Pupila Dilatata Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Nu mi-e frica, nu mi-e frica de Bau-Bau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Ahaaaa...Deci,lui Valo i-i se mai zice si Bau-Bau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 19, 2010 Autor Share Postat Iulie 19, 2010 Gresit..........think again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 M-am intors si eu aseara sunt cam rupt, ca am facut tot drumul intr-o zi. Ati mai iesit pe undeva, ca din topic nu se intelege. Ce tare e ENeida noastra. Cand mergem la buzau sa o vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 M-am intors si eu aseara sunt cam rupt, ca am facut tot drumul intr-o zi. Ati mai iesit pe undeva, ca din topic nu se intelege. Ce tare e ENeida noastra. Cand mergem la buzau sa o vedem? Eu am tot iesit...Dar mai mult prin terase. Sambata am fost la o nunta a unu-i frate la Paulesti, unde mi-am calcat pe inima de doua ori, adica, am intrat in biserica si...am baut apa, minerala ce e drept, dar tot apa e... Tu, pe unde-ai umblat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 M-am intors si eu aseara sunt cam rupt, ca am facut tot drumul intr-o zi. Ati mai iesit pe undeva, ca din topic nu se intelege. Ce tare e ENeida noastra. Cand mergem la buzau sa o vedem? Hai diseara sa ne povestesti cum a fost excursia. Ca si eu am sa-ti povestesc o gramada de cand ai plecat. P.S.: Anumite personaje de pe aici se dau lovite de oboseala... Poate le luam cu forta ca stim pe unde lucreaza si la cat termina programul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Cred c-o sa aminam toata treaba...Ploua,aici,la mine.Si cica o sa fie furtuna,chiar cu grindina.Eu,cel putzin,n-am nicio placere,sa merg pe-asa o vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Da, din pacate e vremea tare aiurea, dar eu tot ies... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Iesi,taticu',da' monteaza-ti si niste flotoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Mai "ploo" pe la voi prin centru? La mine in Baneasa e senin, fac si plaja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Nope.Da' tot nu-i frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Schimb terasa cu un bar si...M-am scos! Motorul oricum inca e la mecanic, in masina nu ploua. Ies sa incomodez treficul rutier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 azi nu poci, dar ne vedem noi Mesaj completat Eu am tot iesit...Dar mai mult prin terase. Sambata am fost la o nunta a unu-i frate la Paulesti, unde mi-am calcat pe inima de doua ori, adica, am intrat in biserica si...am baut apa, minerala ce e drept, dar tot apa e...Tu, pe unde-ai umblat? Pai am plecat sambata pe 10 spre ungaria si am ajuns acolo pe 12, am dormit o noapte in sebes si una in arad; am mers pe valea oltului; in ungaria am stat la 110 km de granita, la cort, intr-o statiune cu bai termale, standuri, frumos, curat si civilizat; la intoarcere, pe 18, am venit prin timisoara, caransebes, lugoj, orsova, craiova, pitesti; am facut 770 km intr-o zi si ne-a cam rupt; pun si niste poze; pt cei care merg pe acolo: evitati caransebes - orsova - turnu severin: drum superb dar in reparatii, se sta ore intregi la coada; haideti sa ne vedem si noi zilele astea, 2 useri de pe forum vor detalii despre turcia si le-am zis sa vina la o intalnirea de-a noastra, sa vb cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Salutam calaretul de drum lung , sa ne vedem la o barfa despre peripetiile si enduranta motoretelor noastre capricioase si cu zgomote personalizate . Va astept la terasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 haideti sa ne vedem maine pe la 7 undeva; la terasa la eugen sau propuneti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 @Filosofull: Frumoasa calatorie! 770 km, intr-o singura zi...Superb. Daca iesiti, poate apar si eu. Inca nu stiu ce si daca am treburi maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Locul nu "conteste" pentru mine, dar daca se poate pe la un 6, 6 si ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 ahaaaa.... va plimbati si nu ziceti nimic pupila .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 ahaaaa.... va plimbati si nu ziceti nimic pupila .... Daca afli mai multe, o sa trebuiasca sa te ucid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 era sa zic o prostie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 era sa zic o prostie Zi, ce te opreste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 era sa zic o prostie Vino maine in fata la intercontinental, imbracat sport si cu cravata rosie, un buchet mare de trandafiri, evident, tot rosii, ca s ate recunosc si...Te las sa-mi soptesti la ureche prostia care era sa o faci publica pe forum Hai sa nu mai aberam, ca stricam si topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 eu nu vorbesc urat in public ... pupila ce serios te-ai facut domne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 deci maine la 6 la terasa din herastrau, intrarea de la arc; sa fie aproape si de beatrice in caz ca nu are motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) deci maine la 6 la terasa din herastrau, intrarea de la arc; sa fie aproape si de beatrice in caz ca nu are motor Am bre, cum sa n-am... P.S.: In curand, cred ca lu' Babetzone a mea, i se va mai alatura cineva (din alt "neam"). Editat Iulie 20, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate