yo4hgx Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 ... datorita faptului ca trebuie sa dai clic pe fiecare comment in parte ma inebuneste... un site atat de mare, cu un domeniu foarte bun,,, si dupa parerea mea o structura foarte obositoare.. (poate nu am facut sau modificat eu vre-o setare , in cazul asta va rog sa imi spuneti) . Dreapta sus, OPTIONS - Display Modes - Standard. Insa norocul, sansa , soarta.. a facut ca noi sa fim aici si sa scriem cu durere in acest topic Discutiile si comentariile despre DACA si CE a facut Radu gresit si mai ales ce anume ar fi ajutat la evitarea unor astfel de tragedii nu sunt menite sa intineze memoria nimanui ci reprezinta o incercare ca prezenta celor care "scriu cu durere pe acest topic" sa fie facuta posibila si de altceva decat... noroc, sansa, soarta. Ride Safe! Mesaj completat Deci nu avem cum sa facem campanii TV fiindca suntem vai de capul nostru. Nu sunt bani si gata. Si chiiar daca ar fi bani sa zicem din fonduri UE s-ar gasi unii care sa ii fure. Niste asociatii ale motociclistilor sa zicem... Foarte bine punctat la treaba aia cu despartirea de grup. Trebuia sa mai detaliezi putin ca sa inteleaga tot romanul. Idiotul ala cu masina cand a vazut ca trec doi motociclisti a cosniderat ca aia sunt toti asa ca a dat blana. Cand mergeti in grup mergeti in grup. Daca unul a ramas mai in spate trebuie asteptat sa se lipeasca iar de grup. daca unul opreste sa isi faca nevoile opreste tot grupul. Nu mai mergeti in grup dezordonat ca va puneti in pericol. Exista niste reguli de mers in grup si daca nu le stiti mai bine plecati separat si va intalniti in punctul de destinatie. Este clar ca una din cauzele accidentului a fost ruperea de grup Acelasi lucru l'am punctat si eu, desi mai voalat, intr'un post anterior. "Oaia ratacita de turma", mai ales daca e mai putin experimentat, va incerca sa ajunga grupul din urma si va forta conditiile de trafic. Fara discutie, principalul vinovat al acestui accident este soferul care a intors pe linia continua, insa aceasta practica este deja ceva obisnuit in Romania. Daca in acest sens se fac sau se pot face prea putine lucruri, macar din punctul nostru de vedere sa ne luam toate masurile posibile si sa tinem cont de pericolul care ne pandeste la orice pas. Pentru Radu e prea tarziu, insa noi ceilalti ar trebui sa pricepem ca nu e nici o diferenta "sa mori cu dreptatea de partea ta". Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate