Baiazid Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Sal, caut 4 O-RINGuri cu diametrul interior de 40mm. Imi trebuie pt cele 4 flanse de carburatoare. De unde pot sa iau asa ceva (nu am gasit la louis)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Sal, caut 4 O-RINGuri cu diametrul interior de 40mm. Imi trebuie pt cele 4 flanse de carburatoare. De unde pot sa iau asa ceva (nu am gasit la louis)? Cred ca am eu tre sa ma uit adica sa le masor sa fie la dimensiunea pe care o ceri tu in principiu cred ca am. Suna-ma dupa ora 18 cand ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Sal, caut 4 O-RINGuri cu diametrul interior de 40mm. Imi trebuie pt cele 4 flanse de carburatoare. poti sa incerci cu cele de la mufele pt tevile de apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Intr-un magazin de piese auto romanesti am vazut ca aveau o cutie speciala in care erau frumos aranjate pe dimensiuni tot felul de O-ringuri . Magazinul cu pricina este in Braila dar mai mult ca sigur gasesti si in Bucuresti asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 O-RINGURI de mai multe dimensiuni am vazut si la magazinele gen fostele'' feroemail'', acum au vopsele , fitinguri si alta chestii de astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impaiatu Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 pe bulevardu LAMINORULUI e un magazin de unde am luat tot felul de simeringuri si o-ringuri!bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate