Speedy.K Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Salutare! Eu sunt victima, sunt in spital la Bagdasar Arseni, am fost operat la piciorul stang de fractura de tibie, mi-au pus tija sau ceva de genul. Mai raman internat cateva zile. Varianta ta despre accident este cea corecta si precizarea ultimului post este corecta, a tras brusc de dreapta fara sa se asigure si fara sa semnalizeze cu intentia probabil, sa opreasca la shaworma! Momentan cam atatea...mai multe informatii cand imi voi reveni. Multumesc pt solidaritate si atitudine! Right safe! Sanatate si recuperare totala. Daca ai nevoie, am o pereche de carje. Sunt cam scurte dar in lipsa de altceva iti faci treaba cu ele. Pot sa ti le imprumut pe termen nelimitat in caz ca ai nevoie. Just ask. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Acum sa sara cu banu` ca sa fie mai atent pe viitor. Daca nu-l ustura nu invata. Invata de aici sa nu lasi prea ieftin,gandeste-te ca la batranete te va chinui reumatismul tocmai acolo. /index.php?...;hl=incrucisate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat August 13, 2010 Autor Share Postat August 13, 2010 sa ti dea jegu ala de masina si aia e ) ..o vinzi si tu pe 5 6 mii s o dai repede si te ai scos, iti iei RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate