CzCustoms Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Am un cauciuc pe zzr aproape nou pe fata dar are o gaura mica in lateral. Ce imi recomandati ? Sa il schimb sau sa ii pun petic? Imi pare rau de el sa il schimb pentru ca nu e tocit deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Ce intelegi prin "gaura mica pe lateral"? Gaura prin care scapa presiune? De la ce a aparut..? Ai trecut peste vreun obiect mai ciudat? Ramura de copac...? Ca nu prea am vazut gauri in lateral... Depinde cat de mare e gaura. Du-l la o vulcanizare si vezi ei ce iti spun. Depinde de vechimea lui, nu neaparat de uzura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 S-a tras cu pistolul dupa tine? Mergi la un servis de roti sa te sfatuiasca si/sau pune o foto aici ca sa ne dam cu parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) gaura a aparut dupa accident. e o taietura de 2-3mm Cauciucul are mai putin de 1 an de cand a fost montat dar nu s-a mers decat 1luna cu el. in rest a stat pe dreapta. Editat Iunie 10, 2010 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 gaura a aparut dupa accident. e o taietura de 2-3mmCauciucul are mai putin de 1 an de cand a fost montat dar nu s-a mers decat 1luna cu el. in rest a stat pe dreapta. schimba l urgent! vezi ca cea mai mare forta la franare o aplici pe fata deci think! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 da, ai dreptate il schmb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gladiatorul Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Am un cauciuc pe zzr aproape nou pe fata dar are o gaura mica in lateral.Ce imi recomandati ? Sa il schimb sau sa ii pun petic? Imi pare rau de el sa il schimb pentru ca nu e tocit deloc. O decizie inteleapta! Era singura optiune viabile...nu are rost sa te risti in primul rand pe tine si motoru' O sa fi extraordinar de multumit se treaba asta! Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 MERGEEEE daca nu sunt atinse atele.....si nu pierde aer....(presiunea nu sta doar in cauciuc.atele tin ..) io zic sa te duci la o vulcanizare si sa o umflii cam la 4 atm... si daca nu face poc..... mai merge mult si bine... si daca tot vrei sa-l schimbi....nu-l arunca.. cine stie cand mai ai nevoie...(sau altcineva..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 mergeee pina faci poc si se stinge lumina! auzi tati daca iti tai cu briceagu suspantele la parasuta mai e functionala?adica le inozi ,le legi cu sarma si sari in continuare? tu pricepi ca zzr ul e o moto din categoria sport-turing si frana fata incluzind si anvelopa aici e responsabila in mod direct de decelerarea motoretei la viteze mari? daca faci pana la 100km/h la anvelopa fata si lingi vreo bara de camion pe contrasens mai MERGEEEEEE? unii din voi santeti fantastici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate