new biker Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 (editat) Am gasit site-ul asta www.dbros.lx.ro.Oameni astia sustin ca au 2 R 71 din cele aprox 2000 care am inteles ca au fost produse.Deoarece am vazut ca au fost oameni care s-au pacalit cu asemenea motocilclete, m-am gandit sa in intreb pe cunoscatori daca sunt BMW-uri sau nu.Eu nu am destule cunostinte in domeniu ca sa imi dau cu parerea. :)Am uitat sa pun semnul intrebarii la sfarsitul titlului postului.Eu inca ii consider oameni cinstiti, pana la proba contrarie! Editat Iulie 23, 2006 de new biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Am gasit site-ul asta www.dbros.lx.ro.Oameni astia sustin ca au 2 R 71 din cele aprox 2000 care am inteles ca au fost produse.Deoarece am vazut ca au fost oameni care s-au pacalit cu asemenea motocilclete, m-am gandit sa in intreb pe cunoscatori daca sunt BMW-uri sau nu.Eu nu am destule cunostinte in domeniu ca sa imi dau cu parerea. :)Am uitat sa pun semnul intrebarii la sfarsitul titlului postului.Eu inca ii consider oameni cinstiti, pana la proba contrarie! in legatura cu cel fara atas din 1940 sunt sigur ca e de fapt un M-72 rusesc.cel cu atas seamana foarte mult cu un R 71 insa nu bag mana in foc pana nu vad motocicleta de aproape.in mod sigur insa nu e M.s-ar putea asadar sa fie tepari insa doar pe jumatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 si cel verde cu atas pare tot M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 eu fac pariu pe 100 de eur ca este M72... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Sunt M-uri, le-am mai vazut prin targ prin vitan si la intalnirea de la Ploiesti, iar propietarii sunt 2 frati care au o gramada de motoare, in special din astea vechi, au fost prezentati si la emisiunea "2 roti" , mai demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Sunt M-urisssssssssssssssssttt!!!!! don't tell anyone!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate