mihaiand Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Baieti , mi-am pus toba sport pe scuter Giannelli Extra , si role de 6 grame Schimbari : Demaraj mai bun , dar dupa 10 km/h .... pleaca instant Viteza mai buna , desi am pus role mai usoare decat cele dinainte ... a crescut cam cu 10 km/h Sunetul ori iti place la nebunie , ori il detesti ... la mine e prima varianta . Se aude SUPER ... foarte tare ... asa nervos . Consumul ... din pacate a crescut ... unpic Pun si cateva poze cu Drujbaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 De ce la Rolly nu merge toba Giannelli si la tine a mers fara nici o alta modificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei92 Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 La o motocicleta SUZUKI RG 80 din 93 se poate face ceva ? Unde pot gasi toba sport ? Am auzit ca e buna... Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 De ce la Rolly nu merge toba Giannelli si la tine a mers fara nici o alta modificare D.req sa le ia Io nici la carburator nu am mai reglat nimic Sper sa si-o faca si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Merci baieti. Si eu sper sa o fac...maine vine carb de 17.5. Daca nici cu ala nu merge il arunc de la 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3csand3r Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Salut. Sunt si eu un incepator Mar interesa sa invat cate ceva de la cei care sunt mai vechi Am vazut ca tot scrieti de tuning la scutere. Am si eu o Aprilia sr si ii trecut la moped Are doar 49 de cmc dar merge 80 km/h Ar mai avea rost sai pun ceva in plus sa prinda viteza mai mare? Desi la anu sar putea sal vand pt ca vreau sa fac si eu A si poate il schimb cu ceva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Salut. Sunt si eu un incepator Mar interesa sa invat cate ceva de la cei care sunt mai vechi Am vazut ca tot scrieti de tuning la scutere. Am si eu o Aprilia sr si ii trecut la moped Are doar 49 de cmc dar merge 80 km/h Ar mai avea rost sai pun ceva in plus sa prinda viteza mai mare? Desi la anu sar putea sal vand pt ca vreau sa fac si eu A si poate il schimb cu ceva mai mare eu zic ca ii destul 80 km/h la un scuter de 49 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Contra: bagi bani în kit, bani în montaje, consumă mai mult, se uzează mai repede, ilegal, risc de accident mai mare. Pro: dacă-i dai forjă Âşi mergi la risc ajungi cu 5 minute mai devreme la destinație. Oare merită? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) Salut! cine poate sa-mi recomande si mie niste role pentru scuterul meu? vreau sa stiu cate grame au rolele (stock) de pe drujba asta a mea.. (daca stiti). Si daca imi pun unele noi, vreau sa aibe demaraj, dar sa si fuga... sper ca ati inteles... aa..si cat costa un variator nou? tot pt piaggio nrg, evident multumesc! Editat August 31, 2008 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Salut! cine poate sa-mi recomande si mie niste role pentru scuterul meu? vreau sa stiu cate grame au rolele (stock) de pe drujba asta a mea.. (daca stiti). Si daca imi pun unele noi, vreau sa aibe demaraj, dar sa si fuga... sper ca ati inteles...aa..si cat costa un variator nou? tot pt piaggio nrg, evident multumesc! am eu niste role noi de 5g, sunt in cutie , nefolosite (deoarece pt scuterul meu sunt prea usoare. cand le-am cumparat nu m-am uitat pe cutie, iar vanzatorul imi spusese 8g) sunt 15x12 daca nu ma insel. ti se potrivesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 am eu niste role noi de 5g, sunt in cutie , nefolosite (deoarece pt scuterul meu sunt prea usoare. cand le-am cumparat nu m-am uitat pe cutie, iar vanzatorul imi spusese 8g) sunt 15x12 daca nu ma insel. ti se potrivesc? Sincer sa fiu nu stiu ce dimensiuni au astea ale mele. Cum fac sa aflu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NREy Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Sal am un Generic XOR, am pus pe el kit de 70cc malossi, curea kevlar malossi, toba Leo Vince RR,role 4.7 gr, mansoane motor,carburator 21, cand l am luat mergea in 60 dupa toate schimbarile se duce in 95 (variatoru e pe duca.. tre sa mi vina altu polini, si trebuie schimbat axul de ambielaj alti 100 euro) am bagat destul de multi bani in el si nu mi pare rau deloc am cronometrat de la 0-70km/h dureaza 4,8 sec .. sa vedem cand schimb variatoru si ambielaju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Sal am un Generic XOR, am pus pe el kit de 70cc malossi, curea kevlar malossi, toba Leo Vince RR,role 4.7 gr, mansoane motor,carburator 21, cand l am luat mergea in 60 dupa toate schimbarile se duce in 95 (variatoru e pe duca.. tre sa mi vina altu polini, si trebuie schimbat axul de ambielaj alti 100 euro) am bagat destul de multi bani in el si nu mi pare rau deloc am cronometrat de la 0-70km/h dureaza 4,8 sec .. sa vedem cand schimb variatoru si ambielaju Si a-3-a Dorinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Dar de la 70 km/h la 0 cat faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Dar de la 70 km/h la 0 cat faci? Exact asta ne-a zis-o politistul la examen.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NREy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) am probleme cu frana dp spate trebuie stransa tine cam prost si aia dp fata nu trebuie apasata prea tare ca ti fuge scuteru nu stiu in cat timp ajunge oricum cam prost sa ziceam 4 sec (si am gresit cand am scris 95/km, corect e 85*) Editat Septembrie 2, 2008 de NREy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 (editat) Cu 1000ron ce modificari pot face unui runner din 98',tuning doar la motor,daca ati putea scrie numele fiecarei piese si eventual si site-ul de unde o pot procura v-as fi recunoscator.MS si astept raspunsuri. Editat Octombrie 11, 2008 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 www.scooter-attack.com toba, set, variator si carb eventual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-=DnY=- Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 salut la toti! Daca si-a vopsit careva scuterul cu spray sa imi zica cum a facut,cum a iesit,cate sprayuri a folosit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Eu am vopsit cu spray...am facut cum trebuie (am povestit destul de detaliat pe alte topicuri - cauta cu search). Am folosit vreo 2 de grund, 5 culoare(in functie de cate culori ai - la mine 3 culori) +3 de lac(mai multe straturi). Mie mi-a iesit putin mat, dar asa am vrut, daca vrei dai cu mai mult lac. Iti recomand spray-uri DUPLICOLOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-=DnY=- Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Eu am vopsit cu spray...am facut cum trebuie (am povestit destul de detaliat pe alte topicuri - cauta cu search). Am folosit vreo 2 de grund, 5 culoare(in functie de cate culori ai - la mine 3 culori) +3 de lac(mai multe straturi). Mie mi-a iesit putin mat, dar asa am vrut, daca vrei dai cu mai mult lac. Iti recomand spray-uri DUPLICOLOR merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Hai sa iti explic cum sa faci:Materiale: -chit cu uscare rapida,vezi sa nu pui prea mult ca dupa iti blestemi zilele cand il cureti -4 tipuri de smirghel,intrebi de unde iei chitul si vopseaua ca numai stiu exat dimensiunile -1L de diluant pentru degresat,sa nu iei pentru amestec de vopsea ca nu e bun -spritkit -scoci de hartie -multa multa rabdare Modul de lucru: -prima data dai cu smirghel cam de mijloc(nici sa zgarie dar nici sa mangaie)ca sa iei plasticul in plus -dai cu kit,vezi ca kitul se usuca foarte repede si trebuie sa te misti rapid -iei la lucuru manual piesa cu pricina pana suprafata devine fina,unde dai cu smirghel trebuie sa dai mereu cu apa -degresezi cu diluant -dai 2 straturi de spritkit -dupa ce se usuca spritkitul,degresezi suprafata cu pur/fairi/axion etc. apoi degresezi cu diluant(ai grija sa nu pui mana pe piesa dupa ce ai degresat-o ca ai muncit degeaba) -vopsesti,aici e mai complicata treaba deoarece trebuie sa ai putina mana ca sa iti iasa in caz de se scurge o stergi cu benzina si o iei de la capat,pana la urma trebuie sa iasa bine -vopsirea trebuie sa o faci intr-un spatiu inchis si incalzit Sfaturi pentru vopsea: -la vopseaua mata nu se aplica lac,pe langa asta este si o vopsea mai putin rezistenta -vopseaua metalizata+2 starturi de lac,este o vopsea mai rezistenta dar putin mai scumpa Spor la treaba! spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-=DnY=- Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 merci de sfaturi...va mai cer parerea...ce ziceti sa imi fac ploape la faruri acolo?nu imi va lua lumina?uitati ca pun o poza cum as vrea sa imi fac..malaguti f12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 din lumina iti iau da' depinde cat de joase le faci ... oricum merita ... ii schimba f mult din aspect (in bine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Eu zic , ca nu merita. F12 mai are si lupe si lumineaza destul de slab ... am un prieten cu NRG , noaptea mai bine lumineaza cu telefonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate