gtr 1000 Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 Suuupeeer! A fost o iesire minunata, ne-am strans zece motoare, prieteni noi, si fete si baieti. Drumul proaspat reparat (cu mici scapari romanesti) a fost reconfortant, la capatul lui am gasit peisaje odihnitoare. Primirea de care am avut parte la Rimetea a fost una socanta - nu rece, ci de-a dreptul dispretuitoare. Desi erau multe mese libere atat inauntru cat si afara, am fost anuntati sec: "totul este rezervat", probabil faptul ca au fost cotropiti de o ceata de motociclisti i-a speriat. Am baut un suc la cetatea in restaurare de la Valisoara, iar masa principala am servit-o, ca de obicei, la Talora. Noah, ne vedem miercuri la Casa Vikingilor (ora 20) sa punem la cale iesirea de duminica viitoare. Hai norock! PS: Aaaaaaaa si nu in ultimul rand: Toate felicitarile noastre lui Feri pentru Hondita rosie de mai sus! Esti cel mai bun! [/quot Merci, dar felicitarile le impart cu Ovidiu(Magua),motorul fiind coproductie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanP Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Vreau sa ies si eu cu voi. Am sa urmaresc cu interes locatia si timpul urmatoarei excursii. Sper sa pot veni. Iesiti si in cursul saptamanii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Mai 23, 2011 Autor Share Postat Mai 23, 2011 Salut, poti sa vii linistit, te primim cu draga inima! In timpul saptamanii iesim doar miercurea seara la o poveste (si, eventual, un metru de mici), la Casa Vikingilor din Grigo la ora 20, in rest, care-cum. Iesirea de baza este duminica, deoarece unii mai lucreaza si sambata... Vino sa ne cunoastem miercuri. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanP Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 Daca nu ploua azi, voi veni si eu cu motocicleta acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 Daca nu ploua azi, voi veni si eu cu motocicleta acolo. prezenta motocicletei este obligatorie... cu sau fara ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanP Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Am inteles. Ma voi conforma. Din pacate nu am reusit sa cobor dealul. Din cauza ploii "asfalutl" de pe strada noastra a fost foarte moale. Nu sunt cu fitze dar chiar nu am putut sa vin la intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioan Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Unde mereti duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bumbum Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 ma bag si eu cu o viraga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin3400 Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Deci se inmultesc viroagele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 mie mi sa facut dor de o ciorba de burta ( marime EXTRA .. ) la gheghie. eu zic ca doritorii sa ne adunam sub podul floare din manastur cu plinul facut la ora 10:30 . lets chopp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 Mdaaa, ne-am cam saturat de aceeasi ciorba de burta extra de la Gheghie, asa ca, la sfatul lui Andor am hotarat (si) un alt traseu pentru maine: intalnirea la 11,15-11,30 la OMV de pe Aurel Vlaicu (fostul Petrom), cap compas Reghin, via Mociu. Peisaj frumos, drumul bun, curbe largi, sunt convins ca si in Reghin vom gasi un loc cu ciorba... Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Astazi? Ne intalnim tot pe terasa la aceeasi ora? Sa mai palavragim una alta despre intruniri si nu numai.Mie personal mi s-a facut iarasi pofta de litrul ala de limonada casei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iunie 1, 2011 Autor Share Postat Iunie 1, 2011 Sigur! Masa de pe terasa este rezervata, Casa Vikingilor de pe Al. Vlahuta, orele 20. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 (editat) Editat Iunie 2, 2011 de Serj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Sfarsitul lumii: Bieber printre chopperisti..., bleahhhh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iunie 3, 2011 Autor Share Postat Iunie 3, 2011 Fratilor, miercuri la Casa Vikingilor s-a discutat despre iesirea de duminica: o tura la Alba Iulia la cetate. Intalnirea la ora 11,15 la OMV Calea Turzii, plecarea la 11,30. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Mariana!!! Baga-ti benzina de 100 octani daca vrei ceva!!!si poat eiti mai cresc sansele..... Doar stii bine, nu trebuie sa iti spun ca Dragstarul de 1100 nu minteste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Mariana!!! Baga-ti benzina de 100 octani daca vrei ceva!!!si poat eiti mai cresc sansele..... Doar stii bine, nu trebuie sa iti spun ca Dragstarul de 1100 nu minteste. Zoran, n-ai inteles nimic . Crezi tu ca daca vei merge cu 200 km/ora o sa scapi de problema ce te apasa? Oricat te-ai stradui, tot pe bicicleta se cheama ca te dai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Oricat te-ai stradui, tot pe bicicleta se cheama ca te dai Trist...., daca asa se pune problema....Trebuie sa ma mut la grupul bmx-istilor , pana o sa am si eu HD,defapt eu vreau Triumph... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Trist...., daca asa se pune problema....Trebuie sa ma mut la grupul bmx-istilor , pana o sa am si eu HD,defapt eu vreau Triumph... judas, nu era cazul sa te sesizezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanP Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Doi se bat si al treilea castiga ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Doi se bat si al treilea castiga ! tija man. ce invarti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanP Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 tija man. ce invarti? Ia ma tarai si io cu motoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 baga andi doua poze sa vd si eu cum arata bikeu meu la soare printre ciopare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iunie 6, 2011 Autor Share Postat Iunie 6, 2011 baga andi doua poze sa vd si eu cum arata bikeu meu la soare printre ciopare. Nu "printre", Florine, ci "pe langa" chopper-e! A fost o tura minunata, cetatea este renovata fantastic, vremea splendida si... un fenomen atmosferic mai rar: Hai norock, ne vedem miercuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate