stcimponeriu Postat Octombrie 24, 2010 Autor Share Postat Octombrie 24, 2010 Noah, nici n-o fost asa rau, ba chiar placinta cu mere si scortisoara a fost delicioasa! Iata si cateva imagini cu o parte din membri expeditiei la salina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Maine seara la 20.30 in Shadow Rock BAR , chopper-cruiser owners.... Merci Bucurmarius de ajutor ! Viroguta is back.Mai trebuie un acumulator nou, si la drum din nou.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Maine seara la 20.30 in Shadow Rock BAR , chopper-cruiser owners.... Merci Bucurmarius de ajutor ! Viroguta is back.Mai trebuie un acumulator nou, si la drum din nou.... nu ai pentru ce! oricand, cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Maine seara la 20.30 in Shadow Rock BAR , chopper-cruiser owners.... Merci Bucurmarius de ajutor ! Viroguta is back.Mai trebuie un acumulator nou, si la drum din nou.... de-o vreme vad ca nu am timp nici sa ma duc la buda si la fel e situatia si pt ziua de maine. Incerc totusi sa apar la o apa cu bulbuci... daca-mi ziceti si mie unde-i barul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Octombrie 26, 2010 Autor Share Postat Octombrie 26, 2010 Hai, hai, capul sus! Maine seara dupa 20,30 tot iti gasesti cateva minute pentru relaxare! Intrarea in Shadow este langa covrigaria de pe colt din Piata Muzeului, vis-a-vis de Kreuzar. VN800? Yummi-yummi! Ne vedem maine seara, hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 se pare ca se face iara caldut si o sa fie vreme propice pt o plimbarica .... ce ziceti .. cioparitzilor ?? iesim sambata si / sau duminica .... propun tot salina din turda ca saptamana trecuta cu stricaciunea la viraga lui judas n-am apucat sa maia jungem acolo .... sa fie .... duminca la ora 12 plecarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 As veni eu, sa mi se mai incarce bateria, dar ...din canci asigurare...Las ca viu luni la fotbal, ca acolo pot si cu gipu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 In principiu pot veni in tura si sambata, si duminica...Duminica , ora 12 poate pt mine va fi cam timpurie.Dar sa vedem ce se mai intampla pana atunci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 acuma sunt atata de sincer de numa ! asa as veni cu voi ...ca mie cioparele imi plac ca as putea fotografia multe din mers! 1:as prinde o broscuta in zbor de pe o planta pe alta . 2:un melc pe KATANA 3:un lenes cum doarme.(Xenartha) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 No fratilor, cum ramane pe maine? La cat? Unde? Incotro? Respecte, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 la 12 : 00 intalnirea OMW Calea - Turzii pana la 12:30 un ceai , o cafelutza pt trezire la 12 : 30 plecarea ( al mai tarziu ) ..... drum national catre turda , turda salina , turda talora ( ciorba , placinte , etc ) pe la 17 - 17 : 30 aprox sa venim acasa sa merem la cimitire ( cei care au in oras desigur ) ciopers only Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Octombrie 30, 2010 Autor Share Postat Octombrie 30, 2010 Ok, ne vedem la OMV! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 i"lTRY TO BE THERE ...Adica , am sa incerc sa fiu cat mai fix...La 12 deci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 PONT:mai schimbati ruta,ca deja nu mai stiu motoarele alte trasee,iar pe altundeva nu o sa le mai placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Octombrie 31, 2010 Autor Share Postat Octombrie 31, 2010 Noah! In ciuda invidiei altora si a comentariilor acide, astazi a fost o iesire minunata, plina de chopper-e si cruiser-e, vreme buna, drumul asisderea... Radu, Eddie, Cristi, Claudiu, Andy, Judas, Yonick, o mana de baieti super, care au reusit sa coboare si sa iasa din iadul de sare... In ordinea lor, pozele descriu formatia de plecare din Cluj, parcarea la salina, citirea instructiunilor si a protectiei muncii, procedarea conform instructiunilor, vizitarea minei, si, la sfarsit o pauza binemeritata la Talora, unde mai ales Cristi a avut nevoie de o portie zdravana de ciorba de burta ca sa-si recapete suflul pierdut in vaporii de sare. Nu ne putem abtine sa nu laudam si sa recomandam din nou placinta specialitatea casei de la Talora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 pt cine e curios sa vada cam cum a fost azi la salina(rog colegii care au facut poze sa le posteze si ei): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Mniam-mniam, imediat ma duc inapoi sa mai bag vreo 2 placinte de alea, ca iara mi so facut pofta... POZE: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Ie ma, tare fain o fost. Astept o tura mai lunga putin... La salina o fo' super tare; cat am umblat azi pe scari, n-am umblat tata viata cu liftu' Speram sa mai tina vremea cu noi, sa mai invartim roata asa usor, "ciompereste" Io, poze n-am facut, dar imi spal ochii cu ale voastre. Respectele mele, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 daca tine vremea cu noi , saptamana ce vine propun o iesire la gheghie ( 100 km / sens ) care a-ti mai fost stiti ca e aproape imposibil sa mananci o portie de ciorba de burta sau taraneasca de unu singur , iar pt cei care nu a-ti fost inca e un bun prilej sa veniti cu noi sa va umpleti burtzile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2010 Fratilor, de la 20,30 incolo, ne vedem in Shadow! Long live rock'n roll! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Maine se iasa pe undeva?Caci va fi vreme super....,trebuie profitat din plin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Maine se iasa pe undeva?Caci va fi vreme super....,trebuie profitat din plin.... nu cumva sa saluti un scuterist care te saluta pe tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 daca tu ai fost cel care a salutat azi dupa 17 pe Eroilor, mea culpa, te-am zarit tarziu... Deci....., unde mergem maine chopper-cruiser-istilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 ... Deci....., unde mergem maine chopper-cruiser-istilor? Io maine merg la Cluj Numa' maine dupamasa ajung, dar sunt deschis la sugestii pentru duminica. Toate bune, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate