cristian78 Postat Martie 22, 2004 Share Postat Martie 22, 2004 care vrea manual de ij in romana... am incercat sa dau de demostene sa puna manualul la el pe site dar nu e chip sa dau de el ..... as ca voi incerca sa il pun pe un server vad eu unde sa il puteti lua ..... are destul de mult (vreo 108 Mb) da este documentat ...... daca e cineva din bucuresti ne putem intalni si ii dau pe cd ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Martie 22, 2004 Share Postat Martie 22, 2004 Daca se poate, eu as vrea manual de Ij. Name the time and place. Thanks. email: fritz_manheim@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Martie 22, 2004 Autor Share Postat Martie 22, 2004 manualele (originale) nu le pot da fiindca si eu le-am imprumutat..... Dar le-am scanat si vi le pot da in format digital ..... eu cred ca e mai bine asa ..... fiindca puteti face orice cu ele .... si nici nu se deterioreaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 22, 2004 Share Postat Martie 22, 2004 Si eu le vreau. SI am si un server unde le pot pune. Sunt din Bucuresti si ma gasesti pe YM cu ID-ul "emilsavu". Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
junker Postat Martie 22, 2004 Share Postat Martie 22, 2004 Daca va fi pus pe vreun server ar fi excelent, sa-l putm lua cu totii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Martie 22, 2004 Autor Share Postat Martie 22, 2004 Daca va fi pus pe vreun server ar fi excelent, sa-l putm lua cu totii. Tocmai de asta am vrut sa iau legatura cu demostene .... In sfirsit m-a contactat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 22, 2004 Share Postat Martie 22, 2004 gata...eu le-am tras...multumesc mult pentru cei care sunteti din iasi ..le gasitzi la mine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 shi io, shi io freau am o gramada de schitze ale motocicletei in sine (motor,cadru electrica shi toati celi, dar explicatziile sunt in rusa ) dar nu am explicatzii, apropo sunt pentru Planeta sau Jupiter(e vorba de motor binentzeles), punetzi-le mai repede pe un server.Multzam fain anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcmargi Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 hai salut. iti dau eu o idee. daca nu poti rezolva cu demostene, poate vorbesti cu bhairavah ca are un ftp unde sunt tot felu de chestii. oricum si eu vreau materialu pt ca si eu am un IJ'ut si vreau sa stiu ce sa ii fac daca crapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 Vreau si eu manualul de Ij. Din nefericire am tamponat motorul zilele trecute si trebuie sa il demontez complet sa il repar si nu prea stiu cum. Atentie mare la taxi-uri intorc si pe linia continua fara sa acorde prioritate , iti dau asigurarea si pleaca zimbitori. Spune-mi cum putem lua legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 Vreau si eu manualul de Ij. Din nefericire am tamponat motorul zilele trecute si trebuie sa il demontez complet sa il repar si nu prea stiu cum. Atentie mare la taxi-uri intorc si pe linia continua fara sa acorde prioritate , iti dau asigurarea si pleaca zimbitori. Spune-mi cum putem lua legatura. Ti-l dau eu pe cd. Da-mi un mail cu adresa sau ceva date de contact pe mieloo@offline.ro Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Martie 25, 2004 Autor Share Postat Martie 25, 2004 Demostene a reusit sa ia manualul .... acum trebuie sa-si rezolve problemele de spatiu pe server .... totusi daca vreti sa il aveti mai repede (pentru cei din bucuresti) imi spuneti si vi-l pun pe un cd ... veniti si il luati ..... telefonul meu este 0724.532.752 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 As vrea si eu un manual de IJ daca se poate... fie el pe CD sau suit pe vreun ftp... nu conteaza... da' am nevoie.. ca ma uit ca broasca in tzeava la motor.. nu ma prea pricep la mecanica.. mail-ul meu e amimagz@yahoo.com sau puteti sa dati reply si aici.. sunt din bucuresti.. merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 Salut. Inca mai astept sa imi trimita si mie careva manualele pentru IJ, poate sa ma ajute cineva? sunt din Craiova. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Aprilie 4, 2004 Share Postat Aprilie 4, 2004 Oameni buni, care sunteti din Bucale gasiti la mine manualul de IJ de care vorbea Sergiu_Q & Company. Materiale necesare: 1 blank, ceva rabdare si nr meu:0722470774 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Aprilie 8, 2004 Share Postat Aprilie 8, 2004 Oameni buni, care sunteti din Bucale gasiti la mine manualul de IJ de care vorbea Sergiu_Q & Company. Materiale necesare: 1 blank, ceva rabdare si nr meu:0722470774 Salut Daca sunt din Craiova imi trimiti si mie manualele pe Cd? Nu o sa ramin dator . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 Ce se mai aude cu manualul de ij ??? Locuieste careva printr-un camin studentesc complex Leu Regie sa aiba net sa le i-au si eu dupa dc++ in timp real?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate