XCOUNTRY Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 OOOOO ce distractie se anunta !!!!!!!!! Mai jos aveti harta locatiei !!!!!!!!!!!!! nu aveti cum sa ratati pentru ca e la vedereeeeeeee si la mareeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 ce trupe canta? In cele 3 seri ale festivalului vor concerta 12 formatii printre care: Metal Throne din Brasov (castigatorii Moto Xcountry festival editia 1 Ciolpani), Legacy, Sophisticated Lemons, Atelier, Za'Duff, Shoty (cea mai noua surpriza rock-feminina) Pentru a selectiona formatiile care sa concureze in festival s-au tinut pana acum patru sesiuni de preselectii (ultima a fost chiar saptamana asta) si foarte curand vom fi in masura sa anuntam programul complet al concertelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lia_13 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) Shoty!!!!!!!!!! fetele se tin de shotii!!!!! Editat August 6, 2010 de Lia_13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 Anunt important! Mariile cu buletin intra GRATIS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) Anunt important! Mariile cu buletin intra GRATIS * frumoasa initiativa, bravo voua! nu ma cheama Maria...., dar pe mama o primiti? Editat August 6, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 primim si mame, sa nu vina tunse ca nu suntem la scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 primim si mame, sa nu vina tunse ca nu suntem la scoala * las ca am eu par si ptr. ea mama(ie) n-are inclinatii spre X, dar spre contry, da! pe fiu-miu l-a pus la scos cartofi, iar el era suparat ca n-are cross-ul la el, ca-i scotea intr-un minut bun, e bine de stiut ca primiti mame! see ya there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 pode din tabara si traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 pode din tabara si traseu Proba de la care concurs colega?! public sau sportivi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lia_13 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Proba de la care concurs colega?! public sau sportivi? Eu cred ca e traseul de ajuns in tabara !!!!!!!!!! Bravo macacule faci spectacol!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 Intrebare;Cei care vin trebuie sa se cazeze neaparat in tabara? Eu unul am o gazda in Vama. Nici o problema , nu stiu cati o sa mai ajungem pe unde avem cazari ca o sa fie distractia mare si multi o sa stam pana spre dimineata . Concertele in cele 3 seri tin pana tarziu , dar nu ne plangem ca de aia venim sa ne distram . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 * mai rezerv o parcela va rog! ca mai vin cu vreo 3 corturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 tes drive intre ce ore se poate face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 tes drive intre ce ore se poate face? Vineri intre orele 12- 18 Sambata :18-20 Duminica : 18-20 Dupa ce se termina cursele atat sambata cat si duminica se va face test-drive. Vineri e liber la test drive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nisteporci Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Drumul ala de jos care vine din stanga e drumul dinspre Negru Voda? A venit careva pe alternate route, cum se merge? Eu n-am fost decat cu masina. Lamultani doomiizece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Drumul ala de jos care vine din stanga e drumul dinspre Negru Voda? A venit careva pe alternate route, cum se merge? Eu n-am fost decat cu masina. Lamultani doomiizece. exact negru voda, drumul e ok si peisajul superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) exact negru voda, drumul e ok si peisajul superb e chiar alternativa mai putin cunoscuta (eu unul abia acum am vazut ca poate duce la Negru Voda, dar nu e drumul pe care il stie toata lumea) CLICK AICI ptr detaliere (sageata verde reprezinta coordonatele de pe harta de pe pagina anterioara, adica locatia XCOUNTRY) Am mers acum 2 saptamani pe varianta Negru Voda, cu cruiser-ul si nu a fost prea placut, dpdv al suspensiilor, dar dpdv al peisajului, merita. Editat August 6, 2010 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) e chiar alternativa mai putin cunoscuta (eu unul abia acum am vazut ca poate duce la Negru Voda, dar nu e drumul pe care il stie toata lumea) CLICK AICI ptr detaliere (sageata verde reprezinta coordonatele de pe harta de pe pagina anterioara, adica locatia XCOUNTRY) Am mers acum 2 saptamani pe varianta Negru Voda, cu cruiser-ul si nu a fost prea placut, dpdv al suspensiilor, dar dpdv al peisajului, merita. * shiiiist! nu mai zice la toata lumea, bey! acuma o sa se blocheze traficul p-acolo...! e drumul secret si "select" ptr. iubitorii de natura. Editat August 6, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 * shiiiist! nu mai zice la toata lumea, bey! acuma o sa se blocheze traficul p-acolo...! e drumul secret si "select" ptr. iubitorii de natura. Lasa, ca mai sunt iubitori de natura, care nu po-a sa-si chinuie motoarele pe drum neasfaltat, dar cred ca tot fac o tura pe jos, sau cu ceva de inprumut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nisteporci Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 * shiiiist! nu mai zice la toata lumea, bey! acuma o sa se blocheze traficul p-acolo...! e drumul secret si "select" ptr. iubitorii de natura. Aproape imi pare rau ca am adus vorba, dar am vrut sa par interesant E un drum pe care l-am descoperit cu multi ani in urma cand inca nu mergeam cu trotineta. Pe atunci nu stiu daca te intersectai cu o masina (cel mult cu 2-3 combine) pe tot parcursul intre cernavoda si bifucratia spre 2 mai, acum inca a ramas foarte aerisit si desi nu calatoresc foarte des, mi-ar placea sa il gasesc peste 10 ani neschimbat. Sanata-te. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 am intrat in linie dreapta cu pregatirile, mobrele intra la cecking incepand de maine, pana acum doar una e ready to race Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 * a mea intra la cheking abia pe 13, adica vinerea viitoare. sper sa nu faca vreo figura, ...cu superstitiile astea. Lant nou are, uleiul e inca "neumblat", gumele aproape noi, iar predecesorul i-a pus furca aia moale (de off). daca nu ajung pe 14 acolo, fac reclamatie la nemti! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 mai este o tira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan45 Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 sal. spuneti-ne si noua cate ceva , intrare, preturi mancare, bere, cazare etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prisihayabusa Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 da,ar fi foarte utila o informatie de genu...macar pret intrare. de la piatra vrem sa plecam 2 vineri dimineata. Mesaj completat cazare si conditii?bai?dusuri?toalete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate