KaspeR Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 (editat) Salut ! As vrea sa achizitionez un hyosung gt 125 r . Am cautat pe net si nu am gasit foarte multe despre acest motor....M-ar interesa daca tine la drum lung , cati km tine ? Si de la cati incep sa apara probleme . Se duce repede motorul ? Nu vreau sa incepeti iar ca iati yzf sau stiu eu ce ok? am pus niste intrebari , rog seriozitate .Vreau parerii de la detinatorii de hyosung or de la cei care cunosc foarte bine motorul. Scuzati-mi greselile gramaticale!!! Editat Iulie 3, 2010 de KaspeR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzutzu* Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Salut ! As vrea sa achizitionez un hyosung gt 125 r . Am cautat pe net si nu am gasit foarte multe despre acest motor....M-ar interesa daca tine la drum lung , cati km tine ? Si de la cati incep sa apara probleme . Se duce repede motorul ? Nu vreau sa incepeti iar ca iati yzf sau stiu eu ce ok? am pus niste intrebari , rog seriozitate .Vreau parerii de la detinatorii de hyosung or de la cei care cunosc foarte bine motorul.Scuzati-mi greselile gramaticale!!! mai sunt vre`o 4 topicuri de acelasi fel ca al tau...sunt atatea comparatii daca citesti ai sa vezi plusurile si minusurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Orice motor duce la drum lung, până Âşi alea de 50cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 (editat) Nu`ti lua, dai banii degeaba. Motorul nu tine decat vreo 100 km, cade vopseaua de pe carene la prima ploaie, scartaie, trosneste, motorul ala V2 suna urat, e grea, consuma 8% , e urata cu spume si o sa fii luat la misto de catre toti pentru ca ai o chinezarie sub poponeata. Ce dracu` ma, vorba` lu` tzutzu, chiar n`ai cautat nicio informatie despre el, ai venit direct pe forum si ai deschis topic. PUNE MANA SI DA SEARCH PE GOOGLE[daca nu ai vazut topicurile de la "tineri si nelinistiti"] Huaaaaaaaaa, cenzuraaaa!!! am vrut sa scriu C.U.R, nu poponeata! ce gay.. Editat Iulie 4, 2010 de adrian9292 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KaspeR Postat Iulie 4, 2010 Autor Share Postat Iulie 4, 2010 Nu`ti lua, dai banii degeaba. Motorul nu tine decat vreo 100 km, cade vopseaua de pe carene la prima ploaie, scartaie, trosneste, motorul ala V2 suna urat, e grea, consuma 8% , e urata cu spume si o sa fii luat la misto de catre toti pentru ca ai o chinezarie sub poponeata.Ce dracu` ma, vorba` lu` tzutzu, chiar n`ai cautat nicio informatie despre el, ai venit direct pe forum si ai deschis topic. PUNE MANA SI DA SEARCH PE GOOGLE[daca nu ai vazut topicurile de la "tineri si nelinistiti"] Huaaaaaaaaa, cenzuraaaa!!! am vrut sa scriu C.U.R, nu poponeata! ce gay.. O intrebare , daca este asa de naspa motorul tu de ce ai Hyosung GT 125 R? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 O intrebare , daca este asa de naspa motorul tu de ce ai Hyosung GT 125 R? cred ca a vrut sa fie ironic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 O intrebare , daca este asa de naspa motorul tu de ce ai Hyosung GT 125 R? Nu te-ai prins a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzutzu* Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 O intrebare , daca este asa de naspa motorul tu de ce ai Hyosung GT 125 R? )))...uita`te mosu pe topicurile de mai jos..ca e comparat cu multe si gasesti plusuri si minusuri ..plus..mare e google`u tau Doamne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 vezi ca nu a vrut sa iti spuna,el are da sa farmat deja,il tine de bibelou /index.php?...=539396&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 cauta pe net review-uri ; cu cat mai multe cu atat mai bine - din uk; australia, u.s.a etctetc in felul asta o sa fii in tema. go ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 vezi ca nu a vrut sa iti spuna,el are da sa farmat deja,il tine de bibelou /index.php?...=539396&hl= S-a rezolvat treaba, era de la amestec:>. Nu mai speria copilu`! Oricum, pana face 16 ani..o sa se razgandeasca de 23652348290568327492356324 ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate