kata Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 (editat) am sa incep sa pun poze de la diferite show-uri si rally-uri de pe unde am fost azi am fost in Carisle, pennsylvania, la un show care devine din ce in ce mai mare pe coasta de est hai sa vedem care recunoaste presonajele din pozele urmatoare (nevasta mea cu THE MAN HIMSELF, si subsemnatul cu EL, poza o cam violat-o nevasta-mea, da el ii) restul pozelor de azi Editat Iulie 23, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iulie 23, 2006 Autor Share Postat Iulie 23, 2006 noa ca am buctat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 (editat) cred ca mori de ciuda ca nu a iesit bine poza cu Russell Mitchell am vazut bine pretul? bobber shovel for sale cu 6495$!!! Editat Iulie 23, 2006 de violetbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iulie 23, 2006 Autor Share Postat Iulie 23, 2006 (editat) cred ca mori de ciuda ca nu a iesit bine poza cu Russell Mitchell am vazut bine pretul? bobber shovel for sale cu 6495$!!! nu ii ok, am si un tricou cu autograful lui asha ca ii ok, in + planuiesc o fuga pana in california si o sa ma opresc la ei sa le vad shop-ul bobberul ala ii sporster de 800 si de aia ii asha ieftin mai multe poze in curand Editat Iulie 23, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Man, oricum, mai baga poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 criminale motoarele...apropo...de unde iau si io banda ptr galerii... cred ca sunt niste show-ri pe cinste...ai...? mai baga pozeeee... numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iulie 23, 2006 Autor Share Postat Iulie 23, 2006 (editat) criminale motoarele...apropo...de unde iau si io banda ptr galerii... cred ca sunt niste show-ri pe cinste...ai...? mai baga pozeeee... numai bine... sa stii ca ii foarte ciudat, depinde unde esti: daca eshti in Florida sau in sud in general vezi mai multe motoare in genul Eddie Trotta, Kendall Johnson, etc; daca esti in nord-est zona New York vezi mult old school gen Indian Larry, daca mergi in zona centrala-nord mult stil industrial si mecanic cam in liniile celor de la Detroit Bros, daca e un show in sudul central vezi motoare in genul celor de la Stroker, California de sud Jesse J. Exile si influentze Japoneze (Zero Engineering, Chicca), in zona Oregon si Washingon State ii mult old school si motociclete foarte rafinate si finisate. in ceea ce priveste banda pt galerii intreaba pe cineva care se stiu la kalk mai mult decat mine , io ma pricep la motoare mai ia niste poze de anul trecut Editat Iulie 23, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Super adevarat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 motoarele old school cu spriger sunt letal de faine! in special alea care sun vopsite janta cu rosu si guma cu alb pe margine! minunat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 (editat) Asta e un topic tare fain,buna ideea ce o avut Cata. superbe pozele.,cel de mai jos e acum desktopul meu.(am pus poza mica ,13k,sa nu incarc serverul)...cu aceasta ocazia,deranjez cu o intrebare mai veche :stie cineva de unde pot gasi un cauciuc moto pe 15 sau 16,cu latimea cuprinsa intre 200 si 250? Multumesc.. Editat Iulie 25, 2006 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Asta e un topic tare fain,buna ideea ce o avut Cata. superbe pozele.,cel de mai jos e acum desktopul meu.(am pus poza mica ,13k,sa nu incarc serverul)...cu aceasta ocazia,deranjez cu o intrebare mai veche :stie cineva de unde pot gasi un cauciuc moto pe 15 sau 16,cu latimea cuprinsa intre 200 si 250? Multumesc.. in romania aduce pneurom metzeler dar f scump. de ex la ei 200/15 costa 10 mil. iar in italia l-am gasit la 140 eur. mai bine ia de-afara daca poti bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 12, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2006 (editat) ieri cred ca ma avut ultima iesire cu moto pe anul asta si m-am gandit sa pun neste poze sa vedetzi cum a fost, primele poze sunt de pe drum iar seria cealata este de la un loc numit Skyline Drive in m-tzii Apalashi in West Virginia, ii o sosea de munte cam de 241km printr-un peisaj super tare, pe linga sosea trece un traseu de drumetzie de care incepe din Maine si se termina in Georgia are in total 3233km (asta ii traseu de mers pe jos mare atentzie) si cam 150 de persoane il fac in intregime pe an, misto nu? Editat Noiembrie 12, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 ehe...dupa cate vaz eu inca mai mergi in tricou,deci nu-mi spune mie ca "gata,e ultima pe anul asta" ..noi p`aci mai punem cate-o hainuta pe noi cu fiecare grad in minus si tot iesim...si ne bucuram de mama focului cand se anunta "cu +" la temperaturi ...asa ca da-i bataie ...si la cat mai multe poze ca sa ne "clatim" si noi ochii prin vizierele aburite asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 14, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2006 (editat) ehe...dupa cate vaz eu inca mai mergi in tricou,deci nu-mi spune mie ca "gata,e ultima pe anul asta" ..noi p`aci mai punem cate-o hainuta pe noi cu fiecare grad in minus si tot iesim...si ne bucuram de mama focului cand se anunta "cu +" la temperaturi ...asa ca da-i bataie ...si la cat mai multe poze ca sa ne "clatim" si noi ochii prin vizierele aburite asfalt uscat! hahaha, da mi-ar place si mie sa ma dau pe ploaie si pe frig dar nu mai imi permit, genunchiul mii pushcat si incheietura de la mina stanga mii si ea praf. am fost si io tanar si nelinistit odata si m-am cam neglijat, eh ata e. si un scurtmetraj (foarte scurt sa fiu mai exact) http://media.putfile.com/last-call-63 Editat Noiembrie 14, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2007 am fost la new bike show '07, cam slabutz dar am facut cateva poze recunoastetzi personajele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 "recunoastetzi personajele?" Tare! Si motorul este super. Chica nu era pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2007 numai cox si vreo 2 parashute ce vindeau tricouri si alte marafete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Cox is my man... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iunie 26, 2007 Autor Share Postat Iunie 26, 2007 (editat) am fost recent la un all american drag race pe aci prin imprejurimi, au fost zi deschisa pt oricine il tine motorul sa faca o tura pe sfertu' de mila. niste poze cu motoarele prezente, am si ceva filmari pe care le voi pune pe net si cand is gata va dau link-urile Editat Iunie 26, 2007 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata 2 Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iunie 27, 2007 Autor Share Postat Iunie 27, 2007 un v8 pus pe 2 roti (un soi de boss-hoss) cu supercharger http://media.putfile.com/20070624130531 mai multe cand le pun sus http://media.putfile.com/20070624130158 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 VETERAMA -Mannheim-oct.2007 cateva poze,doar cu HD si Indian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Frumoase-s dom'ne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 alte cateva moto....tot la Veterama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate