici o poza pe forumul asta iar Kali cu mare greutate a reusit sa urce una ai putea sa intelegi . Plus ca imi plac astia care sunt specializati pe critica ....la maxim . Editat Iunie 4, 2010 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roscatica Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Frumoase poze, foarte frumos povestite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Frumoasa tura ..si mai frumos cand sunt acelasi model de mobre ...baftaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Avand in vedere ca eu nu am reusit sa urc nici o poza pe forumul asta iar Kali cu mare greutate a reusit sa urce una ai putea sa intelegi . Plus ca imi plac astia care sunt specializati pe critica ....la maxim . Nu ati putut urca poze pentru ca formatul e prea mare, de aceea. Un resize ar rezolva problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalisiss Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Intr-un final am reusit sa termin istorisirea, am postat si restul pozelor pe http://kalisiss.blogspot.com/. Desi weekendul asta am alt program, voi reveni cu urmatoarea tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Puteti da si voi ceva detalii despre traseu, sau un traseu pe GPS ? Sunt tare curios cum ati ajuns din Veliko in Rila fara sa o luati pe autostrada. Poate imi mai vin idei de trasee in zona. Si pentru locul de cort de la Veliko o pozitie sau o explicatie cum se ajunge acolo ? Poza aia cu valea vazuta de sus m-a dat gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate