Satana Postat Iulie 22, 2010 Autor Share Postat Iulie 22, 2010 ce-i asta, frate? pana acum era "armonie-n casa noastra".....nu e topic de frustrari, asa ca cine are minte mai multa, se retrage. Daca nu ne potolim cu rahatu' aruncat in unii si altii, o sa ma constip si o sa fac si eu exact ce se face pe aici..si mai iau si de la prieteni. Da-o-ncolo de treaba. Cine e mai matur in toata povestea asta?! Deci, ultimul avertisment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Daca iti functioneaza creierul in linie poti sa fii membru EN500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Daca iti functioneaza creierul in linie poti sa fii membru EN500 Creierul meu prajit, nu prea functioneaza...Motorul fuge in linie, desi e un V4. Oricum, stie sa mearga si ca un EN si asta cred ca-i cel mai inportant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 22, 2010 Autor Share Postat Iulie 22, 2010 (editat) si daca am 4 in linie? ..pot sa-mi pun un sticker pe codita cu "EN500" cum zice Poopy, numai ca al meu nu fuge ca un EN Editat Iulie 22, 2010 de ValoXM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 (editat) Da, tre sa facem stickere cu EN500 Support sau Prospect, si cu moaca ENeidei; cine a participat la rapire e membru fondator Editat Iulie 22, 2010 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 22, 2010 Autor Share Postat Iulie 22, 2010 Da, tre sa facem stickere cu EN500 Support sau Prospect, si cu moaca ENeidei ENeida v-a uitat,fratiloooor!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 ENeida v-a uitat,fratiloooor!!!!!! Nu cred ca ne-a uitat, doar ca s ebucura de ce i-a lipsit pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 hai, dati noroc si sa fie voie buna. Stii foarte bine ca n-a vrut ... @marius : Daaa...Recunosc,imi placea de ea,da' mi-a trecut ! Stai linistit,nicio sansa...! N-am chef sa zboare farfuriile,la mine-n casa! Ar fi cam ciudat,sa stau cu casca pe cap,si-n casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 si daca am 4 in linie? ..pot sa-mi pun un sticker pe codita cu "EN500" Pai urmatoarea mea jucarie, va fi cel mai probabil tot un 4 in linie, iar pe ea chiar imi pun un sticker cu "En500 Grup". Da, tre sa facem stickere cu EN500 Support sau Prospect, si cu moaca ENeidei; cine a participat la rapire e membru fondator Si stii ca Marius ne poate face stickere, nu? Ne apucam de photoshopat emblema? ENeida v-a uitat,fratiloooor!!!!!! S-o crezi tu! Stai sa-si vada moaca pe emblema, imediat si-aduce aminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Nope,eu pun cu westie.Le si am,deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 pai apuca-te de desenat piticule, ziceai ca ai talent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 22, 2010 Autor Share Postat Iulie 22, 2010 Pai urmatoarea mea jucarie, va fi cel mai probabil tot un 4 in linie, iar pe ea chiar imi pun un sticker cu "En500 Grup". Si stii ca Marius ne poate face stickere, nu? Ne apucam de photoshopat emblema? S-o crezi tu! Stai sa-si vada moaca pe emblema, imediat si-aduce aminte. NU SE DISCUTA! pune-i fata lui Scooby Doo, a cui vrei tu...nu ENeida ca te trezesti cu raid deasupra casei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 ENeida nu-i a mea si nic a voastra! E a ENasilor si a ENasilor nostrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 pai apuca-te de desenat piticule, ziceai ca ai talent Pai si Valo are talent. Ce zici, Valo? Punem de-o emblema? Mesaj completat ENeida nu-i a mea si nic a voastra! E a ENasilor si a ENasilor nostrii Poopy, asta e bun de motto sub moaca ENeidei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 dar coada ENeidei e voie pe emblema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 22, 2010 Autor Share Postat Iulie 22, 2010 Se face si emblema, fratilor, cum sa nu?! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Pai si Valo are talent. Ce zici, Valo? Punem de-o emblema? Mesaj completat Poopy, asta e bun de motto sub moaca ENeidei! Merci In ce priveste desenatul, desenez si eu bine, doar ca-mi lipseste rabdarea...Incerc oricum, vedem ce iese Scuzati literele mancate si alte greseli, dar tastez cu o mana si nu e tocmai usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 22, 2010 Autor Share Postat Iulie 22, 2010 iar te plangi, Poopy?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 iar te plangi, Poopy?! Nu ma plang niciodata...Motivam de ce-s mai prost astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Buuei, ce puneti voi la cale aici? Embleme, tricouri , bandane, support MC? Aveti grija ca sa uita astia cu MC-urile chioras la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 22, 2010 Autor Share Postat Iulie 22, 2010 dar vaaaaaiiiii..cine s-a trezit! LA MULTI ANI, yoy, doamne!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 @Alex_EN: Multi ani fericiti si tot ce-ti doresti mane! Dupa ce ti-a urat Valo am vazut ca e ziua ta astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Buuei, ce puneti voi la cale aici?Embleme, tricouri , bandane, support MC? Aveti grija ca sa uita astia cu MC-urile chioras la noi. Ia contribuie si tu cu ceva la emblema! Sau crezi ca daca ai imbatranit cu un an, esti scutit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 auci, uitasem de ziua ta, nico imi zisese ceva acu cateva zile; sa traiesti bai alexule, cand ne dai o bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 EEE, nu-i bai Filo, stim ca lucrurile astea vin si merg, sunt o cantitate nu o calitate. Multam fain, beutura, muzica si dansu saptamana viitoare, cand ne-om vedea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate