situacuma Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Am un aprilia rs 125 `03 stock si vreau sa ii pun o toba sport . Ma gandeam la jim lomas sau scarov dar am vazut ca nu prea sunt pe la noi . Aveti idee de unde as putea achizitiona una ? Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Mai bine ai pastra banii pentru un viitor set . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
situacuma Postat August 2, 2010 Autor Share Postat August 2, 2010 Un link ? am intrat pe Ebay dar nu am gasit decat ceva cu TZR-uri nimic concret ... aaaa si setu mai trebuie omorat oleaca mai are HP pentru vreo cateva mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Mai bine ai pastra banii pentru un viitor set . maxim.=] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoosined Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 is de rahat aman2... pune Arrow sau Gianneli . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 (editat) Gianelli! (E identica cu Arrow, numa' pretul este mai decent! ) Are la Scuter-Centre. Editat August 15, 2010 de crisU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
situacuma Postat August 25, 2010 Autor Share Postat August 25, 2010 (editat) nu am mai verificat topicu in ultimu timp . Multumesc pentru raspunsuri . Cred ca ma voi orienta spre una gianelli P.S : m`am uitat pe site`ul lor si am gasit asta : http://www.scuter-centre.ro/magazin/produc...products_id=532 . E ok ? Editat August 25, 2010 de situacuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 (editat) nu am mai verificat topicu in ultimu timp . Multumesc pentru raspunsuri . Cred ca ma voi orienta spre una gianelli P.S : m`am uitat pe site`ul lor si am gasit asta : http://www.scuter-centre.ro/magazin/produc...products_id=532 . E ok ? Doar finala?Pentru ce o mai schimbi?Aspect?Recomand giannelli pentru putere , "sunet" , aspect , greutate redusa. Editat August 26, 2010 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin93 Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Doar finala?Pentru ce o mai schimbi?Aspect?Recomand giannelli pentru putere , "sunet" , aspect , greutate redusa. Am avut ocazia sa merg si pe Arrow si gianelli..Sincer ce mi`a placut si s`a observat la putere a fost jolly moto.. Parerea mea..Tin sa specific ca toate evacuarea intreaga era jolly.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Doar finala?Pentru ce o mai schimbi?Aspect?Recomand giannelli pentru putere , "sunet" , aspect , greutate redusa. Care sunet mă ? Suna ca dracu`. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Am avut ocazia sa merg si pe Arrow si gianelli..Sincer ce mi`a placut si s`a observat la putere a fost jolly moto.. Parerea mea..Tin sa specific ca toate evacuarea intreaga era jolly.. Parca vindea cineva acum cateva luni o evacuare jolly. Rs pe care ai mers tu cu jolly era full power ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Care sunet mă ? Suna ca dracu`. du-te ma ca suna cel mai bine din toate tobele pentru rs.Nu la relanti , in mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Aha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
situacuma Postat August 27, 2010 Autor Share Postat August 27, 2010 deci nu prea are rost sa schimb doar finala nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 deci nu prea are rost sa schimb doar finala nu ? Nu , doar pentru aspect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin93 Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Parca vindea cineva acum cateva luni o evacuare jolly. Rs pe care ai mers tu cu jolly era full power ?? Da , era full power. Finala nu are niciun rost sa o schimbi.Daca vrei putere si nu doar sunet iti poti cumpara o evacuare intreaga ( si dispui si de niste bani ).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Eu daca ar fi sa`mi schimb toba asi merge pe Jolly Moto ...sunetul imi place...si din cate am citit pe diverse forumuri da ceva "putere" in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 (editat) Da, jolly e crema cremelor in tobe pentru rs, ai grija ce model iei...iti recomand 107 care este street legal. Uite aici cam despre ce este vorba http://www.carpimoto.it/EN/Bike_Aprilia_RS...ilia-RS-125.htm Eu iti recomand totusi asta : http://www.scuter-centre.ro/magazin/produc...products_id=530 si lasi finala originala, schimba mult sunetul si nu merita sa iei finala doar...sau iei cu totul E cel mai bun raport calitate pret! Editat August 31, 2010 de crisU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
situacuma Postat August 31, 2010 Autor Share Postat August 31, 2010 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Deci ce alegi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Deci ce alegi? Un set . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate