Beatrice Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 @Beatrice: Tu inca mai cauti ceai de canabis? Eu?! Niciodata... In zilele de post. Pacat ca nu exista si un local in care se poate bea si un ceai din plante mai... "Exotice"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Eu?! Niciodata... In zilele de post. Pacat ca nu exista si un local in care se poate bea si un ceai din plante mai... "Exotice"... Exista...Dar in Amsterdam Trebuie sa ajung neaparat si acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Ce mai face ENeida? Suntem bunici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Filo , te astept . Si o veste trista , sper temporara , cu aceasta ocazie rog pe cunoscatori daca il vad pe strada pe cainele numit OAGARU BELIT din rasa Jack Russel Terrier , sa ne dea un semn ca a inceput lumea sa planga dupa el, la propriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Filo , te astept . Si o veste trista , sper temporara , cu aceasta ocazie rog pe cunoscatori daca il vad pe strada pe cainele numit OAGARU BELIT din rasa Jack Russel Terrier , sa ne dea un semn ca a inceput lumea sa planga dupa el, la propriu. Cum ati piedut baiatu'? Mesaj completat Ce mai face ENeida? Suntem bunici? SUNTEM BUNICI!!! Avem 12 copilasi! Cand ne facem timp sa mergem la unitate sa vedem proaspata mamica si copilasii? Abia astept! Valo, spune-ne o zi in care putem merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 12?! Mica-mica, dar ridica, ENeida noastra Probabil nu-i la prima fatare...Sper sa nu aiba probleme cu alaptatul puisorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 20, 2010 Autor Share Postat August 20, 2010 Dragii mei, sorry de raspuns tardiv: aau fost 13, dar unul a murit(rip)....alte info: unul e alb cu negru(il prindem asa pe ala care a pangarit-o pe catea!), iar restul sunt fie maro, fie negri.........de mers la ea, aflam peste o saptamana, cand vine STAPANA ei din concediu(da, iar si-a luat......) si o mai domoleste putin, ca e cam irascibila catelusa tre' sa dam o petrecere de botez,oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 tre' sa dam o petrecere de botez,oricum! Unde si cand, asa dor mi-e de o tequ...coca-cola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 (editat) bai, io ziceam ca s-a dat la ea vreun caine politist si cand colo....auzi si tu alb cu negru azi am schimbat carbunii la eugen, mersi maestre inca o data si sa ne vedem la beri Editat August 20, 2010 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Am auzit si io cum ca un ranjit de catzelush ar fi taticul celor 12 pitici. Las ca data viitoare face productie in serie mica, brac + ciobanesc german. Hai cu pozeleeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 ma alex, da de cand cu dragostea pt catelusi la tine? app, daca e de mers pe undeva sa-mi dati si mie un semn, pe tel, va rog. ca pt mine forumu e inca un gadget ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 EE, imi plac astia mici si inofensivi ) (plus ca da bine pe sticla ) Pe urma se schimba calimera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 sti bancu cu ibricul de ceai care suiera? e in legatura cu "sunt mici si inofensivi" ti-l zic cu prima ocazie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 ma alex, da de cand cu dragostea pt catelusi la tine? Eh... Stii cum e, omul se mai si schimba, dupa cum "bate vantu' ". Mai ales daca are si un mic "stimulent". imi plac astia mici si inofensivi (plus ca da bine pe sticla ) Da bine pe sticla? Lasa ca-i zic eu lu' Pongo... In alta ordine de idei, maine seara ne-am putea vedea? Promit sa beau si eu o bere FARA ALCOOL, ca ultima data cand am iesit cu Mihai si cu Alex in parc, la o bere, din 3-4 guri, ma luase valu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Io propun un ceai la Cotroceni, iar cine nu bea ceai vine cu berile la pachet, nu cred ca e vreo problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Locul si ora, ca deja mi-e sete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Deci maine, 20.30, la Ceai la Cotroceni? Poze: http://www.facebook.com/pages/Bucharest-Ro...&ajaxpipe=1 Locatie: http://www.afterhours.ro/ceainarie_Ceai_la...ceni.html#harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Deci maine, 20.30, la Ceai la Cotroceni? Poze: http://www.facebook.com/pages/Bucharest-Ro...&ajaxpipe=1 Locatie: http://www.afterhours.ro/ceainarie_Ceai_la...ceni.html#harta o sa vin si eu, vedeti, daca nu sunt acolo la 20 30 inseamna ca am uitat, deci nu asteptati sa se faca 9 ca sa ma sunati, dati un bip sau ceva chiar atunci la 20 30 si sa va puneti o pancarta cu "OVIDIU-VULTURASH" ca probabil o sa uit pe cine caut acolo si de ce am ajuns acolo ) Mesaj completat te rog mult alex, daca poti si daca ai cum si daca vrei si daca nu ti-e lene si daca crezi ca merit si daca........... sa aduci si tu te rooog spray-ul ala pt filtrul de aer ca eu nici acum nu am dat si promit ca-mi iau pe-al meu la salariu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 o sa vin si eu, vedeti, daca nu sunt acolo la 20 30 inseamna ca am uitat, deci nu asteptati sa se faca 9 ca sa ma sunati, dati un bip sau ceva chiar atunci la 20 30 si sa va puneti o pancarta cu "OVIDIU-VULTURASH" ca probabil o sa uit pe cine caut acolo si de ce am ajuns acolo ) Offf... De la masea ti se trage totu'! O sa te sunam pe la 20.00, e bine asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Offf... De la masea ti se trage totu'! O sa te sunam pe la 20.00, e bine asa? e perfect, despre ce masea vorbesti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 e perfect, despre ce masea vorbesti?? Da' tu cine esti? P.S.: Acum ar fi tare sa uit sa te sun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 o sa vin si eu, vedeti, daca nu sunt acolo la 20 30 inseamna ca am uitat, deci nu asteptati sa se faca 9 ca sa ma sunati, dati un bip sau ceva chiar atunci la 20 30 si sa va puneti o pancarta cu "OVIDIU-VULTURASH" ca probabil o sa uit pe cine caut acolo si de ce am ajuns acolo ) Mesaj completat te rog mult alex, daca poti si daca ai cum si daca vrei si daca nu ti-e lene si daca crezi ca merit si daca........... sa aduci si tu te rooog spray-ul ala pt filtrul de aer ca eu nici acum nu am dat si promit ca-mi iau pe-al meu la salariu ) My man, iti dau spray-ul, nici nu se pune problema. Sa vad cum fac sa ajung acas sa-l iau, io is la munci... Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Mai Ovidiu te cam viziteaza neamtu" Alzaimer? Mesaj completat vine si Filo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 (editat) vine si Filo ? Mihai a zis ca incearca sa vina si el... Tu stii sa ajungi acolo? Daca nu, ne vedem pe drum undeva. Editat August 22, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate