Stephon Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Bivole....mi-a fost dor de tine! Chiar speram sa nu te mai intorci! Bine...eram mai multi care speram asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 fa-ti o incalzire la 1 august si hai la intrunirea Transalpistilor in Bucovina Am semnat condica de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iunie 25, 2010 Autor Share Postat Iunie 25, 2010 Bivole....mi-a fost dor de tine! Chiar speram sa nu te mai intorci! Bine...eram mai multi care speram asta! si mie de voi,mah. Ar fii fost misto sa fim acolo mai multi...sau toti. ...de plimbari zic,nu de inundatie. ..stai linistit ca si eu speram sa nu ma mai intorc..din La Rochelle sau din Croatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Superba tura ! felicitari ! cand vad prin cate ape ai trecut...si eu am zis ca nu merg azi la romaniacs pt ca ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Omu`....esti SUPER TARE.....10x respect ....felicitari femeii bionice de linga tine....io te ardeam de dracii te luau daca ma ploua 15 zile de concediu:))...cat despre mobra.....honda ZA BEST..... Poate mai iesim si noi la o bericioaica...sa mai punem tara la cale.... Acu ` ma intelegi de ce vreau CB 1000 R.....??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iunie 27, 2010 Autor Share Postat Iunie 27, 2010 (editat) cris , merci! Omu`....esti SUPER TARE.....10x respect ....felicitari femeii bionice de linga tine....io te ardeam de dracii te luau daca ma ploua 15 zile de concediu:))...cat despre mobra.....honda ZA BEST.....Poate mai iesim si noi la o bericioaica...sa mai punem tara la cale.... Acu ` ma intelegi de ce vreau CB 1000 R.....??? peppino,d-aia nu te-am luat pe tine cu mine si am luat-o pe nevasta-mea. nu a plouat-o decat vreo 4 zile,bre...si majoritatea noptilor. Te-nteleg cu Honda. Editat Iunie 27, 2010 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Felicitari Raducu, Claudia si motoretei voastre.Frumoasa exursia voastra, mai ales asa cu 'sare si piper', imi pare rau ca v-a plouat atat, dar si muratura isi are rostul ei,pt ca situatiile dificile pastreaza amintirile mai vii pt. mai mult timp. PS:Multumesc pt sfaturi,mi-au fost de mare ajutor,si complectate cu pozele de aici,au dus la mari modificari in traseul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 (editat) Sfatul zilei: Bucura-te de soare...nu stii cum e maine. nimic mai adevarat din pacate dar ma bucur, Raducule, ca tu ai stiut sa te bucuri de soare..... Editat Iunie 29, 2011 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate