Beatrice Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 a trecut o luna de la rapire (chiar, cand si cum sarbatorim?) iar gestatia la purikosi e cam de 2 luni, din cate imi aduc aminte; deci poate fi si ranjitul Eu propun sa ne vedem sambata, undeva la o terasa, tot ca data trecuta, ca a fost frumos tare acolo. In timpul saptamanii, unii or fi mai aglomerati... Ce ziceti? Sau propuneti voi ceva, cum v-ar conveni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Eu sunt la mare , sunt tintari la Navodari e apa prea mica pentru lucruri serioase, mi-a fiert motoru si cred ca era mai bine la mune , maine ma duc prin Constanta sa vad ce muzee sunt si poimaine ma inbat , cineva din fundul marii care nu va dat uitarii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Pai demonstreaza-ne ca nu ne-ai dat uitarii si hai sa ne vedem si noi sambata! A zis si Ovidiu ca vine, ca vineri are ultimul examen, si Alex ca e liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Eu sunt la mare , sunt tintari la Navodari e apa prea mica pentru lucruri serioase, mi-a fiert motoru si cred ca era mai bine la mune , maine ma duc prin Constanta sa vad ce muzee sunt si poimaine ma inbat , cineva din fundul marii care nu va dat uitarii ! Pai omoara bra tantarii aia cu arbaleta; eu sambata si duminica sunt la o cabana pe langa campulung; numele incepe cu v, nu stiu exact cum ii zice, dar e drumul nasol si treci de un baraj; am fost acolo in 2009 cu motorul, ma duc si in 2010; voi stabiliti locatia pt intalnirea aia; mama ce misto o sa avem eneizi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 mama ce misto o sa avem eneizi!!! Iti dai seama ce greu o sa fie acum sa facem o sigla cu ENeida si cu atatia ENeizi? Cred ca ne facem direct steag, nu doar o emblemuta pe geaca sau un sticker! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Sambata as propune sa ne intalnim tot la cofetaria aia pe bulevardul Lacul Tei ca e umbra frumoasa si prajiturile sunt delicioase! Ora, de preferinta dupa 18 sa se mai duca soarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 4, 2010 Autor Share Postat August 4, 2010 (editat) Pai demonstreaza-ne ca nu ne-ai dat uitarii si hai sa ne vedem si noi sambata! A zis si Ovidiu ca vine, ca vineri are ultimul examen, si Alex ca e liber. Nu am cum sa va dau uitarii, ca pe oamenii de calitate nu ai cum sa-i dai la spate . singura chestie e ca sambata plec la Bz(concediu si as vrea sa ajung la intrunirea moto de acolo..e prima si deh...trebuie incurajati si baietii mei) In plus, referitor la fuckerul care a lasat-o pe ENeida(aka Natasha) cu burtica pe jos, nu va mai faceti iluzii..nu e "ranjel", ci unul din cainii-politisti de la unitate! Editat August 4, 2010 de ValoXM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 In plus, referitor la fuckerul care a lasat-o pe ENeida(aka Natasha) cu burtica pe jos, nu va mai faceti iluzii..nu e "ranjel", ci unul din cainii-politisti de la unitate! Moaaa... Avem ENeizi cu grade. Deci Mihai, Eugen si Valo nu pot sambata... Vreti sa ne vedem inainte sa plecati? Ne intalnim in 2 transe, fiecare cum poate, in timpul saptamanii sau sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Sunt cam ocupat serile; stabiliti voi ceva si daca pot vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1vladimir Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Sambata as propune sa ne intalnim tot la cofetaria aia pe bulevardul Lacul Tei ca e umbra frumoasa si prajiturile sunt delicioase!Ora, de preferinta dupa 18 sa se mai duca soarele. Prezent Mesaj completat Moaaa... Avem ENeizi cu grade. Deci Mihai, Eugen si Valo nu pot sambata... Vreti sa ne vedem inainte sa plecati? Ne intalnim in 2 transe, fiecare cum poate, in timpul saptamanii sau sambata. Prezent si in timpul saptamanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Seara ies de la munca la ora 22 deci pas..., raman pentru weekend. Se ya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Si eu cred ca blec la Buzau, insa doar daca scot astazi, cel tarziu maine motorul...Vad ca numai ghinioane am si eu si mecanicul in ultimul timp. Daca nu plec la Buzau, vin si eu la un cico, nu de alta dar vreau sa ma imbat...iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Atunci ramane sambata la 18, la cofetaria din Lacu Tei, si-n timpul saptamanii, stabiliti voi ceva, ca mie mi-e indiferent. Numai sa veniti sa ma luati de la munca, daca e un loc nou, si nu stiu sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Maine mergem pe valea regilor? Cafea buna, sucuri ca peste tot si...Narghilea Era sa uit de bere, dar cine vine motorizat, presupun ca nu prea e interesat de alcoale Ora, stabiliti-o voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 (editat) Alex V. tu ce zici? Ca vad ca tot citesti p-aici. Ora, eu as zice un 6... E ok? Editat August 4, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1vladimir Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Alex V. tu ce zici? Ca vad ca tot citesti p-aici. Ora, eu as zice un 6... E ok? 18.30 este ok pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Pentru mine e O.K. orice ora... Nu-s o persoana prea ocupata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Diseara vine cineva dinspre Baneasa? Sa ma agate si pe mine-n drum? Mesaj completat Ok... Deci ieri ne-am vazut, next time, va fi sambata, adica maine? P.S.: Multumesc Alex V. si Sebi ca ati stat sa-mi dati un impuls la plecare, sa ma urnesc si eu! (ramasesem fara curent ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Maine la ora 18:00 ne adunam la cofetaria de pe bulevardul Lacul Tei, vis -a -vis de intrarea in parc. Care mai doreste sa vina este invitat, prajiturile sunt bune si sucul e rece. Avem de discutat treburi importante, reparatii, alea alea, asa ca veniti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Eu n-am cum sa ajung astazi la cofetarie, desi mi-e pofta de-o prajitura...Sunt aproape beat, daca nu mai rau si...La ora 8 sunt deja in drum sore Buzau. Pentru cine mai vine in orasul lu' Valo, dau de baut, dar doar pana duminica, cand expir ca termen de valabilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Eu n-am cum sa ajung astazi la cofetarie, desi mi-e pofta de-o prajitura...Sunt aproape beat, daca nu mai rau si...La ora 8 sunt deja in drum sore Buzau. Pentru cine mai vine in orasul lu' Valo, dau de baut, dar doar pana duminica, cand expir ca termen de valabilitate Bine Puppy, atunci iti zic de pe acum: LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatos la trup si mai putin la minte, ca si pana acum! (Asta in caz ca nu te gasesc maine la telefon.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Din motiv de absenteism major nu mai tinem intrunirea de azi de la cofetaria din Lacul Tei. Ramane pe alta data, nu fiti tristi! Bucurati-va de weekend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Acum am venit de la Buzau...Super frumos a fost, dar din motive de greata si rauri de la bautura, adunate cu mult nesomn, m-am intors din seara asta. Daca mai aveti chef de iesit, da-ti un semn...Asta daca nu dorm ca melteanu pana luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 M-am intors si eu din pribegie: targoviste sinaia predeal rasnov bran rucar campulung si cabana voina - acolo am stat la cort sambata seara; duminica la intoarcere am mers mai drept prin curtea de arges si pitesti, oprind pt un gratar la bradet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 M-am intors si eu din pribegie: targoviste sinaia predeal rasnov bran rucar campulung si cabana voina - acolo am stat la cort sambata seara; duminica la intoarcere am mers mai drept prin curtea de arges si pitesti, oprind pt un gratar la bradet. deci tu erai in statie la lukoil?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate