klu Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 DAU DE BAUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 DAU DE BAUT mai bine-i dai lu ala de la RAR ceva de baut si se face ca nu vede.... E mult mai simplu. O duci la ITP sau pt. ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat August 7, 2006 Autor Share Postat August 7, 2006 nu, ii fac identificarea, caci am cumparat-o! aici in buc, nu prea merge , sa ii dau ceva de baut, dar o sa incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 din cate stiu eu, la identificare nu prea ii intereseaza in ce stare este motocicleta, ci doar sa corespunda seriile (de fapt seria cadrului) cu actele. Asa ca du-o asa... Multa bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat August 7, 2006 Autor Share Postat August 7, 2006 din cate stiu eu, la identificare nu prea ii intereseaza in ce stare este motocicleta, ci doar sa corespunda seriile (de fapt seria cadrului) cu actele. Asa ca du-o asa... Multa bafta. da, dar am inteles ca o trag si in poza! oricum, ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Din pacate, in Buc ii intereseaza mai multe lucruri decat seriile. Cum ar fi, cauciucurile :-| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 Din pacate, in Buc ii intereseaza mai multe lucruri decat seriile. Cum ar fi, cauciucurile :-| stiu! oricum motorul e in regula , exceptand cutia laterala stanga! i-am pierdut usita si imi e teama sa nu zica astia ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Nu cred c-o sa zica. Nu scrie in cartea de identitate ca are usita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Am io una, doar cutia nu si capacul. Ce ai facut, ai troznit-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibi_lukacs Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Salut KLE! Bafta la RAR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 Am io una, doar cutia nu si capacul. Ce ai facut, ai troznit-o? nu, nu am troznit-o. am pierdut-o in mers adica doar usita ! ms oricum! Salut KLE! Bafta la RAR! ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat August 10, 2006 Autor Share Postat August 10, 2006 chiar nu aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate