florinelu30 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 In jur de ora 12.30-13 ma deplasam pe acelasi sens de mers cu motociclistul,plecasem amandoi de la bariera cfr spre Colentina, eram in spatele lui cand l-a lovit o cucoana cu un Opel care vroia sa faca stanga sa intre pe D.Pompeiu, am ramas la locul accidentului ca martor,am dus motorul (Triumph)cu o remorca la el acasa. Motociclistul era bine acuza dureri la clavicula dreapta. Va rog nu dezvoltati subiectul mai mult decat este cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 iar Doamnele la volan ? cred ca vor sa agate motociclisti si nu stiu cum s-o faca. Bine ca motoristul este aproape ... Ok. Sanatate tie omule pe motorteta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu30 Postat Iulie 22, 2010 Autor Share Postat Iulie 22, 2010 O duduie incepatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Bai fratilor :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Pacat de Triumphul ala In orice caz, in zona asta din Pipera se circula... putin spus haotic. Grija mare ca nu e de joaca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Intersectia aia e de tot raha.tul, se baga aiurea toti soferii, mai ales soferii de pe maxi taxi-ul 445. tupeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzusve Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 insanatosire grabnica ! si toata lumea ochii cat galetile. daca nu au altii grija ca existam macar noi sa incercam pe cat posibil sa ne ferim ! asfalt uscat si inca o data insanatosire grabnica si reparatii ieftine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate