robychopper Postat Martie 21, 2004 Share Postat Martie 21, 2004 stiti careva pe cineva care ar putea sami aduca motorul din timisoara in barcelona si cit ar costa eu sunt in baarcelona astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 21, 2004 Share Postat Martie 21, 2004 daca e inmatriculat si nu se strica pe drum, ti-l aduc eu. te costa doar benzina plus drumu meu de intoarcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 21, 2004 Autor Share Postat Martie 21, 2004 daca e inmatriculat si nu se strica pe drum, ti-l aduc eu.te costa doar benzina plus drumu meu de intoarcere mmaaaa nu asa haha ce taca esti,tu crezi ca eu nu as fi venit pe el,dar totusi e un simson si nu poti avea incredere in el facind 2500 km as fi vrut eu si cu viteza constanta de 80 km ajungi in doua saptamini:)))))) salut si mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 21, 2004 Share Postat Martie 21, 2004 ah, pacat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Martie 21, 2004 Share Postat Martie 21, 2004 Iti dau voie sa treci vama cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Roby, ti-au pus simsonul in MotoLife, ultimul nr. Cred ca poti sa o vezi pe net la www.motolife.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 25, 2004 Autor Share Postat Martie 25, 2004 Roby, ti-au pus simsonul in MotoLife, ultimul nr. Cred ca poti sa o vezi pe net la www.motolife.ro auzi hades te rog scaneazami si mie paginile unde ioasa motorul sau scxriemi si mie reportajul ok ç mersi mult tea salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 3, 2004 Autor Share Postat Aprilie 3, 2004 deci nimeni nu stie pe cineva care poate sami aduca motorul in barcelona din timisoara?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 3, 2004 Share Postat Aprilie 3, 2004 suna la telef. 0744 385 495 si te rezolva ei. oamenii transporta pachete spania romania si cred ca au nevoie de marfa pentru tur..ca la retur au destula... un alt numar de la un transportator serios ar fi 0726 350 860 ..il cheama mihai negreanu si stie ce face. inca un numar de telefon: 0740 044 517...o cheama dna lucia moga si se ocupa cu asa ceva. bafta liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 4, 2004 Autor Share Postat Aprilie 4, 2004 mersi mult...as vrea sa mai stiu firmele pleaca si din timisoara??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 9, 2004 Autor Share Postat Aprilie 9, 2004 mersi mult...as vrea sa mai stiu firmele pleaca si din timisoara??? chiar nu este nimeni care stie ceva de transport moto care ar face un transport timisoara -barcelona astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Aprilie 11, 2004 Share Postat Aprilie 11, 2004 Cred ca o solutie buna ar putea sa-ti dea romanii din Barcelona. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 12, 2004 Autor Share Postat Aprilie 12, 2004 Cred ca o solutie buna ar putea sa-ti dea romanii din Barcelona.Bafta. silver fii sigur ca mam interesat aici si nu am gasit pe nimeni. pe mine ma intereseaza sami transporte motorul din timisoara in barcelona si credema ca nu am gasit de o luna in coace pe nimeni care ar putea face chestia asta salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Aprilie 12, 2004 Share Postat Aprilie 12, 2004 din Timisoara nu stiu, dar din Bucuresti poti sa il pui in tren, insa o sa coste destul de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 13, 2004 Autor Share Postat Aprilie 13, 2004 din Timisoara nu stiu, dar din Bucuresti poti sa il pui in tren, insa o sa coste destul de mult ceau nicole te rog ceva daca poti intereseazate cam cit costa pina aici in barcelona daca poti ok mersi de informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate