ianachim Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 ASA CUM SPUNE SI TITLUL UNDEVA IN SEPTEMBRIE UN TUR DE MAREA NEAGRA CAZARI SOFT DAR FARA CORT CIRCA 7- 9 ZILE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 * aha! misto itinerariu. cand, mai precis, in septembrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 (editat) ok! mergem! propun dupa 15 septembrie. si sa facem in ordine:romania,moldova,ukraina,russia,georgia,turcia,bulgaria,romania. ne trebuie viza doar in russia si am inteles ca e destul de usor de obtinut, cu o rezervare sau un voucher de la cazare. Editat Iunie 8, 2010 de manuel_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 ok!mergem! propun dupa 15 septembrie. si sa facem in ordine:romania,moldova,ukraina,russia,georgia,turcia,bulgaria,romania. ne trebuie viza doar in russia si am inteles ca e destul de usor de obtinut, cu o rezervare sau un voucher de la cazare. ok ! mergem si noi e buna propunerea de dupa 15 sept nu ma intereseaza ordinea facem rost de acte/viza/voucher/invitatii/etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 * ok, I'm out of here! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 vine si David ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 9, 2010 Autor Share Postat Iunie 9, 2010 ok !mergem si noi e buna propunerea de dupa 15 sept nu ma intereseaza ordinea facem rost de acte/viza/voucher/invitatii/etc. aha deci vine si familia bula de aer didi merci ca vii , tataie nu va mai fi singurul pensionar plecat in jurul marii negre Mesaj completat vine si David ? david... Si goliat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Un alt topic de interminabile chaturi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 9, 2010 Autor Share Postat Iunie 9, 2010 (editat) Un alt topic de interminabile chaturi??? de ma angii si noi chatisti nu ca altii cu 500 de poze pe transfagarasan apropo ai facut mai multe poze ca, kilometri parcursi , nu? si toti intr.o zi, uau..... apropo si cand vezi multe tiruri in fata fa si tu autostopul , poate te ai unul in cabina.... Editat Iunie 9, 2010 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 aha deci vine si familia bula de aerdidi merci ca vii , tataie nu va mai fi singurul pensionar plecat in jurul marii negre cred ca n-ai vazut bine tastele cand te-ai apucat sa scrii , pai tu pe mine ma faci pensionar , ma , golanica este altii mai batrani ca mine si fizici si psihici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Suna interesant. Daca mai primiti un tatae, vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Suna interesant. Daca mai primiti un tatae, vin si eu. hm, suna interesant, cum zici. si daca vii si tu chiar si mai si ma bate si pe mine gandul ,. ia , mai bagati detalii in fine un grup in care nu sutn numai masini ( aka bmw ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Un alt topic de interminabile chaturi??? Hai bre' nene Angelo (nume de sfant)....da' de ce oare te striga lumea "mai Drace" ?...hai ca s-or termina si chaturili aste ..cand ne-om intoarce din Turcia...la fel ca-n filmul "Turcia 2010"....regizor..acelasi tembel Ianachim....Apropo..daca nu-ti place filmul..poti pleca din sala ! Mesaj completat Suna interesant. Daca mai primiti un tatae, vin si eu. Nenea Harea..TOATA STIMA...mai ales c-o s-avem printre noi un posesor de "RARITATE" ...s-o stapanesti sanatos..BESTIA ...facem si noi un test cu 1200-le mata ? Mesaj completat .....ma bate si pe mine gandul ,. ia , mai bagati detalii... Fii atent..io o sa-ti smulg parul de pe picioare... ...ca la Corbu..asta primavara...cu patentu' Ce zici ..te bagi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Hai bre' nene Angelo (nume de sfant)....da' de ce oare te striga lumea "mai Drace" ?...hai ca s-or termina si chaturili aste ..cand ne-om intoarce din Turcia...la fel ca-n filmul "Turcia 2010"....regizor..acelasi tembel Ianachim....Apropo..daca nu-ti place filmul..poti pleca din sala !Mesaj completat Nenea Harea..TOATA STIMA...mai ales c-o s-avem printre noi un posesor de "RARITATE" ...s-o stapanesti sanatos..BESTIA ...facem si noi un test cu 1200-le mata ? Mesaj completat Fii atent..io o sa-ti smulg parul de pe picioare... ...ca la Corbu..asta primavara...cu patentu' Ce zici ..te bagi ? stii vorba aia da. ? "fuck you" btw..cum e drumul asta? iar e de " burlaci" sau se merge si pe .duete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Salutare ,sunt interesat si eu ,urmaresc topicul in continuare pentru detalii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 stii vorba aia da. ? "fuck you" btw..cum e drumul asta? iar e de " burlaci" sau se merge si pe .duete? Cred ca te contrazici putin...pe de-o parte vrei sa ma "fuck me" Sorry..nu esti genul meu ..mie-mi plac epilatele...roz...proaspete..cu dreptunghi inghinal... Apoi intrebi de duete... Acu' chiar ca nu inteleg : Tu vii sa te dai cu mobra sau iar vrei sa vii pentru a avea langa cine sa sforai ?.... ................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Apropo..daca nu-ti place filmul..poti pleca din sala ! ai perfecta dreptate! mea culpa distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Cred ca te contrazici putin...pe de-o parte vrei sa ma "fuck me" Sorry..nu esti genul meu ..mie-mi plac epilatele...roz...proaspete..cu dreptunghi inghinal... in fine, te iert ca ai bmw ,. avem ceva in comun, eu prefer varianta "suvitata" partea cu roz..etc. e si ea comuna . sa nu fie insa oras, ca din cate stiu , comuna e mai mica Apoi intrebi de duete... Acu' chiar ca nu inteleg : Tu vii sa te dai cu mobra sau iar vrei sa vii pentru a avea langa cine sa sforai ?.... exista si alte variante intermediare intre sforait si dat cu mobra ................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Eu nu mai zic ca vin ca iar ma trageti de urechi ca v-am dat teapa. Si cred ca voi fi in perioada de desurubare atunci. ....dar pot sa fac chat daca vreti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 Suna interesant. Daca mai primiti un tatae, vin si eu. CU PLACERE TE LUAM...CU NOI DAR NOI MERGEMMMMMMMMMMM SI DOAR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 premiu special pentru postu #1000 ? se anunta ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 premiu special pentru postu #1000 ?se anunta ceva ? 2 kile de RAHAT....TURCESC DE LA MAMA LUI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 2 kile de RAHAT....TURCESC DE LA MAMA LUI sa nu fie de la tata lui de la o mama mai acceptam , dar de la tata , pa sa-l mananci tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Ne vedem diseara sa punem tzara la cele? In Alter Ego, bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Ne vedem diseara sa punem tzara la cele? In Alter Ego, bineinteles serbare la copii , LA AMANDOI , una la 6 una la 7 daca intrebarea se referea si la mine , eu zic , pas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate