cria_p Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 (editat) * eu merg pe mana lui Jumba. unde pune el cortul, acolo dorm si eu. in Vama nu prea mai am ce cauta, dar la asa un eveniment, chiar n-as vrea sa lipsesc. p-orma ma trezesc iar la Peris ca ma stropesc baietii astia cu noroaie si ma mai si ploua... mai bine nu! vin la mare. sa ne vedem sanatosi! Editat Iulie 31, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 poate se face o tura galagioasa prin vama pe langa plaja pe magheru , e plin de cocalari ciudati , poate se sperie si nu mai vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 S-ar putea sa va vizitez si eu pe 13 sau 14. Primiti si pietoni? primim si pietoni, in compensare poti testa o mobra GAS GAS ca e pacat doar sa te uiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 primim si pietoni, in compensare poti testa o mobra GAS GAS ca e pacat doar sa te uiti * ptiiiiiuu! piei ispita! pe EXC-uri am zis ca nu ma mai urc in viata mea. ...da' un Gas Gas!! tre' sa fac cumva sa-mi pun cortu' mai aproape de Gas Gas, macar ma uit si noaptea am fantezii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 * ptiiiiiuu! piei ispita!pe EXC-uri am zis ca nu ma mai urc in viata mea. ...da' un Gas Gas!! tre' sa fac cumva sa-mi pun cortu' mai aproape de Gas Gas, macar ma uit si noaptea am fantezii alea si vibreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 * pai da! cu EXC-ul ala n-am avut nici o placere, doar m-a zgaltzait din toate incheieturile, la Ciolpani, apoi m-a si trantit peste gardulezt... gas GasGas-ul e un domn am auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 ... eh, ce sa-i faci gas-gas-ul e mai pentru doamne si domnite in timp ce EXC-ul(EXtremme Competition) e mai solicitant un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 jumbo, nu te mai lua de astia micii, ca nu stiu ei cei aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 (editat) jumbo, nu te mai lua de astia micii, ca nu stiu ei cei aia.... * haide, bre, la mare, ...sa vedem care-i mai tare tu cu EXC-ul si astia mici imprumuta niste capre de la Gas Gas... eu ma uit, fac poze, biau o bere, mai fumez un tutun, ...viata e minunata! Editat August 3, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 salutari de pe malul marii vremea e buna apa e calda berea e rece si multa....... cam prea multa k deja ma doare capu, mancare este buna ........ ce sa va mai spun au inceput pregatirile pentru tabra etc...... bla bla bla va asteptam nu stiu de ce dar am impresia k o sa fie cea mai tare editzie a noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 (editat) * normal, bre, macacule. ca la asta vin si eu. ...de la Peris de asta toamna n-am mai fost pe la voi. mi-ar placea sa ne vedem acolo, pe nisip. tin pumnii! la pregatiri, of course, ca la concursuri inca nu m-am hotarat cu cine o sa tiu. l.e. apropose, nu mai vrei un ciopar? Editat August 3, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Si eu sunt curios ce motoare sunt la testare...Nu de alta, dar inaltimea nu-mi permite sa ma urc pe capre prea inalte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 de testat vet fi voi testati,cit beti,cit mincati,cit ne mai suportati,cit despre concursuri lasatii pe DACI va muncim noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 de testat vet fi voi testati,cit beti,cit mincati,cit ne mai suportati,cit despre concursuri lasatii pe DACI va muncim noi Eu, oficial, nu mai beau o perioada...Sa vedem cat Sper sa reusesc sa ma dau si cu mobrele de test drive... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 3, 2010 Autor Share Postat August 3, 2010 Test - drive va fi doar cu motocicletele Gas-Gas. Sunt sigura ca cine doreste sa " probeze" un EXC vor gasi detinatori foarte multi si binevoitori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Eu, oficial, nu mai beau Ca si Ozzy? minutul 2:45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Eu, oficial, nu mai beau o perioada...Sa vedem cat Sper sa reusesc sa ma dau si cu mobrele de test drive... ...si te-a tinut cateva ore ...aia de aseara era bere fara alcool?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 ...si te-a tinut cateva ore ...aia de aseara era bere fara alcool?!! pai alcool la Poopy nu e "bere", e taria!..berea i-a baut-o altcineva, da' nu dau nume (indiciu: e gagiu' tau , da' nu te prinzi siguuuur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Da...Nu m-am tinut de cuvant. Aseara, dupa ce am plecat de la voi, am ajuns prin centru si am baut cam prin toate barurile de pe acolo si acum inca mi-e rau. De astazi, chiar nu mai beau! Poate doar in vama...Putin asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 CEVA POZE PENTRU CEI CE NU AU PARTICIPAT LA ULTIMILE ANTRENAMENTE PENTRU VAMA VECHE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 5, 2010 Autor Share Postat August 5, 2010 Moto Xcountry Festival 13-15 August !!!!!!!!!!!!!!! Iata si harta locatiei unde va asteptam sa ne petrecem!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 eh. la ce ora e parada? banuiesc ca e sambata, nu? s-a stabilit? ma duc la mare.. sa stau in vama.. locatia e cam departe de .. mare... dar la parada ne alaturam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 * foarte bine aleasa locatia! hai ca avem unde pune corturile, fara manele si balarii. eu vreau sa fac rezervare, un loc cu vedere la santierul naval, va rog! cortul me are 2,30 x 2,30 (iglu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 @NENEA_G: Apar si eu intr-o poza...Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 sa nu uitati !!!!!!!!!! PARADA MOTO PE LITORAL DRIVE-TEST GAS-GAS TRICOURI UDE CUIE LA BUTURUGA ROATA CU PREMII ( SI AMENZI ) INDEMANARE MOTO SKANDENBERG .......SI MULTE ALTE CONCURSURI MULTE PREMII IN BERE RECE ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate