giovan Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 (editat) as merge si eu la Ciolpani weekend-ul urmator. Dati-mi si mie cateva informatii gen ... cati bani .. ce e acolo ? .... sau poze cu traseul(circuitul) de acolo . Merci Editat Ianuarie 8, 2007 de giovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 gata .. m-am documentat Sambata o sa fiu acolo .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 maine, 13 Ian .. care mergeti la Ciolpani ? vremea -- Saturday Partly Cloudy 10 C 1 C Sunday Clear 11 C 1 C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2007 maine, 13 Ian .. care mergeti la Ciolpani ? vremea -- Saturday Partly Cloudy 10 C 1 C Sunday Clear 11 C 1 C eu prezent cu inca o persoana dar pto dupa ora 12 la 12 ne vedem daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 eu pe la 11 vreau sa plec de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2007 nr meu 0721761964 daca e ne vedem direct acolo ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Schimbare de plan. Maine adica 13 Ian - plimbarica - enduro pe langa Arges Care mai vrea .. tel 0743 823 900 id msg nneagu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-FreaK- Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 baietii....prin zona snagov se baga careva? e padure.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-FreaK- Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 hai baietii ca permite vremea!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 io ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespe Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Suntem si noi vreo 3 ! Dar doar duminica ! Noroi sa fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-FreaK- Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 (editat) eu azi plec...si ma intorc sambata seara....mai mult nu-mi permite munca... sa vedem cu vremea cum o fi.... Editat Ianuarie 19, 2007 de -FreaK- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Ma bag si eu duminica la o plimbare mail florin.lucas@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespe Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 la 11 ne intalnim la Arc pt noroiala la Snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Unde la Snagov? Dati si voi niste detalii pls... Voi cati sunteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Unde la Snagov? Dati si voi niste detalii pls... Voi cati sunteti? incercam sa ne ratacim dupa care cautam drumul spre casa la 11 la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Got it... Cred ca vin si yo. Da-ti-mi si mie un nr de telefon al cuiva care o sa mai vina.. in caz de.. whatever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-FreaK- Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 sa vedeti si voi ce m-am distrat! am ajuns vineri pe la 6 seara...si am zis sa dau o tura mica pe o strada de acolo si sa o bag in garaj ca sa rup padurea a doua zi pe lumina.......am mers circa 500-600 de metri si de odata nu mai tragea motorul....vin niste puradei de indieni de pe acolo si incep cu "nenea-nenea a facut scanteie!" ii dau doua kick-startaru daca il scoteam in lateral aproape ca se ducea singur in jos, nu mai avea nici un pic de contra! o sui intr-un papuc si o duc in curte fara sa ma uit la ea iau bicla si ma duc prin padure cu niste tovarasi. ma intorc dupa 1 ora ca sa ma ia taicamiu in primire: "cum ai spart motorul?" eu: "CE!?!?" ma uit frumos sub el.....lipsea piesa din carter...am facut o poza ptr ca nu ma prea pricep si decat sa aduc iar moto la buc mai bine ii arat cuiva care se pricepe sa imi zica ce-si-cum... urmeaza poze... of doamne.....ce m-as fi dat sambata cu el.....vremea PERFECTA, terenul PERFECT... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespe Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Got it... Cred ca vin si yo. Da-ti-mi si mie un nr de telefon al cuiva care o sa mai vina.. in caz de.. whatever 0723348362 Florin. Ne gasesti la Arc la 11.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 se merge weekendul asta pe undeva?.....mi`am luat si eu motorul si tare mi`e pofta de o endureala pe langa bucuresti k n`am mai facut de ceva vreme .....mai e un tip cu un xt 125 care o sa mearga....aaa eu merg cu un dr 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-FreaK- Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 pana prin martie ma dau doar cu tramvaiu'..... of.....abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 hey guys. Abia am achizitionat un ktm lc4 640. Si cum sa zic: VREAU SI IO!! cand va mai intalniti da-ti un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2007 pai eu unu cu cei cu care ies iesim in fiecare week-an asa ca tine aproape:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 alex ia spune iesiti undeva week asta?....am eu o idee pt sambata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2007 vino cu ideea daca e vremea buna normal ca iesim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate