geza.benedekfi Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Va salut ! Am redeschis TOPIC -ul cu urmatoarea precizare : Perioada : 18 - 24 septembrie 2006 Program de desfasurare (propus) : 09:00 - 17:00 = ENDURO - Echipele locale conduc "musafirii" in zonele lor favorite 17:00 - 20:00 = Deplasare la urmatoarea locatie 20:00 - 23:00 = Cazare, masa, distractie,... Intalnire: 17-09-2006 20:00 Odorheiu Secuiesc, HR Locatia persoana de contact ziua 1: Odorheiu Secuiesc, HR . . . . . . . Benedekfi Geza 0744 214679 ziua 2: ?????????????????, ?? . . . . . . . ?????????????? ???? ??????? ziua 3: ?????????????????, ?? . . . . . . . ?????????????? ???? ??????? ziua 4: ?????????????????, ?? . . . . . . . ?????????????? ???? ??????? ziua 5: ?????????????????, ?? . . . . . . . ?????????????? ???? ??????? ziua 6: ?????????????????, ?? . . . . . . . ?????????????? ???? ??????? ziua 7: Deplasare la domiciliu... In ziua a 6-a - seara - tinem " masa festiva de ramas bun " Asteptam propuneri pentru locatii si echipe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Eu va astept in zona Muntele Mic-Tarcu mai precis Poiana Marului, acolo am o pensiune unde o sa va simtiti super bine. Acum ramane de vazut din ce directie veniti voi si daca va intereseaza zona. Oricum va astept cu drag. Simici Sasa 0722232907 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Eu va astept in zona Muntele Mic-Tarcu mai precis Poiana Marului, acolo am o pensiune unde o sa va simtiti super bine. Acum ramane de vazut din ce directie veniti voi si daca va intereseaza zona. Oricum va astept cu drag. Simici Sasa 0722232907 Multumim de invitatie! Vom fi cativa in tura prin zona saptamana viitoare , si daca se nimereste x cu y poate iti facem si o vizita. Detalii despre pensiune/cazare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iulie 26, 2006 Autor Share Postat Iulie 26, 2006 Eu va astept in zona Muntele Mic-Tarcu mai precis Poiana Marului, acolo am o pensiune unde o sa va simtiti super bine. Acum ramane de vazut din ce directie veniti voi si daca va intereseaza zona. Oricum va astept cu drag. Simici Sasa 0722232907 Multumim... In mod sigur o sa venim o zi pe acolo, am fost la Enduro ( etapa I ) si mi-a placut zona foarte mult. Mai vorbim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 in principiu se poate trece si pe la cluj numai trebuie sa vad daca nu sunt ocupate locurile de cazare de la o cabana din racatau..in perioada aia,ca sa pot cauta in alta parte..mai tinem legatura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-DR650 Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Septembrie e perfect !!! Vin si yo din Bucuresti mai mult ca sigur si sper sa mai iau vro' 2 dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iulie 27, 2006 Autor Share Postat Iulie 27, 2006 Vin si yo din Bucuresti mai mult ca sigur si sper sa mai iau vro' 2 dupa mine Va asteptam... ( tinem legatura ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 (editat) Multumim de invitatie! Vom fi cativa in tura prin zona saptamana viitoare , si daca se nimereste x cu y poate iti facem si o vizita. Detalii despre pensiune/cazare ? Deocamdata pensiunea inca nu e deschisa, mai avem ceva de lucru la ea dar in mod sigur pentru tura din septembrie va fi deschisa. Ca detalii despre pensiune pot sa iti spun ca care o capacitate de 14 locuri(in primavara ne extindem la 20 de locuri), camere cu doua sau 3 paturi, TV, baie proprie, restaurant 20 locuri, parcare proprie pentru masini si motoare. Daca vreti sa veniti saptamana viitoare va pot indruma la alte pensiuni care mai sunt in zona. Editat Iulie 27, 2006 de Sasa25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 iasi daca nu ploo 70% enduro(dealuri, podisuri, padure), 30%cross daca ploo se inverseaza raportul daca credeti ca v-ar placea stam la disp voastra posibilitate de cazare moca fara mari pretentii la tara pe un fost fund de ocean (super dealuri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iulie 27, 2006 Autor Share Postat Iulie 27, 2006 iasi daca nu ploo 70% enduro(dealuri, podisuri, padure), 30%cross daca ploo se inverseaza raportul daca credeti ca v-ar placea stam la disp voastra posibilitate de cazare moca fara mari pretentii la tara pe un fost fund de ocean (super dealuri) Merci pentru oferta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 ..noi va asteptam vreo 8 sau 10 am vb deja cu baietii e ok..la cabana e cam 80% sigur ca avem loc de cazare..oricum eu mai vb pana atunci cu proprietarul si ma anunta de ceva schimbare..atat sa nu fie ceva cantonamente in perioada aia zicea el saptamana trecuta,dar se rezolva.. va asteptam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Geza, Nu e rea ideea ta, dar sunt tare curios cum o sa faci tu enduro in grupuri de 10-15 oameni cu tot felul de skilluri si tot felul de motoare Din experienta, cand sunt mai mult de 3-4 motoare mai mult se sta decat se merge ... o data se opreste unul sa verifice ceva la motor, apoi unu mai strange un surub, unu face pipi, unul vrea o tigara, unu oboseste ... Sa nu mai zic - cu cat sunt mai multe motoare cu atat creste probabilitatea ca unul sa se strice. Sau, la orice pasaj f greu, unde trebuie impins un pic, in loc sa impingi 3 motoare in 5 minute impingi 15 in juma de ora. Complicat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 @ ionut73 mare dreptate....din experienta mica pe care o am pot zice acelasi lucru cand mergeam mai mult de 4 deja trebuia sa asteptam pe unu ba pe altul ba de ce trecem pe acolo etc ideal e max 4 max max 5 sau mai multe grupuri formate din 4-5 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 ba de ce trecem pe acolo etc totdeauna trebuie sa fie un leader/ conducator ... ideal cel care merge cel mai bine (daca stie si traseul e si mai bine) ... ceilalti trebuie sa-l urmeze fara multe comentarii. El trebuie sa aibe discernamant si sa nu se bage in locuri fff nasoale daca stie ca are incepatori sau motoare grele dupa el. cand mergi dupa unul bun/ curajos progresezi mai repede. Cand vezi ca el trece iti da curaj si te bagi si tu. Altfel, daca esti cu incepatori ai tendinta sa eviti/ sa ocolesti locurile mai nasoale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 urmaresc de ceva timp topicul asta, sunt extrem de curios de finalizare.este foarte greu de realizat asa ceva, in ideea in care va doriti si trasee frumoase.mult succes, dar ma declar pesimist cu privire la rezultat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-DR650 Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 totdeauna trebuie sa fie un leader/ conducator ... ideal cel care merge cel mai bine (daca stie si traseul e si mai bine) ... ceilalti trebuie sa-l urmeze fara multe comentarii. El trebuie sa aibe discernamant si sa nu se bage in locuri fff nasoale daca stie ca are incepatori sau motoare grele dupa el. cand mergi dupa unul bun/ curajos progresezi mai repede. Cand vezi ca el trece iti da curaj si te bagi si tu. Altfel, daca esti cu incepatori ai tendinta sa eviti/ sa ocolesti locurile mai nasoale. Ionut ... vorba multa -saracia omului ... cauta si tu alte topicuri unde sa-ti bagi coada ... mai bine citeste ce a zis Geza la inceput daca tot vrei sa comentezi ceva "lider este grupul din zona in care mergem" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 Ionut ... vorba multa -saracia omului ... cauta si tu alte topicuri unde sa-ti bagi coada ... mai bine citeste ce a zis Geza la inceput daca tot vrei sa comentezi ceva "lider este grupul din zona in care mergem" Comentez, ca de-aia-i forum, nu? Si aproape intotdeauna comentez on topic pe forumul asta. "lider este grupul din zona in care mergem" Exact asta ziceam si eu - va fi f greu pt Geza sa gaseasca pe cineva care merge ca el (sau pe-aproape). Eu va tin pumnii sa va iasa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iulie 29, 2006 Autor Share Postat Iulie 29, 2006 Aveti perfecta dreptate, am avut si eu cateva ocazii de acest gen. Am fost cateodata si 3, care nu am reusit sa gasim un ritm comun. Dar pe de alta parte, am fost cu o grupa din Austria ( 14 ! motoare ) unde am vazut ca se poate merge foarte bine, chiar cu multe(!) motoare si motociclisti. Eu zic ca merita o incercare, in final distractia conteaza. Eu sunt OPTIMIST ca va iesi BINE !!! Deci, VA ASTEPT sa fim cat mai multi si sa incercam !!! - Toate au un inceput, incercam sa acumulam ceva experienta si in acest domeniu. Din informatiile primite, o posibilitate este: ______Data______ Locatia _________________ Persoana de contact ziua 1: 18-09-2006 Odorheiu Secuiesc, HR. . . . . . Benedekfi Geza 0744 214679 ziua 2: 19-09-2006 Gheorgheni, HR . . . . . . . . . . . DarkPetak ziua 3: 20-09-2006 Cluj Napoca, CJ . . . . . . . . . . . Piti Biker ziua 4: 21-09-2006 Deva, HD . . . . . . . . . . . . . . . . EnduroMan ziua 5: 22-09-2006 Poiana Marului, CS. . . . . . . . . Sasa25 ziua 6: 23-09-2006 Sibiu, SB. . . . . . . . . . . . . . . . . Karpatenwolf ziua 7: 24-09-2006 Deplasare la domiciliu... Astept confirmari, observatii, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 ...se pare ca noi o sa avem si jeep cu noi care o sa fie tot timpul in spatele nostru pt orice eventualitate care o sa ne duca tot ce avem nevoie..daca te uiti pe topicul "ce poti face cu un dominator" acolo se vede in cateva poze ca am fost ff bine organizati am avut si un butoi de 200 L de benzina cu noi si absolut tot ce a fost nevoie...va astept.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iulie 29, 2006 Autor Share Postat Iulie 29, 2006 ...se pare ca noi o sa avem si jeep cu noi care o sa fie tot timpul in spatele nostru pt orice eventualitate care o sa ne duca tot ce avem nevoie..daca te uiti pe topicul "ce poti face cu un dominator" acolo se vede in cateva poze ca am fost ff bine organizati am avut si un butoi de 200 L de benzina cu noi si absolut tot ce a fost nevoie...va astept.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 ..mersi de urare..astept sa ne vedem la cluj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 O intrebare...Yo trebuie sa stiu cu ce motociclete veniti si ce fel de enduro vreti...ca sa fac traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat August 18, 2006 Autor Share Postat August 18, 2006 O intrebare...Yo trebuie sa stiu cu ce motociclete veniti si ce fel de enduro vreti...ca sa fac traseu. Nu trebuie sa faci traseu. Vrem sa mergem pe unde mergeti voi de obicei, locurile preferate de voi !!! Vrem distractie, FUN !!! Motociclete: ENDURO, CROSS... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 abia astept sa ne vedem...sper sa va placa zona noastra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate