Filosofull Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 unde? in curtea de arges , lukoilul de langa manastire am vazut un en500 pe langa pompe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 da, eu eram cu o prietena; erai cu motorul, ca nu te-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 maine cine vrea sa ne vedem la un suc? poate plecam miercuri/joi la mangalia? o plimbare......eu raman pe acolo pana duminica, dar merg cu treaba, asa ca nu o sa ma vedeti prea mult la fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) Maine, 18.00, Piranha? Adica aici: http://bucuresti.24fun.ro/locatii/piranha_club-3880.html http://campus.cji.ro/ro/vara2007/12/423/ Editat August 9, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Maine, 18.00, Piranha? Adica aici: http://bucuresti.24fun.ro/locatii/piranha_club-3880.html http://campus.cji.ro/ro/vara2007/12/423/ Eu vin N-am iesit din casa de cand am venit de la Buzau si mai rau, am fost nevoit sa beau singur cateva beri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Deci pana acum avem una bucata Ovidiu, una bucata Mihai, una bucata Puppy, eu, Alex, si cine-o mai fi... Valo si Ugluk s-au izolat de tot... Ce sa mai zic de ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Valo e la Buzau, mai devreme o plimba pe ENeida prin parcul Crang Ugluk trage de halbe, se antreneaza pentru concursul de skandenberg de la XCountry...Apropo, vine cineva dintre voi la XCountri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 9, 2010 Autor Share Postat August 9, 2010 Deci pana acum avem una bucata Ovidiu, una bucata Mihai, una bucata Puppy, eu, Alex, si cine-o mai fi... Valo si Ugluk s-au izolat de tot... Ce sa mai zic de ei... Pai Valo si Ugluk au program de batranei....stii si tu: futness, mancat, futness.....pentru a se mentine-n forma. Si cum activitatile astea ne cam obosesc, e de la sine inteles de ce nu va onoram cu prezenta! (ar trebui sa incercati si voi...mai lasati forumul ) Insa o s-o facem si pe asta..luam hainele de "tineri cuminti" pe noi si iesim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Hei ValoXM las-o mai moale cu futness-ul ca te ia cu palpitatii si e nasol . Consuma cu moderatie:P Referitor de ieseala de maine, I'm in! Se ya thaaare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Eu nu mai pot ajunge azi la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 10, 2010 Autor Share Postat August 10, 2010 Hei ValoXM las-o mai moale cu futness-ul ca te ia cu palpitatii si e nasol . Consuma cu moderatie:PReferitor de ieseala de maine, I'm in! Se ya thaaare! ...sa traiti am inteles! apropo, ce misto e in concediu!!!!! sa-i saluti si pe baieti si spune-le, te rog, ca ma gandesc la ei in timp ce ma relaxez........ PS:ENeida are program de gravida, la propriu..iesim de 4-5 ori pe zi..abia se mai poate misca de greutate..si e cam irascibil cu oamenii(ce mai, e cainele perfect:P) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 banuiam ca ENeida asta e mare panarama, ca de aia si reprezinta grupul nostru, dar trebuia supravegheata; n-ati avut grija de ea si a ramas fata cu burta la gura, adica la asfalt; eneizii aia vor fi corcitura de ciobanesc german cu brac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) Pai Valo si Ugluk au program de batranei....stii si tu: futness, mancat, futness.....pentru a se mentine-n forma. Si cum activitatile astea ne cam obosesc, e de la sine inteles de ce nu va onoram cu prezenta!(ar trebui sa incercati si voi...mai lasati forumul ) Insa o s-o facem si pe asta..luam hainele de "tineri cuminti" pe noi si iesim Eu cu " sportu' "... Mai greu! Sunt ca pisica asta... PS:ENeida are program de gravida, la propriu..iesim de 4-5 ori pe zi..abia se mai poate misca de greutate..si e cam irascibil cu oamenii(ce mai, e cainele perfect:P) Cat mai are fata pana naste? O sa ramana la Buzau apoi, sau o aduceti in Bucuresti cand mai cresc puisorii? Editat August 10, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 10, 2010 Autor Share Postat August 10, 2010 banuiam ca ENeida asta e mare panarama, ca de aia si reprezinta grupul nostru, dar trebuia supravegheata; n-ati avut grija de ea si a ramas fata cu burta la gura, adica la asfalt; eneizii aia vor fi corcitura de ciobanesc german cu brac? Da, Mihai..intre o reparatie la bord i alte activitati specifice muncii sora-mii, trebuia sa stea cu nasu' infipt sa pandeasca cateaua sa nu si-o traga....habar n-am ce corcitura or sa fie aia micii...cert e ca o cam chinuiesc. Mesaj completat Cat mai are fata pana naste? O sa ramana la Buzau apoi, sau o aduceti in Bucuresti cand mai cresc puisorii? cred ca o saptamana, maxim 2...sper sa nu fete la Buzau, ca moare maica-mea...dupa ce ca-i casa plina, sa mai stea si cu mormolocii catelei, o s-o termine psihic. O sa o aduca sor-mea inapoi in Otopenis, insa peste o saptamana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Pe asta cand il furam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Nu pare chiar flamind... .Io as fura stapina ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Cine imi fura si mie un EN 500....ca m-am saturat sa tot astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Ce-i linistea asta pe topic? Eu acum am ajuns acasa de la XCountry festival...Voi pe unde-ati umblat weekend-ul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 deci cine vine pe transfagarsan la intalnirea de la baile boghis? am deschis un topic aici /index.php?showtopic=568316 la o bere cand ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 deci cine vine pe transfagarsan la intalnirea de la baile boghis? am deschis un topic aici /index.php?showtopic=568316 la o bere cand ne vedem? Pe transfagarasan n-am cum sa vin, dar la o bere as iesii cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 eu azi si maine nu pot, in rest sunt liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 eu azi si maine nu pot, in rest sunt liber Nici eu nu pot astazi...Ma refac si-mi tin ficatul la cura, dupa experientele cu lichidele gradate de la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 la o bere cand ne vedem? [...] la o bere as iesi cu drag Ma refac si-mi tin ficatul la cura, dupa experientele cu lichidele gradate de la mare Bai, da' voi sunteti ultrasi bere? Lasand "crâÂşming"-ul la o parte, nu stiu daca aveti cunostinta de un local foarte dragut de la Cotroceni, unde se serveste numai ceai (si cate un suculet, natural desigur) si prajiturele. Meniul este format dintr-o carticica destul de groasa pentru un meniu de ceaiuri, unde fiecare sortiment de ceai are cate un paragraf dedicat (zona de unde provine, arome si poate putina istorie). Este un loc foarte linistit si intim, unde in surdina se aude o muzica superba, se bea un ceai bun, iar ca loc de "hodinit" avem niste pernute, in loc de scaune, si o masuta micuta pe care ne punem ceaiul. Localul se cheama "Ceai la Cotroceni", si este pe undeva pe langa My Moto. V-ar tenta o schimbare de peisaj saptamana asta, pe la sfarsit, eventual? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 @Beatrice: Tu inca mai cauti ceai de canabis? Suna interesant...Mai ales ca tocmai mi-am fumat ultima tigara si am de gand sa las si alcoolul si tutunul. Acum sa vedem daca am si ambitia necesara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate