Zacopilu Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Ceva loc liber prin zona Lipovei-Borzesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foksy Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Am facut rost de garaj in Zona Steaua, Âşi as mai avea vreo 2 locuri de motocicletă. Dacă mai este cineva interesat, să deie un mesaj. Garajul costă 50 euro Âşi ar veni impartit la cati suntem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip85 Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Salut, Am un loc liber in garaj Strada Dropiei, Zona Dacia. Garajul are curent si apa. Multumesc, Ciprian - 0740131696 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Salut, caut un loc in garaj, sau un garaj, in zona complexului studentesc. Nr. meu : 0740.608-770 Merci. Nimeni, nimic....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Ceva loc liber prin zona Lipovei-Borzesti? am un prieten care are garaj in aceea zona si cauta colegi de garaj . suna-l si va intelegeti Marius - 0727406280 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Prin complex nu cauta nimeni coleg de garaj? Caut garaj in complex. 0740.608.770 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Ceva loc liber prin zona Lipovei-Borzesti? Daca mai esti interesat de garaj, mai am eu un loc in garaj. Garaju se afla mai exact in zona Lipovei ,Str.Ion Ionescu de la Brad ,colt cu Holdelor . Astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Se pare ca in complex nu stie nimeni nici un garaj, macar in jurul complexului pe undeva daca stiti dati un semn. O sa merg azi sa pun ceva afise, poate am noroc asa. Nr. meu : 0740608770 Sunt nevoit sa insist pentru ca imi e frica sa las motoru afara, cine stie, cine aude... ceva de un garaj prin complex, va rog contactati-ma. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Cat Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Salutare, Pe Orsova 11 in spatele blocului am un garaj inchiriat si tin doar un motor... Cine doreste, pana la sfarsitul lui Octombrie mai tin garajul, dupa, il eliberez si se poate ramane in el cu drepturi depline... Tel: 0735011811 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 pe V.Lucaciu stiu un garaj de inchiriat . 150Ron/luna . momentan e de vanzare , dar proprietarul il inchiriaza pana gaseste cumparator . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liuba Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Are cineva 1 loc in zona stadionului CSS ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) Inchiriez garaj pe str. Telegrafului. Sa zicem 5 minute de mers pe jos in jurul cofetariei Codrina / Badea Cartan. Daca stiti ceva dati-mi, va rog, un PM. Editat Septembrie 5, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Inchiriez garaj pentru 2-3 moto pe perioada iernii noiembrie-martie zona Cetatii 50e / moto, fara cheie, fara posibilitatea de a vedea moto zilnic sa ii mai curete ceva, sa-i faca o poza, strict pt cei care nu vor circula la 0 grade afara ca si mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Salutari! Caut si eu un "acoperis" pentru motor in zona spitalului judetean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Loc VACANT in garaj, Str. Intrarea ARENEI [Zona SOARELUI, in spatele Pizzeriei THALIA], fara curent/apa, hidroizolatie buna, usi metalice, acces nelimitat ..populat de motociclisti ..actualmente pretul este de 30RON*/luna /motociclist platibil pentru luna in curs pana in data de 10 ale lunii curente NOTA *: pretul de inchiriere al garajului este de 150RON/luna si se imparte la numarul de motociclisti ocupanti [suntem cel putin 2 motociclisti cu "state vechi" in acest garaj in ultimii 3ani] CONTACT: Tel. 0720.538.994; Mail. crisscdc@yahoo.com; Cristi - NU sunt proprietar ..ci doar "chirias" - NU acceptam "colegi" decat persoane decente si motociclete cu acte de provenienta/inmatriculate Editat Octombrie 3, 2012 de CDCriss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Salutari! Caut si eu un "acoperis" pentru motor in zona spitalului judetean. si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Cat Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 Din 15.10 se elibereaza un garaj pe Str. Orsova 11. Doritorii sa sune la 0722472588 la d-na Angela. Eu l-am avut pana acum cu 150 Ron/luna, doar ca sa aveti idee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Pentru ca se apropie sezonul rece,loc de ''iernat''pentru motociclete,in zona Uzina de apa,str.Cezar Bolliac,pazit.Pret 10 euro/motocicleta/luna.Detalii de contact in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amisuki Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Loc liber in garaj, Blvd. Revolutiei, aproape de prefectura, acces nelimitat. Incap cam 4 motociclete. Pretul de inchiriere: 150 RON/ luna, se poate imparti la numarul de "chiriasi". Garajul nu imi apartine, este al unei prietene. Contact: 0721544826 sau meici.codruta@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Salutare.Un prieten cauta sa inchirieze garaj pentru motor (singur sau cu alti colegi) in zona Piata Aurora.Daca stiti ceva,va rog PM sau sunati.Multumesc.Sorin 0732 618 472 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Caut garaj, sau loc in garaj,in girocului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snitzelCBR Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 In zona lipovei str.Oravita nr.5, este garaj de inchiriat 150 lei luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Doua locuri vacante pentru doua moto...in spate pe strada Petru & Pavel (ex.Borzesti) Calea Lipovei...mai multe detalii la No.tel 0724.961.630 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Caut garaj, sau loc in garaj,in girocului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
salahhe Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Caut garaj sau loc in garaj in zona dambovita/dreptatea/banatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate