JCDenton Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 urmarind exemplul lui deadcow, va scriu din fata hotelului cota 1400... acuma.. daca era deschis ceva la ora asta chiar aveam ce sa mancam. langa mine, la fel de infometat, bobineaza x-el... Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 daca ai fi destept, ai cobori pana in sinaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 daca ai fi destept, ai cobori pana in sinaia. Da, sa faca ursii shaorma din el. Bravo monsteristule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 13, 2010 Autor Share Postat Iunie 13, 2010 Pai ca sa ajungem la cota 1400... am trecut prin Sinaia, nu? Speram si noi sa gasim ceva deschis, dar tot Sinaia a ramas ca alternativa. X-eL, ai legatura ( cu poze cu tot ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 (editat) Poze ce-i drept n-am facut prea multe; avem doar: JC chipes ca de fiecare data: Eu inca blocat pe motor: Custom air-intake: O punkerita careia i-am cam stricat somnul: Fetele noastre de incredere: In jur liniste totala: La intors, in vale ne astepta iar orasul: Deasupra era cerul instelat: Si telegondola care refuza sa-l duca pe JC la cota 2000: Editat Iunie 13, 2010 de X-eL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 superbe ultimele 2 pozne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Pur Âşi simplu nu-mi place de voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 13, 2010 Autor Share Postat Iunie 13, 2010 Pur si simplu esti offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate