ktmsanyi Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Wanted zundapp ks 750 bike or parts! Please contact in E-mail! Thanks! Keresek ks 750 zundappot vagy alkatreszeket! Minden erdekel! contact: bmw1000rr@freemail.hu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 ...zundapp ks 750 bike or parts! ... Minden tiszteletem, ez nem eladĂĄs alkatrĂŠszek! Nem rontja a motor! Eladni az egĂŠsz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 (editat) Cristi 57, m-ai spart. Superba! UP! Editat August 5, 2010 de barboge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Wanted zundapp ks 750 bike or parts! Please contact in E-mail! Thanks! Keresek ks 750 zundappot vagy alkatreszeket! Minden erdekel! contact: bmw1000rr@freemail.hu Vie file geldt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Ma dor ochii cand vad ce se scrie p-aici dar nu sterg, sa se mai destinda lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Ma dor ochii cand vad ce se scrie p-aici dar nu sterg, sa se mai destinda lumea. Traduc pentru moderatori discreti:Cati Bani?Intr-o germana aproximativa.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 e posibil sa nu fi citit eu bine insa din cate stiu eu e in maghiara si din cate inteleg omu' vrea un zundapp ks 750 sau piese de ks 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 da, adica nu vinde, cumpara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 da, adica nu vinde, cumpara.... Ahaaaaaaaa.Pai dece nuziceti asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valerio Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Ahaaaaaaaa.Pai dece nuziceti asa? vreau si eu unu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 ca sa-i dau o veste buna celui care a deschis topicul atasez un link cu piese pt ks 750 sper ca o sa se inteleaga intre ei http://www.anuntrapid.ro/anunt/vand_piese_...750-277095.html astept berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmsanyi Postat Octombrie 19, 2010 Autor Share Postat Octombrie 19, 2010 ca sa-i dau o veste buna celui care a deschis topiculatasez un link cu piese pt ks 750 sper ca o sa se inteleaga intre ei http://www.anuntrapid.ro/anunt/vand_piese_...750-277095.html astept berea Thank you!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Aureliane, o sa dea Ktmsanyi cu piatra dupa tine, nu cu berea. Nenea asta are 2 rahaturi de piese, nici el nu stie ce, cica "electromotor sau dinam domle" si vrea fo 1200 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Cine stie dac-o avea , intr-adevar , piese de KS750 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 sunt destul de departe de el stau ascuns de unde era sa stiu eu? oricum nu a zis nimic despre bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate