sethcj Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Nu-mi vine sa cred cat de idioti pot fi unii. acum doua ore in mures s-a dat peste cap un prieten cu un ducati monster in drum spre mare. un audi A6 l-a scos de pe drum intr-o depasire si NU A OPRIT nici el nici alte masini sa vada ce-i cu omul nostru. noroc cu doi motociclisti care treceau si l-au scos din sant si dus la spital. incredibil , sa nu opreasca nineni???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 poate sa grabeau si ei spre mare...ai draq nenorociti... ...oricum nu prea am vazut masini sa opreasca la accidente....doar treceau si ei asa la ralanti ca sa vada ce s-a intimplat...shut them... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Cat e de grav omu'? nu a reusit nimeni de acolo sa-i ia numarul de imatriculare la A6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scar Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 insanatosire grabnica prietenului tau,sper ca nu e grav.poate candva se va creea o armonie si o politete in trafic nu numai intre motociclisti,ci intre toti participantii la trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Pai si ne lasi asa? Spune-ne ce s-a intamplat cu prietenul. Caruia ii uram insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 si spune-ne si nr de la audi..insanatosire rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Ar trebui sa montam niste camere pe rezervoare. La mine la fel a fost, pana sa ma scutur conservarul a fugit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 sper ca nu e grav prietenul tau, dar nu cred, pt ca daca patea ceva banuiesc ca ne spuneai tu...oricum nashpa de tot situatie, nu stie nimeni nr de la Audi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 insanatosire grabnica prietenului tau,sper ca nu e grav.poate candva se va creea o armonie si o politete in trafic nu numai intre motociclisti,ci intre toti participantii la trafic. Da,sigur in 2050 la noi in tara. Insanatosire rapida (daca e cazul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 merci de urarile de sanatate. Amicul e bine. L-am recuperat cu tot cu motor din mures si l-am adus aseara cu in cluj acasa. are umarul sarit din ghidaje si cateva polizari pe solduri. noroc cu casca buna si echipamentul corespunzator care l-au salvat de mai rau. din pacate numarul masinii l-ar fi vazut cel depasit dar n-a oprit nici el sa vada ce si cum. asta e . injuram la greu si ne-am apucat de reparat motorul. bine ca n-a fost mai rau. Inca o data merci de urari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 insanatosire grabnica prietenului tau,sper ca nu e grav.poate candva se va creea o armonie si o politete in trafic nu numai intre motociclisti,ci intre toti participantii la trafic. Fii serios, omule, "taranii" se reproduc mai repede decat noi si ei tin la obiceiurile lor "traditionale"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate