gogu007 Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Nu touring, nu enduro-touring, nu soft enduro, nu streetbike: scuter! Colegul nostru forumist georgel-gl a facut un miniconcediu pe cinste. Aproape 2000 de km! Saptamana trecuta, joi, l-am preluat la intrarea vestica din Cluj. Bineinteles ca n-a scapat pana nu l-am urcat pe Cetatuie, sa vada Clujul de sus. Seara avea deja cele doua filme developate, marite si scanate asa ca ne-am pus la mine la povesti. Mai jos aveti o parte din pozele facute de catre el si de prietena lui, Mihaela, in prima parte a calatoriei. A doua zi, din nou la drum pentru partea a II-a a circuitului: Sibiu, Fagaras, Brasov, Secuime si acasa. Doamne, ce pofta mi-au facut! Felicitari Mihaela si Georgel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Foarte tare, sa ai curaj sa faci atata drum cu scuterul. Bravos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 wow, cu scuterul! Dar totusi, e un maxiscooter ala, 250 cmc, roti mai mari, sha mare, carenaj suficient de protector... hai ca merge la touring chiar frumos. oricum, bravos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGE-GL Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 MULTUMESC STEFANE!!!!!! SI MIHAELA ITI MULTUMESTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Nu touring, nu enduro-touring, nu soft enduro, nu streetbike: scuter! era performantza deosebita daca era facut cu un scuter de 50 cmc un scuter de 250 cmc are o viteza de croaziera acceptabila pentru a face deplasari lungi!!! oricum, frumoasa tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 sincer, pe mine nu ma tinea sa fac atata drum cu scuteru'...asa ca jos palaria si tine-o pe drumul cel bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 super pozele, frumoasa escapada. la anu turul europei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGE-GL Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 LA TURUL EUROPEI M-AM GINDIT SI EU. INCEP PREGATIRILE INCA DE PE ACUM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Ce sa zic sunteti tari...Multa bafta....!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 (editat) Bravo Nea George...la mai multe...si poate mergeti si cu noi Editat Iulie 29, 2006 de zzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 FELICITARI! Poate ne combinam la anul pt turul europei! Cu cat merge scuterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate