lucay Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Salutare! Nu stiu daca am nimerit bine topicul dar aici gasiti cateva fotografii "calde" de la parada din centrul orasului de acum cateva ore (rog adminii sa mute post-ul daca nu e ok) Fotografii Motor Bikers Party Bacau 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rider in the sky Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Este prima oara in viata mea cand vad atat de multi slapi la un loc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 din poze pare ceva reusit. te inteleg, esti frustrat, in danemarca nu sunt atatia motoristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Chiar a fost reusita intrunirea . erau peste 30 grade si la parada au plecat baietii direct din camping , unde si-au lasat lucrurile , unii au ales varianta "slapi" , nu s-a mers mai mult de viteza 2 a . Iata-ma si pe mine , cu cizme ma placi ? geaca era in topcase ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rider in the sky Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 din poze pare ceva reusit. te inteleg, esti frustrat, in danemarca nu sunt atatia motoristi. Nu sunt deloc frustrat, am impresia ca faci parte din categoria cheliosilor care-si pun mana in cap Mesaj completat Chiar a fost reusita intrunirea . erau peste 30 grade si la parada au plecat baietii direct din camping , unde si-au lasat lucrurile , unii au ales varianta "slapi" , nu s-a mers mai mult de viteza 2 a . Iata-ma si pe mine , cu cizme ma placi ? geaca era in topcase ! Man, din partea mea pot sa umble si in cucul gol, sincer, am postat chestia cu slapii doar ca sa vad reactii.... Un singur lucru ma nedumireste, cum dreq de nu-i doare piciorul cand schimba viteza. In rest respect pentru Bacau, m-am nimerit prin zon acum vreo 3 ani cand se facea o campnie imotriva accidentelor, marea majoritate era formata din oameni super ok, macar aia pe care i-am cunoscut eu :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenin Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 caldura mare!se topea asfaltul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 prima mea intrunire......de neuitat f frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 ..balaurul ne fura balastrul..ne culegea prunele..ne cara boltarii si ne cosea lucerna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinutz Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 poze cu porcul lui Tony. Mesaj completat ...ne viola femeile ne bea rachiul.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 (editat) poze cu porcul lui Tony.Mesaj completat ...ne viola femeile ne bea rachiul.......... ...si ne cara boltarii Mesaj completat poze cu porcul lui Tony.Mesaj completat ...ne viola femeile ne bea rachiul.......... si intre timp aline sa ii inveti pe italieni sa faca si motoare nu numa haine si parfumuri Editat Iunie 14, 2010 de scamosu_gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinutz Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Da da da Scama........cu motocicleta ta chinezeasca........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fauritoru Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 balauru e impresionant....cosea lucerna aduna prunele cara balastru de la poarta, ducea boltarii,manca copii....ce sa mai....da oare cine facuse lucrul ala ordinar in pestera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolphy Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 foarte dezamgitor anul acesta.10000 de cocalari pe metru2 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 balauru e impresionant....cosea lucerna aduna prunele cara balastru de la poarta, ducea boltarii,manca copii....ce sa mai....da oare cine facuse lucrul ala ordinar in pestera! chiar asa cine se cacase in pestera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Foarte frumos, la fel ca in fiecare an! Este abia a treia editie la care particip, nu stiu de la a cata devine traditie, dar sper sa ajung in fiecare an. Buzoienii, ramnicenii si cei din Urlati care au luat parte anul acesta la intrunire tin sa le multumeasca organizatorilor si sa ne vedem si la anu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smoog Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 ..balaurul ne fura balastrul..ne culegea prunele..ne cara boltarii si ne cosea lucerna.. RESPECT SILVER PISTONS da fratilor ... al doilea pasager... bratara nu avea ))))) inca o data RESPECT semniat NAS ne vedem la ploiesti peste o luna am promis! sa traiti o mie de ani PACE Mesaj completat prima mea intrunire......de neuitat f frumos si al dracu treaba ca am si mancat din al doilea BASAGER adica BORCU Mesaj completat foarte dezamgitor anul acesta.10000 de cocalari pe metru2 .... asta asa e ... avamd in vedere ca sambata dupa 21 22 seara nu mai era nimeni la poarta ....trebuia sa facem noi un afis .... intra cine vrea iese cine poate .... Pentru aia Negri de respira greu Respectele Mele NAs ne vedem la PLOIESTI Am mai zis ca am promis ) se stie cui am promis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinutz Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Fratele MONROE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 mai vrem poze oameni buni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex20bc Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Nu mai sunt Sorine , oamenii au fost preocupati de distractie nu de facut poze ...De asta a iesit atat de frumos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 (editat) mai vrem poze oameni buni... mai pun eu cateva cateva vad ca nu merg puse http://img696.imageshack.us/img696/6762/img0715xf.jpg Editat Iunie 17, 2010 de moshnegutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 (editat) mai vrem poze oameni buni... pai degeaba vrei poze piticule daca toti au fostranga ca noi cine vrei sa mai pozeze? ca nu mai avea bere rece la un moment dat la terasa unde stateam noi...super bruneta...cine e piticule?..super de treaba si ok...ar trebui sa imi cer scuze de la ea ca am facut-o batrana ...nu eram eu de vina ci berea rece servita tot de ea:D Editat Iunie 17, 2010 de scamosu_gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
massi Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 si intre timp aline sa ii inveti pe italieni sa faca si motoare nu numa haine si parfumuri italieni stii se face motoare: buni si cel mai frumosi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALLEX.KIRY Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 ...si ne cara boltarii Mesaj completat si intre timp aline sa ii inveti pe italieni sa faca si motoare nu numa haine si parfumuri Mesaj completat cam tarziu cu pozele....dar... Mesaj completat care-mi zice si mie cum sa postez cateva poze? ca habar nu am....am crezut ca am postat dar...nup nu sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Mesaj completatcam tarziu cu pozele....dar... Mesaj completat care-mi zice si mie cum sa postez cateva poze? ca habar nu am....am crezut ca am postat dar...nup nu sunt dai add reply si apoi dai in dreapta jos Browse selectezi poza si dai UPLOAD e usor. numai sa fie pozele mici. cel mai usor e sa ii dai la poza edit si apoi save. pt ca se reduce dimensiunea. de la 2-3Mb se ajunge si sub 1Mb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ninja_kat Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) moshnegutzule te sfatuiesc sa nu dai ochii cu Baloo Editat Iunie 20, 2010 de ninja_kat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate