valicaddy Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 http://www.loew-gmbh.de/hatz.htm Tot nemtii. astia pe ce pun mana strica... nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 Nu e mai puturos ca motorul standard de pe Nipru Si consuma si o treime din cat consuma ala standard. absolut corect. nu era vorba de consum aici. sau nu numai de consum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 da , este interesant , dar din cate stiu eu motorina este cam la acelasi pret ca benzina , si un motor pe motorina este mai puturos decat unul pe benzina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Nu e mai puturos ca motorul standard de pe Nipru Si consuma si o treime din cat consuma ala standard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Fratilor, desfiintati siteul ala ca daca il vad rusii incepe al 3-lea Razboi Mondial!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 21, 2006 Autor Share Postat Iulie 21, 2006 Fratilor, desfiintati siteul ala ca daca il vad rusii incepe al 3-lea Razboi Mondial!!! n-au tupeu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 dragut motoru pacat ca nu gasim si in romania asa ceva..... consum mic, fiabilitate mare(ca doar e facut de nemti, nu?) tot inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 pacat ca nu gasim si in romania asa ceva..... consum mic, fiabilitate mare pai nu gasim. dar ne facem singuri, si mergem pe naspa cu el ca il inmatriculeaza mama pe ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 cine toarna aluminiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Motor din ala se poate gasi si pe la noi sau se poate comanda. Pe langa omologare mai exista totusi o problema mare: in general acest tip de motoare sunt proiectate sa mearga la turatie relativ constanta(generatot de curent, pompa de apa etc) si nu se prea preteaza sa fie montat pe o motocicleta. Nu zic ca nu merg dar nu stiu cat rezista. Acum vreo 2 ani la un TIB era un stand cu mai multe tipuri de astfel de motoare( diesel de mai multe marimi), era chiar unul care arata ca un motor de masina, avea si radiator, ventilator si alternator; un nene uitandu-se la specificatiile motorului si vazand cat de putin consuma l-a intrebat pe cel de la stand daca n-ar putea sa puna acel motor pe dacia, iar ala ia zis clar ca nu se poate ( din cauza regimului de turatie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Nu, da poa sa-Âşi puna pe dacie motor de golf sau de audi. Care nu crede, il invit sa-i arat cartea unei Dacii care a avut-o taica-meu din 86 pana in 94, si avea motor de golf(cand s-a dus motorul de golf, de lene, in loc de segmentare, a pus unul de audi). La fel pe un IMS de vreau sa mi-l iau, vreau sa pun motor de Cobra cu cutie cu 5 trepte de sprinter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 5, 2006 Autor Share Postat August 5, 2006 ma indoiesc ca va merge cutia de sprinter pe motorul de cobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Vali, indoieste-te, da ai grija sa nu te rupi. Te invit la Pitesti sa vezi un IMS care functioneaza cu ansamblul descris de mine de vreo 3 ani. Si asta bine. (acum eu nu zic ca nu-s facute modificari, dar omul mi-a spus ca are motor de 2.4 D si cutie in 5 trepte de sprinter). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 7, 2006 Autor Share Postat August 7, 2006 motorul de 2,4 de cobra are electromotorul pe partea dreapta a masinii, si incepand cu caroseria W124 le-au trecut pe partea stanga. cutia de 124 diesel nu va merge pe motorul de cobra. nu vad de ce sprinterul ar face exceptie. o cobra cu 2,4d merge relaxat 140 km/h cu 4 trepte, am facut doua drumuri de timisoara cu o astfel de masina recent. de aceea sunt de parere ca daca vrei sa faci un ims diesel cu motor de mercedes poti folosi cu incredere cutia cu 4 viteze. tu nu vei ajunge niciodata la aceasta viteza cu ims, nu a fost construit pt asa ceva. ultimul cu care am mers a fost luat de la armata, e aproape nou si original, e super masina dar numai off road. ce faci cu 4x4? e pacat sa renunti la asa ceva, pierzi farmecul ims-ului. si totusi as merge cu un ural diesel, ca sa vad cum e macar.. p.s. cand vrei motor de mercedes diesel , call me, poate am ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate