zaradi99 Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 (editat) vreau sa merg cu motoreta la Brno la Motogp, care e in perioada 18-20 august. gasca e formata din 1 (una) persoana solo si fara insotitor. o sa plec cu mult inainte, incepand cu 5 august, cu urmatoarele statii: buc-arad arad-viena viena-salzburg salzburg-lienz (prin Grossglocknerstasse, un fel de transfagarasan al lor de vreo 180 km, care trece muntii pe la 3000+ altitudine, deschis doar vara. am auzit ca e superb ca peisaj, traseu, curbe) lienz-venetia venetia-milano milano-innsbruck innsbruck-praga praga-brno brno-viena viena-arad arad-buc inseamna 4600 km. o sa stau cate o zi in salzburg, venetia, milano, praga si toate cele 3 zile in brno la motogp. dupa Brno o iau usurel spre casa, astfel incat sa ajung cel tarziu joi, 24 august. merg cu cortul, am verificat si sunt campinguri in toate orasele prin care trec. daca mai gasesc macar unul care sa fie interesat de tura asta, astept cu maxim interes. toate bune Editat Iulie 25, 2006 de zaradi99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 vreau sa merg cu motoreta la Brno la Motogp, care e in perioada 18-20 august. gasca e formata din 1 (una) persoana solo si fara insotitor. o sa plec cu mult inainte, incepand cu 5 august, cu urmatoarele statii: buc-arad arad-viena viena-salzburg salzburg-lienz (prin Grossglocknerstasse, un fel de transfagarasan al lor de vreo 180 km, care trece muntii pe la 3000+ altitudine, deschis doar vara. am auzit ca e superb ca peisaj, traseu, curbe) lienz-venetia venetia-milano milano-innsbruck innsbruck-praga praga-brno brno-viena viena-arad arad-buc inseamna 4600 km. o sa stau cate o zi in salzburg, venetia, milano, praga si toate cele 3 zile in brno la motogp. dupa Brno o iau usurel spre casa, astfel incat sa ajung cel tarziu joi, 24 august. merg cu cortul, am verificat si sunt campinguri in toate orasele prin care trec. daca mai gasesc macar unul care sa fie interesat de tura asta, astept cu maxim interes. toate bune Salut La un asemenea drum(de lung) iti sugerez ori sa mergi cu cineva cu care ai mai mers si va stiti metehnele si "problemele" fiecaruia(si le acceptati) ori mai bine mergi singur.Sau si mai bine cu sotia/prietena.Probabilitatea sa apara diverse disensiuni e maxima si risti sa-ti strici concediul. Bafta si drum bun! Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 daca mai gasesc macar unul care sa fie interesat de tura asta, astept cu maxim interes. toate bune zici ceva si pare organizat ce zici...m-as baga...nu-s cu multa exp moto dar nici cu mofturi.nu iau pasageri si nu merg tare ca al meu dakar zdruncina peste 120. singur nu ma incumet la asa tura si ma bate gandul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat August 1, 2006 Autor Share Postat August 1, 2006 planul e facut, nu am modificat nimic din ce scrie mai sus. eu ma calculasem la 140-150 viteza medie (unde permite si drumul, normal), dar merg si cu 120 ca nu ma grabesc. hotaraste-te si anunta-ma. toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 In Brno suntem noi, adica subsemnata+ husband (Smeagol). Va asteptam la o tzuica minerala si la ceva discutii despre motoare, evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat August 1, 2006 Autor Share Postat August 1, 2006 (editat) lasa-ti si voi un nr de telefon in cazul asta. o tzuica minerala nu pot refuza niciodata. al meu este 0740110911 voi v-ati luat deja bilete la motogp sau le luati de acolo (in ziua in care incepe)? Editat August 1, 2006 de zaradi99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 +420608215381 n-avem nevoie de bilete romanii gasit loc secret unde nu trebuie bilet ca sa intrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 +420608215381 n-avem nevoie de bilete romanii gasit loc secret unde nu trebuie bilet ca sa intrat Tocmai a transmis de la fatza locului Osama bin Laden Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat August 1, 2006 Autor Share Postat August 1, 2006 +420608215381 n-avem nevoie de bilete romanii gasit loc secret unde nu trebuie bilet ca sa intrat vreti sa fiti prietenii mei cei mai buni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 (editat) +420608215381 n-avem nevoie de bilete romanii gasit loc secret unde nu trebuie bilet ca sa intrat Nu gasiti si un loc secret de unde sa le sutiti la aia motoarele si sa-mi trimiti si mie 1? Editat August 1, 2006 de remijaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Nu gasiti si un loc secret de unde sa le sutiti la aia motoarele si sa-mi trimiti si mie 1? Inca lucram la aspectul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 vreti sa fiti prietenii mei cei mai buni? ma parasesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 vreti sa fiti prietenii mei cei mai buni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat August 1, 2006 Autor Share Postat August 1, 2006 ma parasesti? nu bre, te pastrez si pe tine, dar sunt tarf, imi mai fac si alti prieteni cei mai buni. +420608215381 n-avem nevoie de bilete romanii gasit loc secret unde nu trebuie bilet ca sa intrat acum serios, pot sa intru si eu cu voi pe poarta magica? eu vreau sa pun cortul acolo pe circuit. pot sa pun cortul si sa intru moca dupa aceea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 referitor la cort pe circuit nush ce sa zic probabil au loc special amenajat langa ia hoalbate tu aici http://www.automotodrombrno.cz/?ln=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 si eu plec la brno, dar pe 17 aug dimineata, asa ca poate ne vedem acolo! 0744549334 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 referitor la cort pe circuit nush ce sa zic probabil au loc special amenajat langa ia hoalbate tu aici http://www.automotodrombrno.cz/?ln=1 m-am uitat pe acolo, pe acolo sunt campinguri in zona. mi-a spus un prieten care a mai fost la brno la motogp ca sunt locuri amenajate pt cort in jurul circuitului. oricum, cu asta ma descurc, nu-i bai. o sa ajung acolo de joi, si am tot timpul sa vad care e treaba cu camparea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
21-Lancer Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 si eu plec la brno, dar pe 17 aug dimineata, asa ca poate ne vedem acolo! 0744549334 Daca intentionezi sa iesi din tara pe la Oradea, poate ne lipim si noi (eu si sotia) din Turda. Cum ramane insa cu biletele? Ca, din cate observ, perioada de pre-sales s-a cam incheiat, iar acolo, la casele de bilete se vand numai pana in 17.08, seara. Ceea ce inseamna ca vineri seara, o sa se gaseasca ceva romanasi de treaba sa ia pielea de pe noi. Cum am putea rezolva? Ai vreo idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Zaradi e deja pe drum, astazi ar trebui sa ajunga la Salzburg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Daca intentionezi sa iesi din tara pe la Oradea, poate ne lipim si noi (eu si sotia) din Turda. Cum ramane insa cu biletele? Ca, din cate observ, perioada de pre-sales s-a cam incheiat, iar acolo, la casele de bilete se vand numai pana in 17.08, seara. Ceea ce inseamna ca vineri seara, o sa se gaseasca ceva romanasi de treaba sa ia pielea de pe noi. Cum am putea rezolva? Ai vreo idee? insinuezi ceva fratzica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 o sa ies din tara pe la arad, iar biletele le-am rezervat din primavara, la fel si cazarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
21-Lancer Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 o sa ies din tara pe la arad, iar biletele le-am rezervat din primavara, la fel si cazarea! Noi o sa o luam pe la Oradea- Vama Bors. Probabil ca o sa ne vedem acolo. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Noi o sa o luam pe la Oradea- Vama Bors. Probabil ca o sa ne vedem acolo. Drum bun! drum bun si voua si asfalt uscat! ne vedem acolo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Magnatu de Kelu a ajuns la Salzburg, cica drumul prin munti e ca un fel de circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_R6 Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 drum bun si voua si asfalt uscat! ne vedem acolo!!! Sigur ne vedem la Brno Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate