NaeL Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 azi la 9, pe 1mai cu doctor felix, plec de la semafor spre victoriei, trec de sinele de tramvai si imi intoarce un cielo in fata. rezultat: frana, reflex lasat pe-o parte, motoru agatat cu roata din fata botu lu cielo (bara, masca de sub bara) : la mine jugu rupt, ghidonu stramb, radiatoru spart ... eu julitura pe mana stanga unde trebuia sa fie manusile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Bine ca n-a fost mai rau! Fieru` se repara; tu sa fii sanatos! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Ai scapat ieftin (dpdv al sanatatii ma refer). Capul sus si arde-l pe conservar. Reparatii cat mai rapide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Bine ca ai doar atat! Arde-l pe prost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Sanatate multa sa ai! Si o solutie practica, citind topicu cu "vanatorii " ,acid , sau mai bine zis electrolit pentru acumulatori pe conserrve . Se aplica usor, rapid si eficient ! Actioneaza de seara pana dimineata in folosul caroseriei si al conservarului ce scapa de cele mai multe ori ! Sanatate multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 omul a cooperat bine dupa, a recunoscut total vina 3 poze scurte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 (editat) am trecut la 15 minute dupa accident pe acolo, mi-au povestit baietii de la vulcanizare ca esti ok ("avea casca domle"), pentru ca atunci cand am vazut motorul m-am gandit ca nu-i a buna. Bafta cu reparatiile. Editat August 3, 2006 de samolapraga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate