d_paulo Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Chopper Academy - Calarasi Chapter Party Se lasa cu premii in wisky! Se consuma palinca, tuica, slana, peshte direct de pe zona, se mai lasa si cu ceva muzica foarte draga manelistilor gen: ACDC, Guns, Aerosmith, Def Leppard, Bad Company, Led Zeppelin, Pink Floyd, Whitesnake, Creedence Clearwater Revivals, The White Stripes, Boston, The Doobie Brothers, ZZ Top, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Bon Jovi, Van Halen, Rolling Stones, The Nugent .......si multi altiiiiiiiiiiii \m/ (si ceva asa mai romanesc ca poate se vrea o hora ceva) Concursuri pe masura: Mersul ca melku ..pe mobra Alergatura in saci Tragere la tinta cu arbaleta Punem fetele la berik Cu ceva rabdare stam si la pescuiala sa vedem care scoate baboiu primu Bagam toti bikerii la test cu fioala sa premiem cel mai turmentat cetatean si multe alte tampenii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 dau casete cu salam !! se poate?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 anu trecut v-am luat sticla! incerc si anu asta \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Doua intrebari: Unde e locatia? Ca nu se specifica pe afis ... E musai si obligatoriu sa bei (la intrare)? Eu as prefera sa nu @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iunie 26, 2010 Autor Share Postat Iunie 26, 2010 O sa adaugam harta cu locatia foarte curand la a doua intrebare sunt blocat ))))) chiar nu stiu ce sa spun....e pe bune? Mesaj completat anu trecut v-am luat sticla! incerc si anu asta \m/ Eh de data asta o sa ma bag sa concuram, parca la arbaleta ai luat uiskiu huh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Bagati-ma pe lista ca ajung la party-ul vostru! Sa fie mai tare ca in Vama Veche !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iunie 28, 2010 Autor Share Postat Iunie 28, 2010 Iata si harta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Iata si harta.... e aceeasi locatie de anul trecut? sau prin apropiere...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iunie 29, 2010 Autor Share Postat Iunie 29, 2010 Nu mai este aceeasi locatie de anul trecut, asta este mai aproape de Lehliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 PREZENT !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Course plotted, am sa viu si eu :-) Cat despre faza cu opritul din ras, va trebui sa te opresti singur pentru ca eu nu am calmante la mine ;-) @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Primul la concursuri... in afar' de bere ca vreau sa fiu lucid la toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysimson2005 Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 PREZEEENT bazati-va pe nebunii din Calarasi este cu intrare?si cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iulie 4, 2010 Autor Share Postat Iulie 4, 2010 Adysimson2005..din pacate da este cu intrare, scrie pe afis...adica trebuie sa bei o palinca, sa gusti oleak de slana si inchei cu o bucata de ceapa tavalita putin prin sare. Plus alte concursuri la care poti sa te alegi cu o sticla de uiskian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysimson2005 Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Adysimson2005..din pacate da este cu intrare, scrie pe afis...adica trebuie sa bei o palinca, sa gusti oleak de slana si inchei cu o bucata de ceapa tavalita putin prin sare. Plus alte concursuri la care poti sa te alegi cu o sticla de uiskian aaaaaa....scuzele mele nu am vazut ...nu e problema doar k nu stiam dak e cu intrare si cat.oricum suntem prezententi la haiduceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iulie 6, 2010 Autor Share Postat Iulie 6, 2010 (editat) te asteptam cu drag Editat Iulie 6, 2010 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiGhostRider Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Salut! La intrunire se poate veni doar cu chopper, sau nu conteaza genul de moto? Intreb pt ca am vazut ca este organizata de Chopper Academy si eu vreau sa vin cu un R6.. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Daca vrei poti veni si cu rata de Orlata, iar din ultimele surse am auzit ca o sa existe si o moto-parapanta, asa ca daca nu ai cum poate trimitem noi dupa tine PS: Chopper Academy nu este exclusiv de choppere -cruisere......avem membri care au si vitezane de astea cu cifre si doar o litera dar mai bine vi si afli singur mai multe despre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiGhostRider Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Merci! Atunci...ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iulie 7, 2010 Autor Share Postat Iulie 7, 2010 Mdea..o sa fie mare paranghelie, se lasa cu batut in podea, ritm romanesc pe fundal de slana - palinca ps: avem de la ACDC pana la versuri din alea cu "vreau sa mor in crasma din obor" ))))))) abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate