yamcsi Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 Salut! Ceva iesire astazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pit bull Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Ziua buna tuturor ! Cu un plus pentru "deschizatorul" topicului ! Pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Octombrie 12, 2012 Autor Share Postat Octombrie 12, 2012 Bine ai venit! Ma faci sa ma gandesc la un Intruder albastru cu furca luuunga Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Nu te gandesti bine...ala albastru cu furca lunga pana'n Turda e altcineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Nu te gandesti bine...ala albastru cu furca lunga pana'n Turda e altcineva esti ramas in urma cu stirile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Inteleg ca si'o vandut Radu motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pit bull Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Merci fain. Andi n-a gresit, yzulka a inteles ! Pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 vreau sa dau si eu dragstarul sa trec la enduro...ceva amatori? la pret ne intelegem:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 (editat) pt mine ? )) ...m-am ales cu dragstarul fara sa vreau...e un motor ft ft ft bun are numai 13.000 km e ca si nou dar nu ma coafeaza categoria...vreau endurooooooooooooooo....scapati-ma de cruiser Editat Octombrie 13, 2012 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 pt mine ? Da, pt tine. Adica te felicitam ca renunti la asfalt si treci la enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 (editat) ms , man , sper sa trec cat de repede ,pt ca vad muntele din curte si eu stau pe cruiser si beau bere....azi am iesit un pic pana la baisoara , dar pe asfalt din pacate.... Desperado... ....nu chiar atat de desperado incat sa dau dragstarul pe bani marunti...noroc ca mai am un chopperash care il folosesc in regim enduro ps ...te-am vazut acum 2-3 saptamani prin savadisla ..cre ca erai cu sotia ca era si trickerul dupa tine Editat Octombrie 13, 2012 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 nu am lut-o personal , dar intr-un fel ai mare dreptate sunt "desperado" dupa munte,aratura,forestiere,camp .......off topic (in primavara am facut un test de alergeni si am iesit : puternic alergic la polen de cereale , la care doamna doctor imi spune : sa eviti sa iesi pe camp , in natura )) ....cum dreq sa nu ies pe camp ,daca eu locuiesc langa campul de cereale si zilnic rup "mobra" prin cucuruz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Octombrie 17, 2012 Autor Share Postat Octombrie 17, 2012 Fratilor! Rezervarea este facuta, ne vedem la orele 20 in Grigo, avem invitat surpriza! Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 la orele 20 in Grigo, avem invitat surpriza! Michael Jackson ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2012 Fratilor! Astazi ne vedem tot la ora 20 la Vikingi in Grigo, de saptamana viitoare (la cererea publicului) devansam intalnirea de la orele 18 in aceeasi locatie. Hai norock! Fratilor! Va reamintesc ora intalnirii la Vikingi: 18, masa este rezervata, Hai norock! Fratilor! Va reamintesc ora intalnirii la Vikingi: 18, masa este rezervata, Hai norock! Tot la 18, hai norock! =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2012 Fratilor! Care are chef de o cafea/ceai/ciorba la Huedin, intalnire la ora 13 sub podul "N" Manastur. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pit bull Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 Merci, a fost cald si bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Azi ne vedem tot de la orele 18:00 la Vikingi in Grigorescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Ianuarie 2, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2013 Cu siguranta! Apare si Cristi (Auto SOS) ca sa stropeasca malaxorul cu niste mici =)) Hai norock! Fratilor, "La multi ani!" si multi kilometri de asfalt uscat in acest an. Efortul trecerii cumpenei dintre ani fiind depasit, propun ca de astazi sa reluam intalnirile saptamanale de miercurea de la ora 18 la Casa Vikingilor din Grigo. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 Fratilor! Astazi am verificat si am facut personal rezervarea, ca sa n-o mai zbarcim ca data trecuta. Asadar, la Vikingi in Grigo, de la 18. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2013 Cum a fost,Sandule? Fain, lume multa, discutii, veselie si antren. Ne-am bucurat de Silviu si Ani, pasari rare (business-ul, bata-l vina!), am depanat amintiri din sezoanele trecute, in asteparea urmatorului. Hai norock! Fain, lume multa, discutii, veselie si antren.Ne-am bucurat de Silviu si Ani, pasari rare (business-ul, bata-l vina!), am depanat amintiri din sezoanele trecute, in asteparea urmatorului. Hai norock! Astazi, ca de obicei, la orele 18, tot acolo. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2013 Astazi, ca de obicei, la ora 18 la Vikingi in Grigo! Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate