marius_florin Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 mi am luat placute spate pt.pegaso si cica nu se potrivesc.sunt ferodo cod:fdb2005p.stie cineva daca acesta este codul corect?aprilia pegaso '99. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 daca motoreta e aprilia pegaso 650 din 99, ai nimerit codul. http://www.elcome.ltd.uk/fmracing/MCFricti....asp?id=FDB2005 P vine de la compozitia 'Platinum'. Da cine ti-a zis ca nu se potrivesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Iulie 23, 2006 Autor Share Postat Iulie 23, 2006 mecanicul la care am acum motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 mecanicul la care am acum motorul. TI-AM ZIS EU !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 eu ma gindesc acum la 4 explicatii : - 1 . fostul proprietar a upgradat frinele pe spate si nu se mai potrivesc alea orginiale. - 2 . baza de date a celor de la federal mogul e proasta. - 3 . mecanicu bause prea multe beri cind s-a uitat la ele - 4 . tu nu ai aprilia pegaso 650 din 99 , ci alta motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Data viitoare vino la un service serios si nu o sa mai ai probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 le-ai dat de cap ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 mi am luat placute spate pt.pegaso si cica nu se potrivesc.sunt ferodo cod:fdb2005p.stie cineva daca acesta este codul corect?aprilia pegaso '99. multumesc Salutare Eu am pegaso 98, ca al tau si la fel am patit. Am comandat placute frana spate marca Ferodo si surpriza... cand am ajuns acasa si am vrut sa le montez nu se potriveau. M-am intors la magazin cu placutele originale am consultat catalogul de la Ferodo si am constatat ca imi trebuie placute de Pegaso 2. Cu sigurata s-a strecurat o eroare in catalogul lor. Daca si tu ai patit la fel m-am convins. E mica probabilitatea ca amandoi sa avem etrierul schimbat cu unul de pegaso 2. Cand comanzi placute frana spate de la Ferodo sa comanzi pt. modelul Pegaso 2. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Salutare Eu am pegaso 98, ca al tau si la fel am patit. Am comandat placute frana spate marca Ferodo si surpriza... cand am ajuns acasa si am vrut sa le montez nu se potriveau. M-am intors la magazin cu placutele originale am consultat catalogul de la Ferodo si am constatat ca imi trebuie placute de Pegaso 2. Cu sigurata s-a strecurat o eroare in catalogul lor. Daca si tu ai patit la fel m-am convins. E mica probabilitatea ca amandoi sa avem etrierul schimbat cu unul de pegaso 2. Cand comanzi placute frana spate de la Ferodo sa comanzi pt. modelul Pegaso 2. Bafta Baga o poza cu ele te rog. Daca-mi vin bine poate ti le iau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 (editat) Poze nu pot baga ca nu am. O sa incerc sa pozez placutele originale si sa le pun aici ca sa-ti faci o idee. Inca ceva... cred ca ai inteles gresit, eu nu ma ocup de comert, dar sigur te pot indruma sa iei placute potrivite. Poze placute spate Brembo originale: Diferenta la Ferodo este ca nu au acele lamele de tabla (vezi poza 1), dar se potrivesc si functioneaza perfect si fara. Daca comanzi placute spate marca Ferodo, ia aminte si comanda pt. Pegaso 2. Se potrivesc manusa. Editat August 24, 2006 de CazyRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Poze nu pot baga ca nu am. O sa incerc sa pozez placutele originale si sa le pun aici ca sa-ti faci o idee. Inca ceva... cred ca ai inteles gresit, eu nu ma ocup de comert, dar sigur te pot indruma sa iei placute potrivite. Poze placute spate Brembo originale: Diferenta la Ferodo este ca nu au acele lamele de tabla (vezi poza 1), dar se potrivesc si functioneaza perfect si fara. Daca comanzi placute spate marca Ferodo, ia aminte si comanda pt. Pegaso 2. Se potrivesc manusa. Te intrebam in ideea ca nu se potrivesc la tine...si le luam eu daca erau bune. Lasa-mi si mie te rog o adresa de unde le-ai luat tu ptr. ca tre' sa le schimb. Tu la ce bani le-ai gasit? D'astea am si eu pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Pai m-am intors la magazinul Motto, de unde le-am cumparat si mi le-au schimbat pe loc. Adresa lor este: www.motto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate