Coolio Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Este motocigleta perfdecta pentru incepatori,confortabila,destul de puternica,ieftina la piese de schimb mai ales daca se cade cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Felicitari omule....sa o porti sanatos...da nu fi zgarcit, da si tu mai multe date... Frumoas motorul iar eu cum cam sunt fan Kawa, nu tre sa spun prea multe Toate cele bune, si sa auzim numai de bine.... SA ai parte de cat mai multe mii de km cu ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coolio Postat Martie 24, 2004 Autor Share Postat Martie 24, 2004 Merci de compliment date maimulte ar fi an fabricatie 93,101 cai putere,225 kg,a fost accidentata noroc ca au fost numai carenele fata sparte si la timisoara lam vopsit visiniu metalisat cum e in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toxic max Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Yo sunt fan ZXR dar nu ma deranjeaza cu nimik zzr-ul Bafta cu el.......( sunt cam invidios ce-i drept, dar nu cu rautate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coolio Postat Martie 25, 2004 Autor Share Postat Martie 25, 2004 ZXR e sunt si motoarele mele preferate dar pina apuc smi iau unul va mai trece ceva vreme buna .Ai gusturi bune!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 S-o stapinesti sanatos, e foarte frumoasa Si eu sint fan Kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 S-o alergi sanatos si fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Martie 29, 2004 Admin Share Postat Martie 29, 2004 S-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate