Joey Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 neutral - aparatorul dreptatii parca in primele poze nu era vopsit rezervorul. unde cand cum cat? Accident din pacate, e colantat nu vopsit, e inca in reparatii... Mesaj completat Bravo desen pe rezervor i-ati tras mobrei!!!....Parbriz inca nu ati gasit? Sau ati renuntat la idee? Nu am renuntat, dar pentru 2 - 3 luni de sezon merge exact cum este, calatoriile in afara orasului le-am facut deja Mesaj completat fata, nu vrei sa te inscrii in monster lounge? ca si aia numa' pana la academie reusesc sa ajunga. Pai daca au asemenea performante prefer sa ma lipsesc, mai am pana ajung la nivelul ala Multumesc tuturor pentru urari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Cam dezbracate fetele in pozele astea noi - tu fara echipament (ce-i drept, e mai sexy asa, desi o fata faina in echipament de circuit e un deliciu absolut)... macar mobra are ceva bikini roz Apropo, sunt foarte curios: de ce zici ca ai facut deja calatoriile in afara orasului? Motocicleta ta o sa isi ceara la un moment dat drepturile si o sa vrea si la drumetii de juma de zi pe drumuri sinuoase cu asfalt perfect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 E, daca tot ati terminat cu calatoriile "exterioare" macar joia treceti si voi pe la Constitutiei joia, sa o vedem si noi cu ochiu' nostru pe aerografiere......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Sacalii! Cum apare o fumeie, cum vad doi, trei din gasca mea ... Unde o fii Nyt? ) Frumoasa mobra, frumoasa fata La cat mai multi kilometrii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) Sacalii! Cum apare o fumeie, cum vad doi, trei din gasca mea ... Unde o fii Nyt? ) Da-i repede PM!!!! Lu' Nyt mah, la ce te gandesti? Editat August 6, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Sacalii! Cum apare o fumeie, cum vad doi, trei din gasca mea ... Unde o fii Nyt? ) Frumoasa mobra, frumoasa fata La cat mai multi kilometrii! E luata fata Butoane ! Eu stie...asa ca lasa vrajeala cu frumoasa mobra ca nu tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 E luata fata Butoane ! Eu stie...asa ca lasa vrajeala cu frumoasa mobra ca nu tine ! Ce inseamna dom'le sa ai informatii la momentul oportun ....Bah , da puteai si tu sa lasi "misterul"in aer sa aiba de cine rade Dan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) Sunt baiat serios mah, cu nevasta Cu neveste, ma rog ... o includ si pe suzi Mesaj completat E luata fata Butoane ! Eu stie...asa ca lasa vrajeala cu frumoasa mobra ca nu tine ! Ahaaa, deci am avut dreptate, nu te-ai putut abtine hahahaa Mesaj completat Da-i repede PM!!!! Lu' Nyt mah, la ce te gandesti? Cu Nyt am o relatie mai speciala ne telefonam Liviu fierbe! hai bah, zi si tu ceva. Editat August 6, 2010 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Sunt baiat serios mah, cu nevasta Cu neveste, ma rog ... o includ si pe suzi Nu a negat nimeni asta! Tu il adusesi pe satanistu' de Nyt in discutie. .... P.S. : Gata cu off-ul ca ii stricam fetei topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 (editat) Cam dezbracate fetele in pozele astea noi - tu fara echipament (ce-i drept, e mai sexy asa, desi o fata faina in echipament de circuit e un deliciu absolut)... macar mobra are ceva bikini roz Apropo, sunt foarte curios: de ce zici ca ai facut deja calatoriile in afara orasului? Motocicleta ta o sa isi ceara la un moment dat drepturile si o sa vrea si la drumetii de juma de zi pe drumuri sinuoase cu asfalt perfect... Port echipament 90% din timp, si cand am facut pozele erau 35 de grade afara... , la anu sper sa ii ofer motocicletei toate drumurile frumoase dar momentan nu mai pot eu Mesaj completat E, daca tot ati terminat cu calatoriile \"exterioare\" macar joia treceti si voi pe la Constitutiei joia, sa o vedem si noi cu ochiu\' nostru pe aerografiere......... Am vrut ieri sa venim dar a intervenit o problema Mesaj completat Sacalii! Cum apare o fumeie, cum vad doi, trei din gasca mea ... Unde o fii Nyt? Frumoasa mobra, frumoasa fata La cat mai multi kilometrii! Mersi oricum! Mesaj completat Ce inseamna dom\'le sa ai informatii la momentul oportun ....Bah , da puteai si tu sa lasi \"misterul\"in aer sa aiba de cine rade Dan ... ah, si a rezistat treaba doar 9 pagini... nasol moment ))) Editat August 6, 2010 de extremdegeoloverr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Bai ia gata cu discutiile de genu "frumoasa motoreta, ce nr de telef are...?"... S-o stapanesti sanatoasa si oricum da' nu "calduta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 Bai ia gata cu discutiile de genu "frumoasa motoreta, ce nr de telef are...?"... S-o stapanesti sanatoasa si oricum da' nu "calduta" Nu am inlteles exact ideea, mersi oricum:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Ignora-i, sunt glume ale baietilor, nu au legatura cu tine, nu te speria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat August 9, 2010 Autor Share Postat August 9, 2010 Nu prea ma impacientez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue-angel Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 S-o stapanesti sanatoasa; bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat August 9, 2010 Autor Share Postat August 9, 2010 Multumesc mult mult, ma bucur sa primesc aprecieri si din partea fetelor motoriste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Multumesc mult mult, ma bucur sa primesc aprecieri si din partea fetelor motoriste Dane tu esti ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat August 9, 2010 Autor Share Postat August 9, 2010 Dane tu esti ma? nu nu =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 am vazut si eu mobreta in trafic pe la kisellef / victoriei duminica dimineata! Mobreta e f fain pictata pe rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat August 10, 2010 Autor Share Postat August 10, 2010 ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 cam putin echipament totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat August 12, 2010 Autor Share Postat August 12, 2010 (editat) cam putin echipament totusi Totusi... nu eram in trafic faceam poze... echipamentul il scosesem din cadru.... Uita`te in primele poze atasate... Editat August 12, 2010 de extremdegeoloverr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Totusi... nu eram in trafic faceam poze... echipamentul il scosesem din cadru.... Uita`te in primele poze atasate... Avea si el nevoie de un motiv ca sa intre in vorba si cum gramatica nu mai era de actualitate iar cauciucurile erau deja fumate a ramas o singura varianta...Echipamentul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Ce matinala e lumea pe aici ) Si fix pe topicul asta ) Asfalt uscat don'soara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikopol Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Cel mai tare cred ca se distreza cel ce a facut pozele...."fetelor", oricum expunandu-se in acest mod....cred ca risca sa ramana fara "fete" - ride safe...spre cta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate