cristian78 Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Salut! Mai devreme sau mai tarziu toti suntem nevoiti sa reparam cate ceva pe la motor. Eu nu prea stiu de unde sa comand piese. Stiti cumva magazine virtuale care livreaza si in RO ? Care v-ati cumparat piese aveti de dat vreun sfat ?? ..... acum aveti ocazia Va multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLavius Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 da,baiatu are dreptate, suntem si noi curiosi de unde v-ati comandat piese, dc nu raspunde nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 da,baiatu are dreptate, suntem si noi curiosi de unde v-ati comandat piese, dc nu raspunde nimeni ? polo, louis etc aruncati si voi un ochi pe forum nu vi le trimite nimeni acasa dar sunt cativa baieti care pot sa vi le aduca saptamanal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 polo, louis etc aruncati si voi un ochi pe forum nu vi le trimite nimeni acasa dar sunt cativa baieti care pot sa vi le aduca saptamanal sau la reprezentanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 Multumesc de raspunsuri! La reprezentanta am intrebat , si foarte amabili mi-au spus ca "AAA din '91!!!!" Le-am dat o lista cu componentele pe care le vreau(asta acum vreo 3 saptamani) si a ramas ca ma suna ei sa imi comunice cam cat costa daca le au. Nici pana azi nu am primit vreun telefon. Si este vorba doar despre un prea bine cunoscut (si inca fabricat) GS 500! Ce parere aveti despre bikebandit?? acolo am gasit tot ceea ce imi trebuie si nu foarte scumpe. Poate cineva sa imi spuna daca a comandat de la ei ? si cum ? 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Nici pana azi nu am primit vreun telefon. Mai bine, ca te speriai nasol de tot. Am cerut si eu o oferta de la reprezentanta o data (prima si ultima oara) si mi-au cerut 250 EUR pe un turometru si vro 150 EUR pentru parbriz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Eu juma' de motocicleta am luat-o de pe e-bay cu incredibila suma de 430euro (transport inclus). Piesele: de calitate!!! Prostiile le iau de pe louis.de Mai se poate comanda de pe bikebandit dar costa mult transportul si vama. Dar ajunge in cateva zile!!! (9-12) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 se plateste vama chiar daca imi trmite un "prieten" piesele ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 se plateste vama chiar daca imi trmite un "prieten" piesele ??? Se plateste 10-20 mii lei daca scrie GIFT si sa nu fie vreo factura pe acolo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 I'm back into the e-bay business, zii ce ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 hehe Uite pentru inceput: 1. Set garnituri si oring-uri (toate din motor) 2. Lant distributie + patine pentru un Suzuki GS500 E din 1991 , seria GM51B 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Se plateste 10-20 mii lei daca scrie GIFT si sa nu fie vreo factura pe acolo!!! nenea Baiazid am si eu o intrebare. cu se face plata la ce vreau eu sa cumpar de pe ebay... tinand cont ca toti vor cacatul ala de paypal. Tu cum ai procedat .. zine si noua detalii. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 nenea Baiazid am si eu o intrebare. cu se face plata la ce vreau eu sa cumpar de pe ebay... tinand cont ca toti vor cacatul ala de paypal. Tu cum ai procedat .. zine si noua detalii. merci La ebay am luat prin TheBD. E serios si il recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 La ebay am luat prin TheBD. E serios si il recomand. merci mult, l-am gasit in acest topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 (editat) Multumesc de raspunsuri! La reprezentanta am intrebat , si foarte amabili mi-au spus ca "AAA din '91!!!!" Le-am dat o lista cu componentele pe care le vreau(asta acum vreo 3 saptamani) si a ramas ca ma suna ei sa imi comunice cam cat costa daca le au. Nici pana azi nu am primit vreun telefon. Si este vorba doar despre un prea bine cunoscut (si inca fabricat) GS 500! Ce parere aveti despre bikebandit?? acolo am gasit tot ceea ce imi trebuie si nu foarte scumpe. Poate cineva sa imi spuna daca a comandat de la ei ? si cum ? 10x Eu mi-am luat de pe bandit insa pe www.ronayers.com piesele sint mai ieftine si fac pina in ro. max. 5 sapt. Fata de preturile de acolo mai pui cca.30-35% adaos ce inseamna pret final. De ex. o pereche de gume PILOT POWER pt. Fireblade m-a costat 285EUR, filtru aer K&N 58eur, oala de ambreiaj care la Autoitalia este vreo 350eur eu am luat-o cu 190eur. De la bandit mi-am luat acu un an o Yoshimura TRS pt 600F4 cu 380eur. Am citit de curind un articol in ziarul financiar ca BANCA FEDERALA o sa scada din nou dobinda la depozite si USD va scadea. Cum le-am adus? Nu pot sa spun public. Sunati cu incredere la 0722 603 158. Editat August 5, 2006 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vilica Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 I'm back into the e-bay business, zii ce ai nevoie Salut! Crezi ca ai putea sa-mi gasesti si mie ceva piese de suzuki gsxr 750 din 1998. Ma intereseaza in mod special un far. Care e procedura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 trimiteti PM va rog, nu stau sa scanez fiecare topic unde imi fac reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate